Отговори
# 525
pashic,страхотна ееее! Heart Eyes Толкова мъничка и крехка, а как стабилно върви.. .И то поне 10-тина крачки! Направо ми домиля... пиши да видим какво ще си избере Симонка от прощъпулника!Ще се видим като се върнете от екскурзийката, имайте предвид. И на мен Истанбул ми е залипсвал нещо:) За хотели там идея си нямам, ама гледам Мишанчето споделила..

Оле, подкрепям! Ама с две ръце. Не бих се изразила по-добре Wink

Мила, а след това спря ли да реве Нико? Горкичкото, сигурно го е боляло много Confused

При нас  - лека температурка и нищо друго, но пробива другото горно зъбче.

Честито на всички с поводи!

# 526
Пашик, Нани, честити ви проходили дечица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много са сладки и Симона и Александър как смело крачат!
Йоанка още е далеч от прохождането, но пък обожава да си тика уолкъра, няма умора и много се сърди ако спрем.
Аник, поръчах си от продавалника( но чисто нова) такава кола за бутане като на Ники, нямам търпение да пристигне( тя ще е за РД от едната баба), но дотогава ще я ползваме поне като люлка вкъщи. Ти какви недостатъци виждаш в нея? Доста добре ми изглежда Thinking

Бързо оздравяване на всички болни Hug

# 527
Каква е тази кола-люлка? Може ли линк  Praynig

# 528
  Ехоо, вече сме тризъбци  Simple Smile Може пък от това да е гадната температура, за две седмици има няма 3 зъба избиха.
  Сега сравних на Икеа каталога от тука и Българския, каталозите са абсолютно еднакви, но цените не точно. Повечето цени са еднакви, но има и доста стоки, който в БГ са по-скъпи с около 40-50 лева на стоки около 500 лева. Тъпо...  Ама то хайде за големите неща, ама като знам тука колко струват пюрета, памперси и тн...
  За градините в БГ има и много хубави има и ужасни. В Бургас като бях моя приятелка ми се хвали, че детето и е в най-хубавата ясла в града. Отиваме да го вземеме лятото, една трева до кръста, изгнили люлки, ужас. Викам и къв е тоя двор, а тя ми вика, аа те децата не ги изкарват навън изобщо, но вътре е много хубаво  Shocked Shocked Shocked Е, ако това е най-хубавото, в БГ от март до октомври времето е чудесно да са по цял ден навън и да седят вътре...не мога да си представя какво е лошото. А в Айтос в детската градина до свекърите имаше страхотен двор и децата бяха по цял ден навънка.
  Пашик весело изкарване в Истанбул, искам и аз, много ми харесва там  Grinning Изяш един дюнер и за мене. Честити ходещи крачета и тук  Simple Smile

# 529
  • Stavanger,Norway/ Varna
Е къде ги видяхте Симонка и алекс, аз не виждам никакво видео  newsm78

Цвети, дано температурата е причина за зъбите.

Уффф, Мила не спря да реве цяла вечер. Главата ми ще се пръсне. Мъжо излезе с Йована на разходка и се прибраха и му я връчих да я приспива. Направо незнам къде съм, ушите ми кънтят, ей я на, още реве  Tired

# 530
  • Sofia
Бобче това за течението съм го виждала не един път с очите си. Децата съблекли пижамите още сънени посред зина са на отворените прозорци. Моята дъщеря не искаше да спи в градината и да се храни там та я водихме сутрин след закуска, на обяд си я вземахме и следобед като стават децата я връщахме за следобедните занимания. Тогава виждах какво правят. А що се отнася до извеждането им по пантофи и блузки на терасата - аз ходих да се разправям и госпожата си призна и каза, че повече няма да ги изкарва в такъв вид навън. А навън си ги изкарваха стига да не вали дъжд и да не духа някой пронизителен вятър. Зимата редовно ръкавиците, гащеризона и якето ги вземах от парното /сложени там да съхнат/. И това го правеше едната учителка, която при това беше и медицинско лице. Другата ги пазеше.

# 531
  • Stavanger,Norway/ Varna
ТОва за течението- незнам. у нас постоянно е течение, никого не азя, децата и зимата са голи, Мила си е по боди само перманентно. Не са настивали от течение, виж от вятър навън- да  Thinking

# 532
Момичета, имам малко извън темата въпрос Mr. Green

Някоя от вас има ли Steam mop 5? Свеки има, но така и не го ползвала, та не мога да искам мнение от нея, обаче искам да го взема, за да поосвежа, да не кажа изчистя, диваните, които са текстилни. Та ако някоя има пресни-пресни отзиви, моля да сподели Praynig Hug

За течението и вятъра - не мога да взема отношение. Малкия цяло лято беше само по тъничко боди, спи така, през деня на теракот, като сме си вкъщи, чорапи не слагам, прозорците отворени... Нищо му нямаше! Сега не мога да му оправя носа... Според мен е от това, че вечер като си легнем е 27-28С в стаята и оставям вратата на спалнята отворена, за да влиза свеж въздух, като прозорците на хола са отворени, но явно към 4-5 като стане студено навън малкия както е затоплен настива Rolling Eyes . Не знам и аз... Така си мисля, защото 3 нощи спа при нас на спалнята и почти му се беше оправило нослето, сложих го в неговото легло една вечер и сутринта не може да диша...

# 533
Саманта, егати търговеца. Пак две кат ти е продавал, на кяр си, щото можеше една на промоция да ти продаде Crazy

И у нас постоянно или климатици духат, или всичко е отворено и става течение, и сущо мисля, че това не разболява децата. По-скоро, ако не е отворено, вирусите си циркулират между децата.

Пашик, Нани, честито!

Пашик, приятна почивка.

Симона утре за първи ден ще е на градина. Дано и хареса!

# 534
http://vbox7.com/play:1c9c1ee176
Вече превим все по смели крачки Hug Heart Eyes

# 535
Здравейте, момичета!!

Фата, за това иде реч: http://moni.bg/?act=inside_product&product_id=1293

МартакЕли, писах във ФБ за недостатъците на количката...  Peace

Мис Файн, браво на геройчето!!! Цели 3 зъба за има-няма седмица....  #Crazy

Пашик, Нани, честити прощъпулничета!!! Само напред да вървят децата!!!!  smile3501

Като чета за тия ясли, направо лошо ми става. Що за шматки работят в тези заведения....  ooooh!

Болните бързо да се оправят! Краси, докато се върнем те искам здрава, права, корава!! Никакви болести! Това, което казваш за малките часове, си е вярно (поне при нас). Той Ники даже се събужда, като му стане хладно и му мятам една завивка допълнително и всичко е наред.  Peace Като ставам да го завия, чак ми става студено... Тъй че... Whistling

Хайде, лека от нас и до скоро!!!  Hug

# 536
Честита месечинка на Мишелка! Да е много, много здрава и да не тревожи мама! Hug
Честити месечинки и на Далия и Светослав! Много здраве и усмивки!

Ани, Hug да го завия е Мисията невъзможна! Как усети някаква завивка и започва да рита! А снощи в 2:30 реших да го сложа вече в чувалчето, че много ми беше хладно и ела да гледаш екшън Crazy . До 3:15 какви истери бяха, какво хлипане, а аз с Т и ми беше злеее, как го изтърпях не знам Embarassed . Но си спа в чувала. Ама сега си е топло за чувал, та пак е гол и на отворен прозорец. А тая вечер едва му изчистих носа да му сложа капките. Rolling Eyes
Но все се успокоявам, защото наща доки каза, че хрема не минава за по-малко от 10 дни, а само АБ лекувал, всички капки и сиропи само облекчавали и подпомагали организма да се излекува Praynig
А вие кога се връщате?

Пашик, честити ходещи краченца! Да разкажеш после за празника!

В тоя ред на мисли: дайде някоя лесна и бърза рецепта за пита, ама дето е съвсем "слагате всичко в купа, бъркате и печете" Mr. Green

# 537
 Да *почерпя* за последната ни месечинка! Честито и на Далия и Светослав, да са много здравички   bouquet

# 538
  • Сливен
 честити последни месечинки на МИШЕЛ,ДАЛИЯ И СВТОСЛАВ
 Tada  bigdance2  ura
 Красе ето ти темичка само за питки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560407.new;topicseen#new
пашик честити първи крачки и на вас,много е сладка Симона
Нинче честити  ходещи крачета на Алекс и тук мила
днес бях начупила хапки на Дени на столчето и пишех нещо на компа,по едно време ми вика "мама,мама" направо  Crazy Party и му казвам "кажи мамо ,сладкия на мама" а той ми казва "дай,дай" а той си изял хапките и си иска,ама така ми стана мило,за първи път прави нещо подобно на изречение и съзнателно да ми казва мамо  smile3521 newsm03 newsm44

# 539
Честити проходили крачета! Grinning
Честито "мамо" на Мириамс! Ох голям сладур е Дени! Heart Eyes
Честити последни месечинки на Мишелката, Далия и Светослав!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт