Отговори
# 540
Охххххххх,станала съм в тъмни доби,тресе ме жестока треска  ooooh! Изживявам си пак раждането наново и ....... пак ми е едно ревливо ............. Остана само 1 ден и до нашия рожден ден Simple Smile

Честити ходещи крачета на Алекс и Симонка Simple Smile Пашик,Нинче,вие май сте се наговорили всичко по едно време да правите,а Simple Smile)  Hug  bouquet Шегичка Simple Smile Да са ви здрави и много пъргави дечицата Simple Smile

Честити последни месечинки на Мишелка,Далия и Светослав!

Цвети,,много скромно го даваш с почерпките  Mr. Green Я отпусни душата Simple Smile

Болничките да се оправят Simple Smile На озъбилите се ,честито Simple Smile

Честито и на теб Мимка,знам,колко е вълнуващо,съзнателно да чуеш мама Simple Smile  Heart Eyes

Ох,ще ходя да пия някакви кафета ,че като се сетя за РД и само рева!  Tired

Ужас и как само го дават да вали за утре!Не ги е срам .....  Tired К

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 08:34 от Nad1_Nad1

# 541
Добро утро!Благодаря ви за пожеланията.Симонка може да ходи ,но я виждам че доста се страхува ,особено в къщи.Навън е по -уверена и затова вчера я пуснах навън и тя тръгна с 40крачки както се вижда на клипа два пъти си помислих че ще падне но се задържа и пак продължава. Heart Eyes Но има време да започне сама изцяло .

Силкисилк,Честито и на вас!Много уверено крачи ,браво!
Честити месечинки днес!Честито специално на Мишелка!
Бобче,клипчето е във фейса ,влез в профила ми!

Аз изпратих каката  и подхванах питката !За обед в 12 ще ни е прощъпулника като се прибере каката от училище.По принцип празника не ангажира гостита ,но така се случи че ще са наблизо бабите и дядо й на когото е кръстена ,та ще дойдат .Както и брата на мъжа ми (живеем на един етаж ) ,та и те .Дано не се шашне малката от мн хора.После ще пиша и снимки ще сложа!

Хубав ден!

# 542
Момичета,спешно трябва да махна надпис от една снимка,някоя може ли да ми съдейства,че ми е малко тъмна Индия??

# 543
Добро утро,
Честити ходещи крачета на Симонка, Алекс и Стефан! Надалече да ги отведат! dance
Честити последни месечинки на Мишел, Светослав и Далия! Да са много здрави и да радват майчетата си! newsm51
Мириамс, честито първо съзнателно мамо. Heart Eyes
Наде Hugпредставям си как се чувстваш, мъничкото момиченце порастна, но пък каква кукла само е станала. Heart Eyes
Моят Ники не иска да ходи, като го хвана за ръце се изсулва и кляка, ходи си само с една количка, точно като Ники на Ани.
Абе момичета, вие харесвате ли Икеа?!  newsm78Аз нещо не си падам по нещата там, мебелите особено, имаме само една маса от там. Тук се води за най-евтиния магазин за мебели, ама реално има и по-евтини. Но на мен като цяло не ми харесва стила на мебелите там. Купувам само дреболии, свещи, цветя, такива неща.
Най-после оздравя детето и днес ще го пускам на ясла. Аз не съм много в кондиция, ама трябва да ходя на работа няма как. А днес го дават 11 градуса максимална температура и направо не ми се излиза, брррр.

# 544
  • София
Хей, два дни не влязох и пак ви изпуснах края  hahaha
Честита последна месечинка на Мишелчица, както и на Далия и Светослав!
Мириамс, честитооо! Дай хапките, мамче  hahaha Joy Сладур...

Наде, и аз много се вълнувам за вашия РД, както беше и за раждането ти  Heart Eyes За снимката не мога да помогна.

flufffy, и аз не можах да си харесам мебелче от IKEA. Но при мен е друго - аз не харесвам каталога. От толкова много натрупани аксесоари не се виждат мебелите в чист вид и не мога да преценя харесва ли ми, или не.

Снощи Ева заспа в 19,30  hahaha и се събуди сутринта в 7,30  newsm44 Е, два пъти ставах за мляко, но и така е добре.

# 545
Nad1_Nad1 защо плачеш сега, аз пак не разбрала? Да ти пратим по едно  Hug за успокоение.

Беболе, дано й хареса. Чакам и твоите впечатления от градината ви.

Елист, знаеш ли че и на мене ми се въртяха такива мисли в главата - при това положение докато съм по майчинство дали мога да го пускам не за цял ден... но пък срещнах една майка която си ги водеше нейните на занимания в двореца на децата до обяд и каза че там им е било много по-добре и за социализацията и за това което учат.

# 546
Наде, направо не мога да ти преставя какво ти на душичката Hug Heart Eyes Heart Eyes Наплачи се днес, за да си най-усмихнатата и спокойната утре  bouquet

Аримче, тъкмо се чудех къде си - а ти си се отдала на заслужена почивка! Пожелавам ти да ви стане навик! Heart Eyes

Мименце, това е най-прекрасното нещо, което можеш да чуеш. И можеш да си спокойна, че Дени гладен няма да остане Laughing

Момичета, аз пък съм извън темата Laughing , но апартамента до нас се дава под наем. 65кв за 300лв. В прилично състояние. Ако някоя има интерес да ми пише за повече подробности. ТЪРСЯ СИ СВЕСТНИ СЪСЕДИ Party

Саматна, като писа онзи ден правата на фотографите над снимките - аз писах на Калина ме снима как това може да бъде предотвратено, защото и аз не искам да се разполага някой си със снимките на детето ми, но още нямам отговор Rolling Eyes

# 547
  • Stavanger,Norway/ Varna
Флъфи, иам доста грозни мебели, но й харесвам това на ИКЕА, че е ефтина е достъпна. За такива като нас, които живеят под наем все още и не държим на красиви и висококачествени мебели, още повече, че и децата допринасят за бързата амортизация, ИКЕА е росто спасение. Та, всеки месец ако искам мога да си сменям килимите.Моите са на такава достъпна цена, че ако им се случи нещо, няма и да се замисля да ги метна на боклука и да си купя нови. Между другото, вече три години са си като нови почти, май случихмеи на качество.  Crazy
Иначе за джунджурии за дома са дъ бест  Mr. Green. Никога не излизам с празни ръце  Mr. Green

Изратихме днес сутринта мъжо, много ми е смотано сега. Мила реши, че няма да спи и не е и спала като хората нито тя, нито аз, но сутринта се видя защо- 9то зъбче на хоризонта. Горкичкото ми, затова рева толкова вчера.
Следобяд съм при личния да си взема болничния, сигурно ще иска цигари да му донесе мъжо от безмитния  Crazy и така.

Наде  Simple Smile познати ч1увства. аз така преди две седмици, докато подготвях събота сутринта хотела за една сватба вечерта и като погледнах тетрадката на младоженците (тук се раздават тетрадки на гостите със снимки на младоженците от деца до пораснали и с измислени песни за тях, които гостите пеят след вечеря  Crazy) и като се разчувствах. Както бях сама на работа и си представих моята ЙОвана младоженка и като ревнах ви казвам. Ама рев, рев,  Laughing LaughingПосле се смях два часа на себе си каква съм ревла и кви хормони ме бият в тиквата, а като разказах на мъжо, ме обяви за луда  Crazy

# 548
Добро утро!
Наде, Hug

Мебелите ИКЕА - и аз като Бобчето разсъждавам, за тази цена - това качество, но пък тука са от най-евтините все пак. В България съм озадачена защо са такива цените Shocked, но нещо четох че било гръцки франчайз, та оттам нещо идвал проблема ooooh!
Също като Бобчето - под наем сме и купуваме мебели екзистенц минимум, та Икеата ни е добре засега. Crazy
Бобче,  Hug

Хайли, дано да си намерите читави комшии! Mr. Green Hug

# 549
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Честити месечинки на имащите днес!  Hug

Сега да ви кажа вчера какво правихме.  Crazy След като Стоян продължи да вдига висока Т и отказа категорично всичко за ядене и пиене освен кърмата (която заради бременността доста е намаляла) решихме, че не можем да чакаме и го заведохме в мед център, който ни е към поликлиниката, да го видят, там ни прие една кисела докторица, която го прегледа, преслуша и тн, ама без никакво отношение, аз по студено и бездушно отношение към бебе не съм виждала и след като и казах да му погледне и ушите заключи, че били зачервени и изписа АБ, иначе каза, че гърлото му било съвсем леко зачервено и това е. Е, да де, ама понеже беше много кисела и просто ей така изписа АБ, ние решихме да не и се доверим и в крайна сметка се обадихме на една лекарка УНГ да отвори заради нас кабинета си и да го погледне (понеже аз имах съмнения, че го боли гърло и затова отказва да яде). Та, така, заведохме го, прегледа го лекарката и познайте - гнойна ангина.  Crazy Много силно зачервено гърло, подути сливици и налеп на едната сливица, изписа АБ, няма как, ама друг, каза, че изписаният от др лекарка не е подходящ изобщо и се учуди как онази не е видяла толкова зачервеното му гърло. И аз се чудя същото, още повече, че дори аз се усетих, че иде реч за нещо такова, а аз не съм лекар! Значи, добре, че не и се вързахме на онази и решихме да потърсим още едно мнение, ама то и как да и се вържеш, тя се държеше отвратително. Та, сега го мъча дзверо с лекарствата, които той упорито плюе и се опитвам да го излъжа да пийне мъничко вода, че с тези температури си е опасно.

За Икеата, на нас тепърва ни предстои обзавеждане, ама ще търсим нещо качествено. Иначе тук цените са безумно надути и ние дрехи, обувки и тн пазаруваме от чуждестранни сайтове, ще дам само едно сравнение - на Стоян взехме бодита от Марк и Спенсър 5бр за 6 лири,абсолютно същите тук в един мол струваха 60лв, а се водеха намалени!  Shocked Ами ще ме извинят, ама да си ги носят те! Същото е и с дрехите на Георги. Единственият минус на такова пазаруване е, че се налага да чакаш около 1-2 седмици за да си ги получиш.

Хайли, късмет с комшиите!

Над, поплачи си сега, малко е тъжно, че децата така бързо растат, ама пък е и толкова хубаво да ги гледаш как израстват като гъбки!  Hug

Хайде стига толкова, че не чак толкова студено за такова голямо одеало, аз отивам да меря Т, да давам лекарства и да ги бърша от пода и себе си.  Crazy

# 550
Лурдес, не мога да ти се нарадвам на аватара Crazy Heart Eyes Предай лични поздрави на фотографа!

Не съм, Shocked Браво, че сте потърсили друго мнение! Горкото детенце! Hug Дано бързо се оправи и по-рядко да боледува! А всъщност от какво се развива ангина? Thinking И сега се сещам, че по Ютилисима в предаването Моето бебе педиатъра каза: Ангина плюс висока температура - означава скарлатина!

Бобче, Hug дано всичко свърши бързо! И най-после го забравите това дело! Praynig

# 551
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Aaaa, това за скарлатината не е вярно, тя се познава по малиновия език, знам защото Георги я е карал, при това нетипично, без Т, добре, че ни беше добра педиатърката, та го позна и пратихме секрет (винаги така проверяват при съмнения за скарлатина), а ангината традиционно си се изкарва с мн висока Т.  Peace Поне и аз и децата ми така я карат. Не, че е изключено и да е скарлатина де, ама е малко вероятно.  Grinning Кофтито при нея е, че е единствената шарка, която се лекува с АБ и която повтаря, та не дтржа да я карат.  Crazy

М/у др и аз много харесвам аватара на Лурдес!  Peace

Бобче, дано този път е за последно и всичко да се нареди!  Hug

Аз всъщност се сетих, че не честитих ходещите крачета и затова влязох, та:

Честито прохождане на Алекс и Симонка, леко и безаварийно придвижване на 2 крака им пожелавам!

# 552
Момичета, от Училище за родители са ми пратили бюлетин за 11я месец. Темите са Грижа за зъбките и Първата раздяла
УРОК 11

# 553
Не съм, бързо да му подейства АБ на хубавеца! Опитва ли се да повръща когато го кърмиш? Моите и двамата по това ги познавам, че ги боли гърло - получават спазъм все едно ще драйфат...

Наде, аз за първия Рд на Момо много ревах, ама сега тая я чакам с нетърпение да порасне и да си говорим  Heart Eyes и да ходим на коламаска и гинеколог заедно. Откак се помня, около мен само мъже - 2-ма братя имам, после мъж, после син....ааа, друго си е момичето!!

ДА ви се похваля, днес се запознахме с мама Съни и Цвети, прекрасни са! Майчето и тя се запозна, налази Цвети и според мен се харесаха  Mr. Green цък, цъък, цъъък

# 554
Дойде и нашата последна месечинка  Heart Eyes
да почерпим:

честито на Мишел и Светослав   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт