Изживявам си пак раждането наново и ....... пак ми е едно ревливо ............. Остана само 1 ден и до нашия рожден ден
Пашик,Нинче,вие май сте се наговорили всичко по едно време да правите,а
)
Шегичка
Да са ви здрави и много пъргави дечицата
На озъбилите се ,честито

К
Но има време да започне сама изцяло .

представям си как се чувстваш, мъничкото момиченце порастна, но пък каква кукла само е станала. 
Аз нещо не си падам по нещата там, мебелите особено, имаме само една маса от там. Тук се води за най-евтиния магазин за мебели, ама реално има и по-евтини. Но на мен като цяло не ми харесва стила на мебелите там. Купувам само дреболии, свещи, цветя, такива неща.
Сладур...
За снимката не мога да помогна.
и се събуди сутринта в 7,30
Е, два пъти ставах за мляко, но и така е добре.
за успокоение.
Наплачи се днес, за да си най-усмихнатата и спокойната утре 

и така.
познати ч1увства. аз така преди две седмици, докато подготвях събота сутринта хотела за една сватба вечерта и като погледнах тетрадката на младоженците (тук се раздават тетрадки на гостите със снимки на младоженците от деца до пораснали и с измислени песни за тях, които гостите пеят след вечеря
) и като се разчувствах. Както бях сама на работа и си представих моята ЙОвана младоженка и като ревнах ви казвам. Ама рев, рев,

След като Стоян продължи да вдига висока Т и отказа категорично всичко за ядене и пиене освен кърмата (която заради бременността доста е намаляла) решихме, че не можем да чакаме и го заведохме в мед център, който ни е към поликлиниката, да го видят, там ни прие една кисела докторица, която го прегледа, преслуша и тн, ама без никакво отношение, аз по студено и бездушно отношение към бебе не съм виждала и след като и казах да му погледне и ушите заключи, че били зачервени и изписа АБ, иначе каза, че гърлото му било съвсем леко зачервено и това е. Е, да де, ама понеже беше много кисела и просто ей така изписа АБ, ние решихме да не и се доверим и в крайна сметка се обадихме на една лекарка УНГ да отвори заради нас кабинета си и да го погледне (понеже аз имах съмнения, че го боли гърло и затова отказва да яде). Та, така, заведохме го, прегледа го лекарката и познайте - гнойна ангина.
Много силно зачервено гърло, подути сливици и налеп на едната сливица, изписа АБ, няма как, ама друг, каза, че изписаният от др лекарка не е подходящ изобщо и се учуди как онази не е видяла толкова зачервеното му гърло. И аз се чудя същото, още повече, че дори аз се усетих, че иде реч за нещо такова, а аз не съм лекар! Значи, добре, че не и се вързахме на онази и решихме да потърсим още едно мнение, ама то и как да и се вържеш, тя се държеше отвратително. Та, сега го мъча дзверо с лекарствата, които той упорито плюе и се опитвам да го излъжа да пийне мъничко вода, че с тези температури си е опасно. 
Предай лични поздрави на фотографа!
Дано бързо се оправи и по-рядко да боледува! А всъщност от какво се развива ангина?
И сега се сещам, че по Ютилисима в предаването Моето бебе педиатъра каза: Ангина плюс висока температура - означава скарлатина!
дано всичко свърши бързо! И най-после го забравите това дело! 
Поне и аз и децата ми така я карат. Не, че е изключено и да е скарлатина де, ама е малко вероятно.
Кофтито при нея е, че е единствената шарка, която се лекува с АБ и която повтаря, та не дтржа да я карат. 

и да ходим на коламаска и гинеколог заедно. Откак се помня, около мен само мъже - 2-ма братя имам, после мъж, после син....ааа, друго си е момичето!! Препоръчани теми