ние си купихме всички мебели от щатската икеа, защото така или иначе пренасяхме багажа с контейнер като се върнахме оттам. а там цените са по-ниски и от европейските, които от своя страна са по-ниски от българските, та ние ли сме най-големите "баровци" в света да плащаме най-високи цени? но както е казал карбовски в статията "българинът е свикнал да плаща скъпо за евтини неща" 
Тя все едно разбра и сега дивее нахилена до уши, ням аи следа от киселяка който беше вчера и сутринта 

!
мисля, че е нормално да чувстваш такива работи. Малки вързопчета бяха, сега се чудеш как да ги хванеш
.
Самообвинявах се, че е можело нещо да направя да не се случи така
...
Как е тя, по-добре ли е вече, или е решила още някой и друг зъб да извади?
. Много държалив излезе този вирус, ужасссссссссссссс. Единствения плюс, че всички излишни килца заминаха неусетно при мен, но сладките бузки, пухкави краченца и ръчички на Смехи се стопиха
(Ани, надявам се, че и така ще си харесвате снахата 

, миналата година стискахме палци за теб на този ден.

. Много държалив излезе този вирус, ужасссссссссссссс. Единствения плюс, че всички излишни килца заминаха неусетно при мен, но сладките бузки, пухкави краченца и ръчички на Смехи се стопиха
(Ани, надявам се, че и така ще си харесвате снахата
Диди, къде видя ти излишни килца по теб!?!?! Ох, направо ми се дорева, като прочетох какво ви се случва!!!! (то явно тази тема ще е най-ревливата). А нашата любима Смехи.... направооо сигурно няма да я позная! НО ние винаги ще си я искаме и ще си я обичаме! Нали е Смехи, важното е усмивката да не пада от прекрасното личице!!!
Много бързо да се оправяш и ти и Йони да не се разболява!!! Уфффф..... гадни вируси!!
то като наближи при нас сигурно и аз ще ревна като първата фенка на турски сапунки.....
Ама нали е от хубави емоции - малките сладурчета стават големи сладурчета.... 

Бобче!! Тя Мила сигурно е усетила, че цяла седмица ще се радва на мама и затова е станала весела и забравила за киселите.... 

)
Препоръчани теми