Отговори
# 555
Честити месечинки, момичета!

Наде, разбирам те напълно! И аз тия дни съм така.
Честно, не мога да си представя дома без бебе. Много странно.  Confused

Бобче, ние не сме под наем, но все нещо си намирам в Икеа.  Laughing
Неща за дома предимно, но и детския шкаф е оттам.
Дори скоро съм намислила да ходя за нови попълнения,
а и за разходка. Много обичам наполовина на пазара да ям от шведските кюфтенца, хехе.

Не съм, дано се оправите скоро. Целувки на Стоян.

Лурдес е с хубав аватар, да. Ама то слабо и високо момиче, как няма.  Laughing

Флъфи, брей и при вас е студено значи.
Ние цял ден се чудим с мъжа ми къде да идем октомврийската ваканция.
Ама като гледам, където и да е - студено ще е.

# 556
не мога да ви изчета, видях, че се обсъжда Икеа обаче.
ето една статия за скъпотията на тукашната Икеа
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-09-13&article=381535
аз съм доволна от качеството им, у нас всичко е обзаведено от икеа и все още не се е разпаднало за 5 години обитаване. но и аз като Олето никога няма да дам пари на тукашната икеа, е гати и пладнешния обир  Crazy ние си купихме всички мебели от щатската икеа, защото така или иначе пренасяхме багажа с контейнер като се върнахме оттам. а там цените са по-ниски и от европейските, които от своя страна са по-ниски от българските, та ние ли сме най-големите "баровци" в света да плащаме най-високи цени? но както е казал карбовски в статията "българинът е свикнал да плаща скъпо за евтини неща"  Mr. Green

# 557
  • София
та ние ли сме най-големите "баровци" в света да плащаме най-високи цени?

По-скоро сме най-големите балами  Peace

# 558
  • Stavanger,Norway/ Varna
Такаа,взех си болничния от личния, на работа им стана лошо като казах, че ще отсъствам една седмица, но няма как, а и на мен си ми трябваше почивка  Rolling Eyes

Накарах го дапогледнеМила и слава богу е пушка  Grinning Тя все едно разбра и сега дивее нахилена до уши, ням аи следа от киселяка който беше вчера и сутринта  Mr. Green
Ся чакам с нетърпение петък да си дойде половинката  Confused

# 559
Честити месечинки на всички днес.Нощес малкия вдигна темп. 37.5 ,а днес 38.1 та се чудя като нито кашля нито сополи дали може да е от зъбки. newsm78

# 560
Здравейте!
Честити месечинковци Hug
Наде,и аз как се развълнувах сега като прочетох за утрешния ден,нямам търпение да дойде и нашия Рожден ден Heart Eyes
Ние сме добре,излизат ни кътници и сме малко кисели,но с хомеопатия овладяхме положението.
Ники,вчера ме изненада като каза "кака",а си нямаме никаква кака,но баща му го гледаше няколко дена и на какво да го научи детето Mr. Green Mr. Green
За подаръците за Рожденния ден,сме си избрали единствено количка от тези с батериете от баба и дядо,а останалите ще дадат парички и така.Нашия подарък е малка златна гривничка с името на Ники отгоре и отвътрешния край датата и мама и тати ще пише.Не,че детето ще разбера нещо,но ще му е спомен за цял живот.
Ох,на диета съм и съм озверяла Twisted Evil

# 561
  • Sofia
Бобче децата са си различни и едно да поддаде се поболяват всички които играят с него...

Саманта - моята дъщеря така изкара 4 години в градината. Добре, че ми беше наблизо, но си е голямото разкарване...

За ИКЕА аз съм ходила само в канадската. Там го водят като магазин с евтини и некачествени стоки. Тук явно първата част е обратната, а каква ще е втората ще разберем с времето. Само ми е интересно как мислят да просъществуват...

А подарък още не сме измислили. Само днес си поканих гостите...

# 562
Момичета, много сте мили! Хайли,Не съм, Milla Elaine, Heart Eyes Hug  bouquet

Моичкият както имаше 1 седмица хрема и кашляне 1-2 пъти, вчера вечерта - 38.5 ей така като цял ден нямаше нищо. Сутринта - нищо и цял ден. Тази вечер пак - но само 37.5 поне, сега го проверих беше и поспаднала още. Какво е туй чудо не знам!? #Crazy

Подарък за малкия - някаква играчка, даже се подсетих за нещо тип гаражи за колички, ще ги поразгледам тия дни, че да поръчам. А ако ме питат гостите какво искам - ще си кажа дрешки да му подарят. Simple Smile

Не съм, каква е тая докторица,добре че сте чули второ мнение Naughty! Twisted Evil

# 563
Наде, Hug мисля, че е нормално да чувстваш такива работи. Малки вързопчета бяха, сега се чудеш как да ги хванеш Heart Eyes.
Ей ме на, оня ден потънах в едни ми ти размисли... нали на 17.09 изписаха малкия, та дотогава се въртях като муха без глава вкъщи, родила, ама без бебе.. Cry Самообвинявах се, че е можело нещо да направя да не се случи така Sad...

силки, моя така извади долните си зъби. Лека темп. и нищо друго, хоп - избиха зъбите и още същия ден, нищо не остана. После елате ми кажете, че от зъби темп. нямало.

мириамсче, страхотно е да чуеш "мама" нали? Heart Eyes

Не съм, жалко за Стоянчо, е ама ужасна лекарка сте уцелили, значи. Как може да си внимателен само като си на кеф, става въпрос за здравето на бебе! #Cussing out

Цвети, честита ви последна месечинка:) Честити ви зъбки! Бърза Мишелчето да се озъби, милото, не му се занимава с месеци hahaha Как е тя, по-добре ли е вече, или е решила още някой и друг зъб да извади?

Пашик, нямам търпение да споделиш за прощъпулничето!

Нещата в Икеа като цяло не са зле според мен. Виждала съм в Турция, имаше неща за всеки джоб.

Честити месечинки на Далия и Светослав! Бъдете здравички и послушни!  Heart Eyes

# 564
 Да се разпиша аз преди за пореден път да тръгнете да ме дирите.
Ситуацията при нас все още не е розова - щерката оздравя, но мама е Ill Toilet. Много държалив излезе този вирус, ужасссссссссссссс. Единствения плюс, че всички излишни килца заминаха неусетно при мен, но сладките бузки, пухкави краченца и ръчички на Смехи се стопиха  Sad (Ани, надявам се, че и така ще си харесвате снахата  Rolling Eyes). Да видим в сряда доки какво ще каже.

Честити месечинки на слънчицата   bouquet
Честити проходили краченца   Heart Eyes Hug

Наденце, разбирам те напълно! И аз съм станала еднаааа тези дни, само ми се плаче  без причина Laughing Дано успееш да поспиш тази нощ  Hug
Бобче - стискам палци всичко бързо да се разреши и пак да сте си заедно цялото семейство!
Не съм - добре, че сте попаднали втория път на добър спец! Бързо да се оправя бонбона!

# 565
Леле Смехи, тъкмо влязох да редактирам да питам как е Йони, а то, гледам, ти си писала. Ех, вас ви е съборил, по-гаден вирус май. Дано на теб поне ти мине бързичко. Аз бях писала, че телесата на Алтай са доста плътни и е твърд на пипане, но след нашето вирусче се поразмекна и той. Не се безпокой, бързо ще възстанови формите си Смехоранка!

# 566
Буболече,днес си спретнахме набързо парти .Наредихме всичко и на пода бял чаршаф стигащ до масата ,където са поставени предметите.Пуснахме я по него тя стигна до масата ,седеше и се оглеждаше,после взе един химикал-журналист ,писател,да учи...изобщо мн неща с него можем да тълкуваме.После направихме един обяд,опустошихме питката ,беше супер вкусна (има снимки във фейса) ,и така от 12-14ч.Сега предстой РД -то ,големи емоции са това.... Heart Eyes

Лурдес,и на мен мн харесва аватара .Ама аз си мислех ,че е снимка от някъде,а не че си ти ....страхотна е определено!

Смехи,Бързо вече всички да сте на крака !
Не съм,Дано бързо премини и това !

# 567
  • У дома
Здравейте, бонбони   bouquet

Да се разпиша и аз преди утрешния много вълнуващ ден за мен и моето семейство.

НадеHug, миналата година стискахме палци за теб на този ден.
Аз си легнах с огромен корем и се събудих с родилни контракции  Mr. Green Ех, как бързо мина това време, сега си имаме малки човечета, които от ден на ден стават супер интересни и ни изненадват с по нещо научено.

Днес уредих всички подробности за партито в събота, дано времето е хубаво, че ще сме навън, утре ще отида да поръчам и тортичка и остава да си поканим гостите.
Иначе утре вечер ще си спретнем празнична вечеря у дома.

В тази връзка, моля някой да сподели рецепта за бяла риба, искам да е на фурна или пък печена на тиган, не мога да измисля newsm78

Пашик, имаш си бъдеща писателка, редакторка, журналистка, пък  може и някоя министерша, която да разписва важни документи  Hug

Бобче, дано мъжо се прибере бързо при вас и хайде да се свършва това дело вече.

Смехи, оправяйте се вече, много гаден тоя вирус.

Честити последни месечинки

Бързо оздравяване на болничките  Hug

Хайде лека нощ от мен

# 568
Смехи, честно казано изтръпнах като прочетох, че са си отишли "излишните" ти килца. Оправяйте се бързо с малката и да си ги върнете!

Хейли, писах го това, защото на фотографа на който бях попаднала, в условията пише това:
Продуктите и файловете са само за лично и домашно ползване.
Студиото си запазва правото да събира архив и да ползва избрани изображения за илюстрации.
Всички фотосесии се публикуват в пълен или непълен вид в галерията на сайта.

Хубавото беше, че може да стане като картина, но за 150-200лв пакетите чак ти дава някакви файлове. И условията не се договарят. Интересно ми е тази която ти си избрала какво смята по въпроса, аз не съм й писала още.

# 569
..................
Ситуацията при нас все още не е розова - щерката оздравя, но мама е Ill Toilet. Много държалив излезе този вирус, ужасссссссссссссс. Единствения плюс, че всички излишни килца заминаха неусетно при мен, но сладките бузки, пухкави краченца и ръчички на Смехи се стопиха  Sad (Ани, надявам се, че и така ще си харесвате снахата  Rolling Eyes). Да видим в сряда доки какво ще каже.
..............................

#Crazy Cry smile3518 Диди, къде видя ти излишни килца по теб!?!?! Ох, направо ми се дорева, като прочетох какво ви се случва!!!! (то явно тази тема ще е най-ревливата). А нашата любима Смехи.... направооо сигурно няма да я позная! НО ние винаги ще си я искаме и ще си я обичаме! Нали е Смехи, важното е усмивката да не пада от прекрасното личице!!!  Hug Hug Много бързо да се оправяш и ти и Йони да не се разболява!!! Уфффф..... гадни вируси!!

НадеHug то като наближи при нас сигурно и аз ще ревна като първата фенка на турски сапунки.....  Whistling Ама нали е от хубави емоции - малките сладурчета стават големи сладурчета....  Heart Eyes

Красенце, хайде оправяйте се и вие вече!!! Срама нямат тия вируси значи!!!! Ние си идваме в четвъртък по някое време и ще те преслушам как си! Simple Smile

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Бобче!! Тя Мила сигурно е усетила, че цяла седмица ще се радва на мама и затова е станала весела и забравила за киселите.... Simple Smile

Наде, Позитив... тик-так, тик-так... Simple Smile

Да взема да честитя и аз последните месечинки на геройче-Мишелче, Светослав и Далия-прекрасна!!! Нека са здравички и безпроблемни зъби да изникват!!!

Ами май толкова ще пиша за сега, че малко се разстроих след Надето и Диди.... (ама бързо ще ми мине де, трябва да се стягаме, я!!! Naughty)

Лека нощ, момичета!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт