Отговори
# 570
  • София
опс

# 571
  • София
Честит рожден ден на Лъчко!

Честит рожден ден на Дари!

Нашия батко тръгна на градина и с Иван скитаме почти по цял ден,ходим вземаме баткото и пак разходки. Бърди ще видя как ще е времето следващата седмица и ако идваме ще пиша да се запознаем ако имаш време.

Бързо оздравяване на болничките.  Hug

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 07:35 от евето

# 572
ЧЕСТИТ ДА БЪДЕ ТОЗИ ДЕН, КОГАТО ДАРИЧКА И ЛЪЧКО СА РОДЕНИ!!!!!!![/color]

Бъдете живи и здрави, прекрасни деца!!! Радвайте мама, тати, кака и батко!!!! Радвайте се на живота и нека той ви отвръща със същото! Растете в хармония и мир!!!!!!!!

# 573
    newsm59  ura  bigdance2
Честит рожден ден на Дарето и Лъчко!Да растът весели и безгрижни деца!!!Да са здравички и много радост да ви носят!!!
  Наде,Позитив честит празник  smile3525!!!
 Днес се запознахме със страхотноото Майче и с още по-прекрасното и майче Диди!!!Заведоха ни да си поръчаме торта за рождения ден на Весела.Другия път повече ще се видим,че днес много задачки!Сърцето ми се е свило....ще откача докато не се обади малчо,че е при леля си  Confused!
Леле Смехи  Hug!Хайде да се оправяте вече,а и всички болнички да оздравяват!Няма болнички да посрещат рожденните дни я!

# 574
Честит първи рожден ден на Дари! Бъди много здрава, върви по път усеян само с рози и прекрасни емоции! Да расте усмихната, много обичана и безкрайно уважавана! Нека всичките й усилия се увенчават винаги с успехи! Тя да е много доволна, а вие да сте много горди с нея!

Честит рожден ден на Лъчко! Да расте здрав, смел, упорит и щастлив! Да следва целите си неотлъчно и да ги постига винаги!

Честит празник, мили момичета! Бъдете все така всеотдайни и усмихнати майки!

Честити последни месечинки на Борянка - сладуранка, на Дени и Митко! Да посрещнат първия си рожден ден здрави и усмихнати!

Смехи Confused Hug , дано бързо се оправяш! А за Смехи не се притеснявай, та винаги ще е прекрасна!

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 01:09 от hailie

# 575
  • Сливен
честити първи рождени дни на ДАРЕТО И ЛЪЧКО
ДАРЕ миличка расти любознателно и умно дете,имай най -прекрасното детство и нищо да не помрачава усмивката ти
ЛЪЧКО бъди слънчево дете, имай истински приятели,  радвай мама и всички, с много фантазия и детски мечти  гледай  света.
честити последни месечинки на БОРЯНКА на писето и  МИТКО на зарат
да ни е честита последната месечинка и на нас (много проблеми ми създаде тази торта )  
сега вече може да отивам да дремна 2 часа

# 576

Да е честита първата годинка на Лъчко,бъди все така усмихнат,много всел,безгрижно детство и хиляди забавни игри и закачки!

Мимка,бъди все така хубав човек и грижовна майка Simple Smile Да ви е честит празника! newsm51

Честит Рожден Ден и на моята Дария!Желая и живота да и понесе само рози,само хубави преживявания и усмивки!Дано няма повод за сълзички в детските очички!

Честити месечинки на останалите ни хубави бебчовци!

Ох,момичета,треска ме тресе .... И едно такова слъзливичкооооо Simple Smile Порасна ми бебочката,вече има цяла 1 година зад гърба си,а аз се плаша колко бързо лети времето!Благодаря ви за хубавите моменти заедно,благодаря ви за търпението и изслушването,благодаря ви за всичко!Толкова се радвам,че го има нашия форум и имам възможност да комуникирам с хора като вас!Без всички тук,днешния ден нямаше да е същия! Hug

# 577
Честит 1ви рожден ден на Дарето и Лъчко! Растете здрави, палави деца и имайте най-щастливото детствоnewsm59 Tada newsm38 А на мамите- днес повече усмивки и по-малко сълзи в очите, весел празник на семействата!!!

Честити последни месечинки на Дени, Борянка и Митко! Да са живи и здрави! Мириамс, тортата може да ти е създала проблеми, но пък изглежда много апетитно!

Пашик, страхотни снимки от прощъпулника, особено тази снимка, на която сте цялото семейство- изглеждате толкова щастливи и сплотени( а и съм сигурна, че сте). Когато имаш време може да напишеш рецептата за питата( НЕВЕРОЯТНА Е  chef)

Бързо оздравяване на всички болни!

И като край на този пост да взема да ви почерпя, че днес и моят мъж има рожден ден(да ми е жив и здрав):

# 578
  • У дома

Да ми е живо и здраво порасналото момченце!

Момичета успяхте да ме разплачете рано сутринта, благодаря ви мноооого за милите пожелания  Hug

Честита 1 годинка на астралното ни близначе Дария! Да расте винаги така прекрасна, усмихната и лъчезарна!

Наде, да ти е жива и здрава! Весел празник!

Честито на днешните месечинковци!

# 579
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Честит рожден ден на Дари и Лъчко!!! Да са живи и здрави и да се радват на невероятни и изпълнени с много усмивки детски мигове!
Честити последни месечинки на Дени, Борянка и Митко! Да се готвят за годинка!
Честит рожден ден на половинката на MartakEly ! Много любов и разбирателство!

hahaha
В американски форум : питаш нещо и ти отговарят !!!
В руски форум : питаш нещо и те те питат нещо !!!
В български форум : питаш нещо , а те ти обясняват колко си тъп !!!

# 580
Добро утро мамита!
Честити рождени дни на моите любимци Лъчко и Дария! Да са живи и здрави, много щастливи, все така усмихнати и жизнерадостни!Нека изживеят едно слънчево, безгрижно и много щастливо детство! Весел празник Миме и Наде! Hug Hug
Моята мома се придвижва много смешно , като се приплъзва по дупе- ето https://www.facebook.com/video/video.php?v=199386623460642   hahaha
Днес ще е малко по-хладно, но няма да си пропускаме разходката! На всички желая един много усмихнат и позитивен ден! Hug Peace

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 08:24 от p0liglot

# 581
[color=purple]Честит 1-ви Рожден ден на Дарето и Лъчко! [/color]  nbirthday newsm67  party023  Gift
Много щастие и късмет да ги съпътстват в живота и нека имат прекрасно детство!
Честито и на месечинките Митко, Дени и Борянка!   bouquet Heart Eyes
Много хубави празници ни предстоят този и следващия месец, сууууууууууууупер, толкова се радвам, но ми става и леко тъжно, че растат така бързо дечицата.
Лек ден на всички!

# 582

Честит първи рожден ден на Дари и Лъчко! Да растат здрави, все така щастливи и обичани, да придобият необходимата мъдрост и с нея леко да вървят напред в живота!
Наденце, Позитивче - весел и щастлив празник, милички  Hug

Честити месечинки на сладурите   bouquet

# 583
Лелеее, момичета и аз се разнежих с кафенцето!  Embarassed

Наденце, честита ви годинка! Много усмивки и весело детство за сладката Дари!
Да си изкараш един хубав рожден ден и по-малко плачи.  Heart Eyes Hug

Честито и на красавца Лъчко!  Heart Eyes
Много да сте щастливи и да се радвате един на друг!  Heart Eyes Hug
Позитивче, весело изкарване и на теб!

Момичета, чакаме снимки да знаете!

Аз тръгвам за гимнастиката и после ще ви чета.

Силви, радвам се, че се разписа!  Hug

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 09:29 от Milla Elaine

# 584
охх, чак и аз се просълзих  Cry
Днес познавам цели 3ма сладури, които стават на 1!
Да са живи и здрави и много да радват родителите си!

Общи условия

Активация на акаунт