Отговори
# 585
Честит първи рожден ден на Лъчко и Дария! Да са много здрави, много обичани, да растат безгрижно и много да радват хората около тях!

Честити последни месечинки!
Честито и на всички останали с поводи!

На болничките бързо оздравяване.

# 586
Честит първи рожден ден  на сладките Дария и Лъчко.Нека растът здрави, послушни , усмихнати,да са гордостта на мама и тати и да изпълнят мисията на живота си.Бъдете много щастливи деца.Весел празник родители.

Уфффф и аз ревнах, аман - от сега още пък, като дойде нащо ЧРД съвсем.................

# 587
Ехейййй Честити Рожден Ден на порасналите дечица!!!!

newsm38  ura да радват мама и тате  и много весели  игри! Весел празник!

# 588
Честит първи рожден ден на Дария и Лъчко!!!

# 589
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ДАРИ И ЛЪЧКО
  bigdance2

# 590
  • Русе
Здравейте момичета  Hug тези дни се позагубих но вече нямам време за нищо
Първо да честитя и тук рождените дни на малките сладури - Дари  и  Лъчко
Вие сте две страхотни дечица,
знайте само едно мама и татко са винаги до вас.
С пожелания за весели игри и незабравимо детство, бъдете живи и здрави деца мили!

При нас няма ново по цял ден беснеем искаме постоянно да ходим и втора няма ,но не ни държат крачетата още
Май ни се показва още едно зъбче но кой ти дава да видиш
За рождения ден още не съм мислила ,но май е време да помисля че неостанало
това е от мен за сега ,чета ви редовно но да пиша нямам много време

# 591
Честит рожден ден на Лъчи и Дари от мен! Желая им много, много усмивки!

При нас нищо ново. Ева вече е със 7 зъба. Не спира да пълзи да се изправя, да сяда, да ляга. Лудница ви казвам.
Мони още си е вкъщи. Ще й пускаме изследвания и вероятно ще ходим на гастроентеролог. Съмняваме се, че е с гастрит или някакъв друг стомашен проблем. Дано да не е...

# 592
  • Варна,морето,сините вълни...
Честит рожден ден на сладките бонбони - Дари и Лъчко! ДА са здрави,весели,засмени!Да имат прекрасно детство и да бъдат гордостта на мама и тати! Tada newsm38
Наде,Позитив- честит да ви е празника,вие сте страхотни мами!!! newsm67
MartakEly,честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав,много да ви обича и глези!  ura
Болничките бързо да оздравяват!
Варненки,след празниците трябва да се видим,че много ми е домъчняло за вас. Хем да доразвием идеята на зарат Laughing

# 593
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит първи рожден ден на прекрасните Дари и Лъчко! Да са много здрави, весели, обичани, обичащи, щастливи, детството им да е изпълнено с много весели игри, малки пакости и големи постижения!

Над, Позитив, весело изкарване на празника, много приятни емоции и по-малко сълзи!  Hug

Марта, честит ти рожденик и на теб, много да те слуша и да ти угажда!   bouquet

# 594
  • Sofia
Честит рожден ден на Дари и Лъчко! Да са живи и здрави, да имат щастливо и незабравимо детство и да радват много мама и тати!
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

# 595
Мартакели, честит рожденик! Да ви е жив и здрав и много да ви глези!

Ноел, дано й няма нищо на малката! А може ли да е вирус?

# 596
  • Варна
Честит Рожден Ден на Дари и Лъчко! Да растат живи, здрави и много щастливи!

ura newsm59  ura

# 597
Pozitive, по твоето питане http://woman.-spam082-/n/burza-retsepta-pechena-byala-riba-s-domati.8560.html, не съм я пробвала лично, но звучи много добре и тези дни мисля и аз да я пробвам тази рецепта.
Благодаря на всички за честитките за мъжО Hug

Пратих Йоана на разходка с баба й, че ни монтират климатик в момента, а какво чистене ме чака после след майсторите... ooooh! ooooh!

# 598
Честит рожден ден на Дари и Лъчко!!!!  nbirthday  Да растете здрави,щастливи и да радвате всички покрай вас!!! newsm67

MartakEly, Честит ти рожденик!!!   ura

# 599
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАРИ И ЛЪЧКО! Растете здрави и щастливи, обградени от любов и добри приятели! Над, Позитив, честит ви празник, весело изкарване!

МартаКели, да ти е жива и здрава половинката, и добре да те гледа!:)

Общи условия

Активация на акаунт