Отговори
# 600
  • Сливен
марта честит ти рожденик ,да ти е много здрав и послушен  smile3503
надее  Hug
ние разрязахме тортата

# 601
  • София
Честит рожден на Дари и Лъчко!
Да растат весели и щастливи, с много забавни игри и усмивките да не слизат от лицата им!  Hug
Честито и на мамите им! Да сте живи и здрави и ги слушате!  Heart Eyes

# 602
Честити първи рожденни дни на Дария и Лъчко! Много щастливо и игриво детство Simple Smile

# 603
  • София
OFF TOPIC Я, който пусна линка към темата с тортите да си признава бързо-бързо!!!  smile3516  Пълно безобразие - не мога да се откъсна от там!!! Направо съм като дрогирана! Наотворила съм хиляди прозорци с торти и разни техники на правене  smile3511
Едвам смогвам тук да прочитам, че и да коментирам от време на време, а сега и тортена тема!  newsm45
Засърбяха ме ръцете вече  smile3508 Макар че като гледам тия мами какви красотии творят, ми идва да си скрия снимките на тортите от нет-а  Mr. Green

# 604
Честит 1-ви рожден ден на Лъчко и Дария.Да растат здрави и много щастливи Hug Heart Eyes

# 605
Да се отчетем от консултацията : на 11 месеца без 1 ден Пецата е 10 кг. точно, и 73 см. го изкараха, ама как става тая работа като в нас го мерим 77 см.  Laughing а носим дрехи вече размер 80 хи хи хи.....
Освен това от вчера сме със сополи, ама сополи ви казвам, дърпам, пръскам, вит.Ц и Осцилококциум дадох, вечерта вдигна 38 Т, дадох половин доза Панадол и я свали. Но цяла нощ проплаква, не може да диша от сополи милото, поне 10 пъти сигурно ставах.....
Днес педито каза, че гърло, гърдички са чисти, да продължавам с вит.Ц и Осцилококциума  Peace
Я сега да питам, някой вземал ли е стерилна урина ? В смисъл в шишенце, не в торбичките която давахме на 6-те месеца ? Казаха ми да е в шишенце и преди да я взема да го измия със сапун.....и всичко това естествено трябва да е сутрин, първата урина.....

# 606
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ,ДАРИЯ !

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА,ЛЪЧКО !

Бъдете живи и здрави мили дечица,пожелавам ви животът ви да е изпълнен с много радост и веселие !

# 607
Честита годинка на Дария / нашата подарък изненада от първи Юни/ и Лъчко да са винаги усмихнати.  
Честито и на  последните  месечинки на дечица и наш  Митко. На него ще му пожелая да плаче по-малко и да не такъв сърдитко.

ВАРНЕНСКИ МАМИ , по предложение на софийските мами за общ рожден ден, говорих с някои но да кажат и другите дали са съгласни да се организираме на 30 /неделя/ или  31/понеделник/ в някои детски център.  Говорих с Хипо и тя няма против да не чакаме Владко чак до Ноември (Хипо ако решиш все пак, че си суеверна  няма проблем и да го направим след РД на Сладкиша).
Предложението ми е за бебешкия център /има зона само за бебета/ в двете кули, там таксата за игра е около 2 лв за половин час. Може да поръчаме една обща торта и така , децата да поиграят но с повод . Казвайте дали искате изобщо и  предложения за време и място.  

Веси  стерилната урина му я вземаме в стерилни контейнерчета от аптеката, таткото го държи още като се събуди над мивката, а аз чакам да си свърши пишото и така я улавям. След това я слагаш в хладилника и до час и половина трябва да е в лаборатория. Носим я в Сити Лаб защото там пак я обработват веднага, докато тези лаборатории в Младост само събират материала а го пренасят на друго място и така престоява доста време. Казаха , че е много важно за верни показала тели да се обработи веднага и да не се събира през нощта урината.

Болните да оздравяват! Казах !

http://www.noi.bg/content/laws/07/Pril.3.doc   ТИНИ ТОВА Е ЗА ТЕБ!  ВИДЯ ЛИ ГО ?

# 608
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналите октомврийчета ДАРИЯ и ЛЪЧКО!

Марвина, и аз се връщам назад да видя тортения линк - ама викаш да си отделя няколко часа, а?   hahaha Joy rotfImbo
После ще се включа  hahaha

# 609
OFF TOPIC Я, който пусна линка към темата с тортите да си признава бързо-бързо!!!  smile3516  Пълно безобразие - не мога да се откъсна от там!!! Направо съм като дрогирана! Наотворила съм хиляди прозорци с торти и разни техники на правене  smile3511
Едвам смогвам тук да прочитам, че и да коментирам от време на време, а сега и тортена тема!  newsm45
Засърбяха ме ръцете вече  smile3508 Макар че като гледам тия мами какви красотии творят, ми идва да си скрия снимките на тортите от нет-а  Mr. Green

Rolling Eyes smile3502 smile3534 Марви, ето ме с целите си слонски мерки пред теб и с ръка на сърцето (свито, свито) си признавам, че аз бях тази неблагоразумната, дето така те разстрои с тази тема.... НООО  Naughty аз предупредих!!!  bowuu  chef Хайде, много хубави идеи да почерпиш от там и да не ни зарежеш сега заради едните му торти....  Whistling

Ни мЪ бий!!!  Mr. Green

# 610
  • София
Няма, няма - шЪ тЪ замерям с торти  smile3532

А някоя от богините на торти откликна ли да ви направи?

# 611
Няма, няма - шЪ тЪ замерям с торти  smile3532

А някоя от богините на торти откликна ли да ви направи?

Да знаеш, че зяпам с огромна паст и чакам да метнеш някоя.  hahaha Аз писах и ми отговориха 2-3 дами, но за сега нищо. Казах им моята идея и чакам да ми кажат дали могат да я реализират....  Whistling

# 612
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ani, от темата за тортите разбрах,че мамите,които творят се ангажират спрямо поръчките и понякога доста отказват.  Crazy Дано имате късмет! Peace
marvi и при мен тези дни всичко е тортииии  smile3521 Joy Аз си харесах торта и сладкарница,която да ми я изработи.. Party Сега навивам таткото да отидем до там някой ден за дегустация..
miriam ммммммммм много апетитно изглежда!  Hug

# 613
Момичета, моите кръвни резултати не се видяха днес.
Компа не бил наред. И по-добре, че ми е едно празнично днес
и не ми се чуваха кофти неща, хихи.

Заради Дарито и Лъчко съм в приповдигнато настроение,
ама то сега цял месец ще е така. Аз днес купих подарък на Нико
и с украсата съм готова.

Пашик, много яко сте го направили. Симонка е голям сладур.
Показвах ги на Мила и тя толкова се развълнува, искала в Бургас.  Laughing
И Мила грабна химикал на прощъпулника, та устата не спира, имай го в предвид.

Мимее, чудна тортичка, да нацелуваш Дани за последната му месечинка.  Heart Eyes

Смехитата да се оправят!  Hug

# 614
Честит 1ви Рожден Ден на Дари и Лъчко!!! Да са здравички, усмихнати, щастливи и игриви!!!

Честит празник и на вас, мамчета! Преди точно година направихте нещо уникално - дарихте живот  bouquet

Наденце - страхотно парти, прекрасна Дари, вкусна тортичка и лъчезарни гостенки  Hug

Липсвате ми всички и ви целувам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт