, при което Ев стана супер неспокойна, постоянно плаче, сърби ли я, боли ли я не знам, но гастроентероложката, педиатърката и хомеопатката, настояват да продължа със захранването
.
, аз съм много щастлива, че Еве не е вече бебе. Като проходи стана супер самостоятелна и всеки ден ме изненадва с нови знания и умения
.

, нооо тортата накрая не стана чак както исках, поне беше вкусна. Претърпя много промени, от първоначално плануваното.
Дори се изпокарахме с мъжо, направо бяхме пред развод
и да носят много светлина и топлина на своите родители

Абе май още ме държи ревливостта от бременността и явно ще си е цял живот

!Сложила я свеки на гърнето одеве и познайте какво си намерихме - 1 стотинка
!
И веднага ми светна къде са изчезвали всичките тези нещааааа - право в боклука! Добре, че мъжо не беше изхвърлил още старата торба с боклук(ех, понякога мързелът е от полза!) та като го прерових открих заветните обувки, е явно доста неща са заминали безславно на бунището, но обувките спасихме! 
Как така се получи?.Лелеее, на мен бучица като ми излезе веднъжа така зверски ме болеше, че...а това 

Мишанка,там запазихме,после ще ти кажа как е хотела!
. Дано не е сериозно и се оправиш бързо. аз правя два пъти годишно профилактика с физиотерапия срещу тая гадост
и задължително кърмя поне по веднъж през нощта, защото нощем се задръствам...
добре че не си видяла кога я е глътнала и добре, че е намерила бързо изхода 
Пази се 

.

. Обаче си харесах една жена, дето ще ми направи тортичката
, след като ти ми отказа
.
Успешна учебна година на момчето ти! 
.
Направо откачам! Ама щото днес заспа в 16:10 и в 17ч. викам айде да го събуждам, че няма да спи после, а баща му вика: "Нека си спи детето, остави го". Е, хубаво, ама той си би камшика навън и сега само аз откачам Препоръчани теми