Отговори
# 615
Честит рожден ден на Дари и Лъчко! Щастливо детство и да радват мама и тати!

Не съм чела назад, че от няколко дни захранвам с козе сирене и имаме обрив  Cry, при което Ев стана супер неспокойна, постоянно плаче, сърби ли я, боли ли я не знам, но  гастроентероложката, педиатърката и хомеопатката, настояват да продължа със захранването  Sad.

Момичета, защо ви е тъжно, че дечицата порастват  newsm78, аз съм много щастлива, че Еве не е вече бебе. Като проходи стана супер самостоятелна и всеки ден ме изненадва с нови знания и умения  Heart Eyes.

# 616
Честит първи рожден ден на Дария и Лъчко!!! да растат здравички и много щастливи, да имат прекрасно детство!!!! Честит празник!!  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm67  Gift Tada

Честита последна месечинка на Дени!!

И на мен като на Орхидс, последото нещо е да ми е тъжно, да са ни живи и здрави дечицата, от това по-важно няма! Praynig Heart Eyes Praynig Heart Eyes

За тортите - за първия рожден ден на Лидия бях така, Тортената тема я бях изяла с кориците hahaha, нооо тортата накрая не стана чак както исках, поне беше вкусна. Претърпя много промени, от първоначално плануваното. Blush Дори се изпокарахме с мъжо, направо бяхме пред развод Mr. Green, и сега за по-сигурно вече поръчвам торти. Mr. Green

Болничките да се оправят, моичкият днес да го видя как е бил в яслата. Rolling Eyes

# 617
Зарат, ти знаеш, говорихме, аз съм съгласна за общия РД Simple Smile

# 618
Честит 1-ви рожден ден на Дария и Лъчко!
Да са много щастливи, весели, игриви  newsm68 и да носят много светлина и топлина на своите родители newsm59 Tada

Хайли прочетох лекцията на Училище за родители и  си поплаках на раздела за тръгването на ясла. Ама не от мъка, от умиление - как бързо растат тез дечица. Hug Абе май още ме държи ревливостта от бременността и явно ще си е цял живот  Laughing

Честито и на празнуващите месечинки!   bouquet

# 619
  • Сливен
орхидс защо захранваш с козе сирене,аз още от големия син знам ,че козето мляко е по-тежко за бебешките стомахчета  newsm78
злати ,лурдес Hug мерси момичета

# 620
Момичета, линка за развитието на бебо 11 месеца на Хайли, не ми се отваря на мен. Вие отваряте ли го? Rolling Eyes

# 621
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Лурдес, пробвай с този през фейсбук - http://www.facebook.com/Deteto.info?utm_source=SendBlaster&u … 0%20110913%20%20G  Peace

http://www.deteto.info/buletinprint.aspx?id=19

# 622
Честито на Дари и Лъчко! Да растат здравички и весели. Честит празник, момичета!

Марта, честит ти рожденик. Да те радва и слуша!

Не съм много в час с темата, причината е мастит. Ще разказвам повече като се оправя.

# 623
  Мойто момче вече е в големия самолет и в момента лети над Атлантическия океан.Много ми е.....и аз незнам какво  Confused!
  Тази нощ ще раждам  Laughing,мойта бандитка се роди посред нощ,та хем и новини за баткото ще чакам.
  Ако ви кажа мойта най-малката каква я е свършила  ooooh!!Сложила я свеки на гърнето одеве и познайте какво си намерихме - 1 стотинка  Shocked!Кога я е глътнала,като винаги има човек до  нея просто незнам.С това лапане на всичко де що види незнам докъде ще я докараме  ooooh!!
  Оле дано бързо се оправиш!
  Орхид,дано не е от сиренцето.То козето е най-щадящото сиренце,ама знаеш ли.Твойто Евче си е деликатна още от раждането,дано се оправи детеннце!
  Тортите са ми голяма страст и знам че един ден ще започна да им ги правя сама,но май няма да е тази година.Може за рождения ден на Цвети пък да имам повече време и да успея сама да си направя замислената торта.Но този месец ми е кошмарен - 3 рожденници,ученици,тичане,болят ме краката и психически ще рухна всеки момент.....

# 624
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер, ние май се обзаведохме със скарлатина, Стоян се обрина, та утре сутринта ще го види личната да си каже тежката дума, ама си е почти сигурно.

Иначе да ви кажа какви белички прави малкият пъпчивец, от известно време насам току изчезне по нещо безследно, ама обикновено са негови дребни неща и си мислех, че просто ги забутваме някъде, докато преди 2 дни не му изчезнаха обувките за прохождане - къде ли не ги търсехме, няма ги! И днес по едно време го гледам нашичкия как си взима разни неща от коша с играчките и тарам, тарам ги изхвърля в кофата с мръсните памперсиииии .... Crazy hahaha И веднага ми светна къде са изчезвали всичките тези нещааааа - право в боклука! Добре, че мъжо не беше изхвърлил още старата торба с боклук(ех, понякога мързелът е от полза!) та като го прерових открих заветните обувки, е явно доста неща са заминали безславно на бунището, но обувките спасихме!  Laughing bowuu

Еййй, Оле, как пък се сдоби с мастит, да се оправяш!  Hug

# 625
Честит първи най-любима празник на Даруи и на Лъчко!
Да растат здрави, щастливи, умни и красиви!
МартакЕли, наздраве и на вас! Да ти е жив и здрав рожденика!
Уф, БебОле, много неприятно.. CryКак така се получи?.Лелеее, на мен бучица като ми излезе веднъжа така зверски ме болеше, че...а това  #Crazy
Ние малко бяхме у Софията и сега вече смятам, че сме се завърнали за постоянно тук, вкъщи. Днес, заради Икеята смятахме да се прибираме през Орлов мост. В крайна сметка тръгнахме по Околовръстното - много спокойно беше. Май няма мнго желаещи да харчат пари Laughing
И на мен ми е едно сладко-тъжно покрай наближаващите РД. Радвам се, че момчето ми пораства и ми е мъчно, че вече е момченце, а не моето бебе...Малко ми липсва и времето ,когато си бременеех безметежно Grinning  
Бобинка, как върви диетата?
ООО, Не съм, а стига де! Не оставихте вирус/болест непробван/а напоследък. Спрете се!!!Написах поста и сега дописвам моето искрено възмущение от поредната несправедливост! Hug
А това за кофата ме разсмя Laughing

# 626
Честит първи рожден ден на Дарето!
Честит първи рожден ден на Лъчко!
Нека са живи и здрави,много послушни,щастливи и обичани!

Мила,мн ме развесели !!!
Видях,че няколко пъти питате за питката .Рецептата ми е от няколко години и само нея си правя ,мн си я харесвам и винаги става.Записала съм си я от едно предаване на Иван Звездев!

Болярска пита:
1кг брашно
400мл вода
50гр мая(едно кубче)
4яйца(жълтъка на едното се отделя за намазване преди печене)
1с.л.захар
1с.л.сол(аз слагам повече безсолно ми е)
60гр масло за намазване
1)мая+сол+захар+вода=размива се маята ,добавят се яйцата .Постепенно се сипва брашното ,омесва се тесто ,оставя се да втаса(да увеличи обема си).
2)Варианти много за подредба,аз съм си харесала следния:разстилам правоъгълник,намазвам мн обилно с масло,навивам на руло и нарязвам през 3пръста разстояние.Всеки отрязък подреждам в тавата като изправено пънче.Да има разстояние помежду им.Оставя се да втаса и преди печене леко се маже с жълтък ,поръсва се сусам и се пече на 200градуса до готовност.Проверявам като бода с дървено шишче.

Утре тръгваме,ще ви чета към неделя.Пишете по-скромно. Naughty Мишанка,там запазихме,после ще ти кажа как е хотела!

# 627
Влизам специално да честитя рожденият ден на Дария и Лъчко!
Да са живи и здрави, много щастливи и мама и татко много да ги слушат!
 nbirthday

# 628
И тук да честитя първия Ден Ден на Дари и Лъчко! Да са ви живи и здрави прекрасните деца   Heart Eyes  Heart Eyes

Оле, много съжалявам  Hug  Hug . Дано не е сериозно и се оправиш бързо. аз правя два пъти годишно профилактика с физиотерапия срещу тая гадост  Sick и задължително кърмя поне по веднъж през нощта, защото нощем се задръствам...

Съни, ние се чудехме вчера защо не иска да яде баничка Цвети, а то било закусило вече детето  ooooh! добре че не си видяла кога я е глътнала и добре, че е намерила бързо изхода  Hug
Аз на Мая вече няколко пъти й вадя залепен, наджвакан картон от книжките на брат й, залепнал за небцето - и то след опит да я кърмя, тя ми прави спазъм за драйфане и аз тогава се сещам да видя, аджеба, има ли нещо в устата... да знаете, ако правят спазъм все едно ще повръщат, или ги боли гърло, или имат нещо залепнало за небцето.

Не съм, дано не е скарлатина  Praynig  Praynig Пази се  Hug
Моят пък на прощъпулника взе микрофона, ако и Мая ми го скалъпи тоя номер, ще си направим оркестър  hahaha

Лека нощ от мен  Hug

# 629
Пашик, много хубаво семейство сте Heart Eyes .

Наде, Позитив, да не забравите снимки Simple SmileSimple Smile

Миме, аз пък все слушам как козето мляко било най-близо до майчиното Rolling Eyes

Марви, Crazy Laughing . Тва за тортената тема - аз бях виновна Blush . Обаче си харесах една жена, дето ще ми направи тортичката Party , след като ти ми отказа Crossing Arms Hug .

Съни, Hug Успешна учебна година на момчето ти! Praynig

Не съм, да се оправя бързо Стоян! Дано не му е много гадно на детето от обривите Hug .

Беболе, да се оправяшш и ти бързо!!!

Ноел, някакво развитие при вас?

Симеон още е буден и ме прави луда! Crazy Направо откачам! Ама щото днес заспа в 16:10 и в 17ч. викам айде да го събуждам, че няма да спи после, а баща му вика: "Нека си спи детето, остави го". Е, хубаво, ама той си би камшика навън и сега само аз откачам Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт