Отговори
# 630
  • Сливен
красе и аз така знаех,и макар че свекъра ми гледаше кози ходех да купувам краве мляко и да подквасвам за големия,защото много хора ме посъветваха да изчакам с козето ,не било подходящо за бебе (ама той големия го изхраних с мляко след 2-я месец )

# 631
  Честит рожден ден и тук на Дари и Лъчко! Всичко най-хубаво им пожелавам-едно незабравимо детство   bouquet
  Честито и на месечинковците  Hug
  Ние сме добре, няколко дена вече не е вдигала температура пу пу..Но много кашля, особедно нощем, от носа и се стича в гърлото. Днес танцува за първи път, паднахме от смях  Heart Eyes

# 632
Честит първи рожден ден на Дарито и Лъчко! Пожелавам им детство изпълнено с много забавни игри и усмивки!
Наде, Позитив, честит празник и на Вас, горди мами на страхотни дечица!  bouquet
Честити последни месечинки на Митко, Дени!
Мириамс, тортата изглежда невероятно вкусна Blush
НеСъм, бързо да ви минава.  HugИ моето чаве май започна да прави подобни магарии като Стоян, постоянно изчезват неща безследно.
Лурдес, страхотен ти е аватара наистина Heart Eyes
Краси, Миме, и аз знам същото за козето мляко, даже мен с такова са ме хранили като ме е отбила майка ми Grinning

# 633
   Честит първи рожден ден на Алекс!Стели да ти е жив и здрав малкия мъж,много да те радва и да расте весело и безгрижно дете!На теб весел праник!
   newsm59  bigdance2 Tada

# 634
Честит първи рожден ден на Алек!!! Нека е жив и здрав, много успешен и щастлив!!!! Да радва близките си хора с чаровна усмивка!!!!!
[/color]

Стели, много весело изкарване на празника и много положително настроение!!!!  Hug

Краси, кой ще ви прави тортичката? И аз май си намерих майстора и сега ще доизчистим идеите ми...  Party

За козето сирене - аз също започнах с него, че навсякъде ми казват, че било най-добре като първо. Днес примерно яде палачинка с изкиснато краве сирене, ама той принципно не е особен фен на сиренето (за сега). Simple Smile

Да честитя първия рожден ден и на нашата приятелка от горния етаж - Ети! Нека и тя е жива и здрава! Simple Smile

Лека нощ на всички!  Hug

# 635
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Утрооо,

Честит първи рожден ден на Алек!!! Да радвам много мама и тате и да расте добро и умно дете!

Честит рожден ден и на Весела на sunny! Пожелавам й да стане една прекрасна млада дама с много чар!

pashic, приятно прекарване и успех с покупките! Party Ще чакам да споделиш впечатления!
Не съм hahaha я колко е прибран малкият...аххах
БебоHug оправяй се бързо!
legeo , то безметежните моменти май са само скъп спомен...вече...Сега всичко е на обороти  Crazy И аз честичко с носталгия си спомням за 9-те прекрасни месеца.. Heart Eyes Flutter

# 636
Честит първи рожден ден на Алек! Да расте щастливо, здраво и разумно юначе  newsm67 newsm59!

Честит рожден ден на Весето на sunny! Късмет, успехи и весело детство й желая  Hug  bouquet

Да кажа, че гадния бацил май най-после го прогонихме. Но равносметката за Смехи е -700 гр. за 10 дни  Sad В момента тежи 9900 и е 73 см.

Болничките бързо да се оправят  Hug

# 637
  • У дома
Хелоуууууу

Честит 1-ви рожден ден на Алек! Бъди жив и здрав, много весел и усмихнат!

Стели, хубав празник ти желая   bouquet

Честит рожден ден на голямата кака Веси! Да е много здрава и щастлива! Много да я слушат бати и малката Цвети!

Момичета, искам да ви благодаря за страхотните пожелания, много ви  Hug и целувам. Направихте деня ми още по-прекрасен и ме просълзявахте много пъти. Радвам се, че ви има, предстоят ви незабравими дни.

Болничките да оздравяват бързо  Naughty

# 638
Честита първа годинка на Алек! Да расте здрав, смел, умен и добър!
Стели, честит празник, мила! Весело изкарване!

Съни, честита рожденичка! Да ти е здрава, добричка и много послушна!

Диде, Hug Най-важното е, че Смехинка е здравикчка! Party

Ани, ще е  van444eto . Снощи й писах, сега чакам да ми отг. кога ще й е удобно да се видим Party

Болничките да се оправят, включително и аз Praynig

# 639
Честит рожден ден на сладкият Алек!!!

Ние тия дни взехме , че проходихме и утре ще правим прощапулника-аз знам че трябва да е содена питката и няма да правя нещо особено.Малкият щъка все по уверено, голямо е пате.Но си прави вече по 20ина крачки.

Ето снимки и от кръщенето му- най- после излязоха.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.279760908702894.76712.1 … 614374&type=1

Болните да оздравяват, ние точим едни сополи и двамата , ама се лекуваме с клеева тинктура в нослето само.

# 640
Саманта, днес получих отговор за публикуването на снимки, та отг, на Калина ме снима е

Цитат
Краси, фотографът може да използва снимките в своето портфолио (страница или сайт) без съгласието на модела, при условие че снимките не злепоставят модела. не може да продава снимките без съгласието на родителите.

това е според закона.

моето лично усещане е, че всеки има право да решава дали иска или не иска снимките на детето му да бъдат публикувани. Има родители, които не искат и разбира се, не показвам техни снимки (аз така или иначе показвам много много малко от снимките, които правя, не мога да намеря време и за това за съжаление) доста по често получавам укор за това, че НЕ съм публикувала определени симки. въпрос на гледна точка е.

, което мен ме удовлетворява като отговор Peace

# 641
Здравейте момичета! Надявам се, че всички сте добре и поне някои от вас ме помнят  Simple Smile
Съжалявам, че нямам време за темичката, но много често си мисля за вас  Hug

Искам да поздравя всички девички октомврийчета с първата им годинка! Да сте живи и здрави, милички, да сте щастливи и гордост на мама и тати!

Много ми се иска да не ви изпускам вече и се надявам да ви следя ( то е ясно, че задни теми едва ли ще прочета)
 Hug  bouquet

# 642
Момичета, попрегледах и видях, че споделяте инфо за торти! Да ви кажа и аз - супер съм доволна от Тотри Вега! Поръчвала съм два пъти за Ния, поръчват се онлайн или по телефона, доставят ти ги до вкъщи, страхотни са и на външен вид и на вкус и всеки път изумявам гостите Simple Smile

http://www.tortivega.com/bg/gallery_children/

# 643
Ей, Марис, как ни домъчня за теб! Hug Пиши по-честичко! Вече си мислех, че си ни забравила Crossing Arms . Надявам се да сте добре и здрави!

Оффф, много ми е гадноооо! Чухме се с мацката, обсъдихме разни неща за тортата и ми каза 100лв Shocked . Направо ме попари! Все едно ме поля с вряла вода! И толкова ми е тъъъжно Cry .
оОх, не знам... От друга страна пък неква смотана сладкарница ще ми вземе 70лв и един Бог знае какво ще направят... smile3514 Много съм нещастна!

# 644
Хайли, за каква торта става въпрос? Колко голяма?

Марис, хайде пиши по-честичко! Hug

Честит празник на Алек! Да расте здраво и весело дете! Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на госпожицата на Съни!  Heart Eyes

Оле, оправяй се! Hug

Позитив, разказ и снимки чакаме ние. Не така лаконично.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт