Отговори
# 645
Еех, Хайли, Мила, как ме зарадвахте Hug
хайли, погледни тези торти, за които ти казах. Във Фб снимките ми ги има и двете снимани. За последната дадох 55 лв с доставката!

# 646
Краси, чакам мама Съни да каже дали е доволна от тортата за Весела  Wink Цените на тортите, където ще поръчвам са от 35 до 90лв. 35лв са 16 парчета, 90лв, май бяха 50 парчета. Вида на тортата, крема, блатовете, картинките са по избор на клиента. Ето им сайта

на всички болни - много  Hug

Марис, къде изчезна  Wink  Hug

# 647
Хейли мерси за инфото! може би ще се свържа с нея. Относно тортата не знам какви са ти изискванията, но може би може да договориш нещо по-евтино с мацката.

# 648
Здравейте!
Хейли, мерси, че питаш. Вчера водихме Моника при педиатърката. Тя каза, че с тортата в четвъртък е раздразнила лигавицата. Забрани категорично да яде какао -шоколадови бисквити и др. шоколадови изделия, както и прясно мляко. Категорично каза, че не е гастрит, нито вирус. Моника вече е добре, надявам се повече да нямаме проблеми.

Съни, как така... ллелеее!  ooooh! Аз също гледам постоянно да следя Ева, ама тя като непрекъснато иска да е в стаята при сестра си, а тя разхвърля какво ли не, опитвам се да ги събирам и хвърлям дребните неща, но постоянно намирам по нещо.
Между другото ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСЕЛА! Да ти е жива и здрава!

# 649
Честит рожден ден на Алек на Стели!!! Много щастливо детство и да пращи от здраве!!!
sunny_77, с тази 1 стотинка сигурно сте си изкарали акъла! Добре, че е минала и заминала Simple Smile Честит рожден ден на каката!
Не съм, дано Стоян да няма нищо сериозно... Голям майтап с изхвърлянето на "инвентара" Simple Smile
БебОле, дано проблема отшуми бързо...
Тини, честито прохождане на Алекс, браво на юнака! Много готини снимки от кръщенето Simple Smile За сополите - и ние сме така, мазах един-два пъти с Низил (вероятно съм объркала името), но тъй като Тони категорично отказва всякакви интервенции на носа, я караме само на калций и витамин Ц.

# 650
Честит рожден ден на Алек на Стели!!!

sunny_77, честит рожден ден на Веси!

Много сте изписали  Crazy.

Miss Fine, много хвалят шуслерови соли. Хомеопатите ги изписват за много неща, както и за засилване на имунитета. Аз не съм давала.

Не съм, голям сладур е Стоян  Heart Eyes.

pashic, благодаря! Честито прохождане на Симонка   bouquet. И Ева крещи така като не й дам нещо, но и направо се разплаква. Весело прекарване на екскурзията!

hailie, мерси за милите думи  Hug! Много ми харесаха снимките на Калина, мерси че сподели  Simple Smile. 100 лева е бая, попитай дали няма как да намалите цената.

Mила, същата е и Ев, затова никога не я оставям сама да плаче. Така се разстройва, че после едва я утешавам Sad.

Наде, трябва ли ти още помощ с надписа?

miriams28, захранвам с козе, защото имаме алергия към белтъка на кравето мляко, а на козето бил много по-прост и би трябвало да се понесе по-леко от организма й.

Илка, Тини, Нани, честити проходили крачета!

Тини, страхотни снимки, голям бонбон  Heart Eyes!

Maris, как сте? В Бг ли сте? Страхотни торти Simple Smile.

Марвина, ти ли преди беше давала рецепта за това с което се опаковат тортите и с което се правят фигурките? Ако да, може ли пак линк. Мисля да пробвам дали ми се отдава.

Взех отново листовките, но как ще взема шофирането...  ooooh! нищо не помня, ще трябва да покарам малко повече, а часовете са доста скъпи.
Бързо оздравяване на болните и хубав ден на всички!

# 651
  • У дома
Мила, ще имам да разказвам след съботата, тогава ще празнуваме по-шумно и с деца. Снощи само майка беше у нас, утре ще ходим да му купуваме кракомобилче, подарък от баба му.
Иначе баща му се почерпи здраво за негово здраве, а малкия се черпа с броколи и моркови, задушени и рибка.

Надето сигурно има повече какво да разказва. Надееееееее, къде ссииииииии

Хейли, много голяма цена, какво точно искаш, че ти каза 100 лв.

Аз днес ходих в сладкарницата, където поръчвам торти за РД  на кака му, но нищо не ми хареса на каталога, утре ще проверявам в още две, правят ги бързо, а на мен ми трябва чак за събота. Цените долу горе се движат от 25 до 40 лв. за 16 парчета, много зависи и каква ще е тортата отгоре.

Марис, пиши по-честичко, как е сладката Ниа, а баткото?

# 652
Момичета, искам тортата да е във формата на скорпион. Но самата торта да е това. Като се разбрахме, за да не става прекалено голям, щото искам 20 парчета, да е с платка отдолу. После й писай дали може да е само нарусуван върху торта, т.е няма да е голяма врътня, но ми каза, че за по-малко от 80 няма как да го направи Rolling Eyes , което за мен е ужасно много! При положение, че в сладкарница ще ми го направят за 70 точно каквото искам, а и ако има някакъв проблем после (стомашен) ще има кой да държа отговорен. И така, за сега обмислям варианти.
 Cry

От конс. днес 8200 (+100гр) и 77см (+3см)

# 653
  • В сърцето на моите съкровища...:)
hailie,наистина е доста парички... Crazy Ето линкчета с такава торта,дано си харесаш нещо..Предполагам,че и цената ще е по-приемлива. Peace Наистина момичетата от форума влагат много фантазия и труд,нооо явно проблема е в нашите възможности ,а не в техните изпълнения.. Crazy
http://www.radistambolov.eu/gallery/displayimage.php?album=16&pid=836
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-124-11.html
http://www.amam.bg/?cat=D&LO=01-36&session=12285895747142340
http://picasaweb.google.com/UBurgess/BirthdayCakes има готини идеи,по случая се сетих,че можеш,ако искаш да ползваш изображението от зодиака!
това ми седи сладко за детски РД!  Flutter

Maris, Hug
Orchi успех на изпита!  Peace

# 654
Хей, Марис, добре си си дошла тук! Не ни изоставяй пак Hug
Честита първа годинка на Алек на Стели. Да порасне голям, силен и добър  bouquet
Съни, честита рожденичка на теб -  бързичко да поумнява и да не те ядосва повече bouquet
Мис Файн, дано вече да нямате проблеми  Hug
tini_pini , не мога да разгледам снимките ви  Cry

# 655
  • София
Maris, welcome back  Hug Липсваше тук Wink честичко се питахме къде си Wink Надявам се сладката бебка да е здравичка и да е станала още по-красива )))
Красе, ами такива са цените за уникати... преди 2 години правихме общ РД на 3 деца от класа на Калинчо и едната мама държеше да е специална торта и тогава тортата излезе 120 лв. ако не се лъжа, хубава беше на вкус, с два рибаря и една  русалка отгоре, ще ти я покажа ако я намеря из снимките... тогава ми беше ок, щото моята част беше 40 лв  Sunglasses И не се сърди, че не искам да ти направя торта - ама не смея да се ангажирам с такова нещо, все още не съм му хванала цаката на тортоправенето за пред други хора  Laughing за сега само родата мъча с моите произведения ))))) особено първите тортички не бяха от най-вкусните, ставаха ама не чак толкова ))))
Noel, голяма гадост ти е минала през главата, ужас! и като се замисля как не дават да внасяме торти, направени в къщи, ами само "купешки" и в скрайна сметка кво се получава... Cry
Orchid, ето от тук гледах рецептата и щом на мен ми се получи - значи не е толкова сложно... все пак, понеже изчетох темата с тортите там препоръчват да се започне с фондан от бонбони Маршмелоуз, било по-лесно... аз не съм го пробвала, а сега съм си взела готов фондан, така че както ти си избереш... но е забавно  Peace

Днес ни е много сънено на мен и на Мартини  Laughing в това време  ooooh! станахме в 7, само с такси закарахме бати на занималня в 8.30, че таткото ни е в разход,  и като се върнахме му ударихме един сън до 12 и нещо ... сега гледам, че пак се прозява, а пък аз нямам нищо против пак да я приспя (и да поспя пак) Laughing нищо не ми се прави, ама съвсем нищо ... мързеливо време...  smile3507 времето е виновно  Party

# 656
Здравейте момичета, нямашени няколко дни и не съм ви чела, ще наваксам.
Честит рожден ден на Дарето, Лъчко и Алек. Да растат весели, щастливи, да се радват на прекрасно детство, изълнено с приключения и сбъднати мечти.  
Извинявам се на Надето и Позитив за честитката на патерици, но вчера нямах възможност.

Тортата поръчахме в една сладкарница със собствено производство в кв. Левси В, до бул. Владимир Вазов, излезе ни 38лв. за 30 парчета. Парчетата, които ни дадоха за дегустация да си изберем, бяха много вкусни, избрахме си с крем брюле.
Хайде да се връщам да чета

# 657
Честит 1ви Рожден Ден на Алек!Да расте весел,засмян и много послушен!Стели,честит празник!

Честит Рожде Ден на Весето!Да е здрава,щастлива и послушна Simple Smile Да ви радва много малкото слънчице,Съничка!

Ох,благодаря ви за пожеланията милички!Много ви обичам,стоплихте душата ми!

Празника ни мина приказно според мен Simple Smile Имаше бебешко парти,обяд с прабаба и прадядо Simple Smile И вечерно парти с много гости Simple Smile

Тук искам да благодаря на всички,които ни уважиха Simple Smile На мама Мира,на Радинка и на Тони Simple Smile Бебешоците ни са просто приказни,всичките до 1!

Вечерното пари,беше голяма емоция,малката принцеса заспа рано,рано и повече не се и събуди,съответно пропусна духането на свещичката,но здраве да е ,преди това беше духала 2 пъти Simple Smile Пък и имаше,други желаещи за духането  Mr. Green Всичките ни гости ни уважиха,нямаше един отсъстващ,което много ни зарадва,нямаше и произшествия в заведението,общо взето всичко мина по мед и масло,гостите доволни,а ние много щастливи от празника си !Много подаръци,детски смях и игри.Сърцето ми се напълни и с такова умиление заспах,че не мога да ви обясня!

Емоцията около първите рожденни дни и на 2те ми деца е нещо специално и уникално за мен!Благодаря на Господ,че ме е дарил с тях и ми е дал шанс 2 пъти да изпитам това щастие Simple Smile Момичета,желая ви да посрещнете 1вите рожденни дни на вашите слънчица ,така както аз Simple Smile само с хубаво настроение и емоция!Бъдете живи и здрави,всичките!

Снимки : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2116484192645.2108089.1 … 935667&type=1

# 658
Честот рожден ден на Алекс!

Честити месечинки на Пецата и мой Радо Почерпка от тела ми е трудно да пусна, развинтете си фантазията и се самопочерпете. На 11 месеца Радо е 11 kila i 79 sm. Tova s latinicata kak stana neznam

Oshte se borim s mastita, do posle......

# 659
Честит Рожден ден на АЛек,да расте здравичко и безгрижно и многооо щастливо.
Ох,Наде,толкова емоционално разказа за Р.Д на Дари,че и на мен ми се иска вече да идва.
Малее миналата година по това време течеше октомврийския бебевалеж,а сега дечицата ни стават на годинка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нашата торта както казах е от една сладкарница за 30лв.Тортата е много хубава с формата на мече и е достатъчно голяма за цялата рода.Харесах си и др в една от най-хубавите ни сладкарници в града,но ми искат 80лв,а на фона на всички разходи,които ще направим за мен това са си безбожно много пари.Предпочитам да ги вложа в подаръци на детенцето ми.

Общи условия

Активация на акаунт