Цените на тортите, където ще поръчвам са от 35 до 90лв. 35лв са 16 парчета, 90лв, май бяха 50 парчета. Вида на тортата, крема, блатовете, картинките са по избор на клиента. Ето им сайта
Аз също гледам постоянно да следя Ева, ама тя като непрекъснато иска да е в стаята при сестра си, а тя разхвърля какво ли не, опитвам се да ги събирам и хвърлям дребните неща, но постоянно намирам по нещо.
Честит рожден ден на каката!
За сополите - и ние сме така, мазах един-два пъти с Низил (вероятно съм объркала името), но тъй като Тони категорично отказва всякакви интервенции на носа, я караме само на калций и витамин Ц.
.
.
. И Ева крещи така като не й дам нещо, но и направо се разплаква. Весело прекарване на екскурзията!
! Много ми харесаха снимките на Калина, мерси че сподели
. 100 лева е бая, попитай дали няма как да намалите цената.
.
!
.
нищо не помня, ще трябва да покарам малко повече, а часовете са доста скъпи.
Ето линкчета с такава торта,дано си харесаш нещо..Предполагам,че и цената ще е по-приемлива.
Наистина момичетата от форума влагат много фантазия и труд,нооо явно проблема е в нашите възможности ,а не в техните изпълнения.. 

Липсваше тук
честичко се питахме къде си
Надявам се сладката бебка да е здравичка и да е станала още по-красива )))
И не се сърди, че не искам да ти направя торта - ама не смея да се ангажирам с такова нещо, все още не съм му хванала цаката на тортоправенето за пред други хора

станахме в 7, само с такси закарахме бати на занималня в 8.30, че таткото ни е в разход, и като се върнахме му ударихме един сън до 12 и нещо ... сега гледам, че пак се прозява, а пък аз нямам нищо против пак да я приспя (и да поспя пак)
времето е виновно
Да ви радва много малкото слънчице,Съничка!
Имаше бебешко парти,обяд с прабаба и прадядо
И вечерно парти с много гости
На мама Мира,на Радинка и на Тони
Бебешоците ни са просто приказни,всичките до 1!
Пък и имаше,други желаещи за духането
Момичета,желая ви да посрещнете 1вите рожденни дни на вашите слънчица ,така както аз
само с хубаво настроение и емоция!Бъдете живи и здрави,всичките!

Препоръчани теми