Лекарят каза, че е доволен и си е почти на средните стойности, даже малко по-височък го раздава.
Би ни ваксината за шарките, въпреки че предложих да я отложим
, уж е здрав, макар че още има сополи! Дано да няма реакция, че

Нико на 11 мес. беше 74 см и 9400,
аз също чакам рождения ден на Ния с нетърпение и се чудя какво да измислим, а пък мъжът ми ми разправя, че тя нищо не разбирала. да, ама аз разбирам и за мен това е най-важния рожден ден!
абе душици, само да спеше повече! Ле ле а тези зъби ми разказаха играта! Такова чудо няма, при баткото не ги и усетихме. Има вече четири горе и два долу. 

и добре, че сте я видели чак на финала, аз бих се побъркала да я чакам да излезе 
Ако откриеш, че нещо ти липсва вече знаеш къде да го търсиш:)

Страхотни са! Дано и тук намеря интересни решения. Още не съм се наканила да обиколя сладкарниците след първия неуспешен опит. А сайтове тукашните сладкари нямат
Ама имам повече от месец, та не си давам много зор.
Вече си мислех, че твърдо е решил само мен да ползва за помощно средство за придвижване и изправяне
Голямото момиченце на Съни

Ще имат да вземат. На 12 месеца средните стойности са точно 10 кг, но ние няма да сме ги стигнали със сигурност. Извинявам се на другите мами, че все пак обсъждаме чужбинските системи, схеми и дивотии.

Държиш ли да е фигурка на скорпион, или може и снимка?
,душичка мамина,ако съм вярвала че толкова бързо и лесно ще проходи.
!Точно такава исках,само с главата на Мики Маус (Весела му е страшен фен),а на вкус беше ммммммм.........суперрррррррррррррр!И само за 35лв,остана половината,та утре и родата на село ще почерпим,а мислех да правя едно парфенце набързо.
!
,страхотно парти и страхотна малка кукла си имаш!

) ,но не знам каквато я мисля как ще я прибера в хладилника 
Само се шегувам
Колко и много да я искам!

. Писна ми! Отивам да спя, че днес беше дълъг ден, до преди малко готвих, а след малко трябва да става с малкия

Дунапрен и чак топка??? Уауу, твоето момченце е всеядно
Добре че не се е задавил и че всичко си изкарва в гърнето.
) http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/torti-za-1-godinka.622409.25088215
Препоръчани теми