Отговори
# 660
Честит първи рожден ден на Алек! Да расте здрав и силен, да има приказно детство![/b]  [/color] newsm59  bigdance2  ura

Флъфи, Hug

Днес бяхме на консултация, последната беше юни месец. Отдъхнах си, добре върви момчето ми, че нали не качваше по едно време като хората. Та равносметка: 75 см и 8.900 грама. Grinning Лекарят каза, че е доволен и си е почти на средните стойности, даже малко по-височък го раздава. Crazy Би ни ваксината за шарките, въпреки че предложих да я отложим Crossing Arms, уж е здрав, макар че още има сополи! Дано да няма реакция, че  #Crazy #Cussing out

Наде, чудни партита, браво! Кога направихте бебешкото парти? Май сутринта ли е? Simple Smile

Оле,  Hug

# 661
Наде, хехе чак се просълзих, честно!  Heart Eyes
Голям купон сте изкарали. Браво.

Лурдес, верно ли така ти казаха за мерките.
Аз за какво ли се притеснявам.  ooooh! Нико на 11 мес. беше 74 см и 9400,
и пак "под нормата, под средното за възрастта". Вече имам чувството, че тия холандци си използват
някакви техни таблици, странни.

Днес мислих меню и за нашето парти.  newsm78
Искам да има домашно приготвени неща, но да стават на хапчици и да са лесни за приготвяне.

# 662
Ле ле , Наде, просълзи ме! Мерси за пожеланието Simple Smile аз също чакам рождения ден на Ния с нетърпение и се чудя какво да измислим, а пък мъжът ми ми разправя, че тя нищо не разбирала. да, ама аз разбирам и за мен това е най-важния рожден ден!
Оркид, в Доха сме. В Содия бяхме юли и август и се скъсвахме от разходки, бях като парцал. Май тогава най ви изпуснах края  Confused
Иначе Ния е много дива, ходи от няма и 10ия месец. Много е любопитна и схваща супер бързо, нищо общо няма с баткото! При вас с различните полове виждате ли такава разлика? Двамата много се обичат, тя сутрин първата й работа е да влезе в стаята му да го види Simple Smile абе душици, само да спеше повече! Ле ле а тези зъби ми разказаха играта! Такова чудо няма, при баткото не ги и усетихме. Има вече четири горе и два долу.
Мила, като каза домашно се сетих, че ако искаш мога да ти напиша рецепта за едни супер лесни за правене и супер вкусни соленки.
Лека нощ от мен  Hug

# 663
Честит рожден ден на Алек! Да расте здраво и весело детенце!
Честита рожденичка и на Съни! Да ти е жива и здрава!

Марис, колко хубаво, че се появи отново Hug

бобинка, и нашата торта беше във формата на мече:) За финансите мисля същото.

Съни, добре че стотинка ooooh! и добре, че сте я видели чак на финала, аз бих се побъркала да я чакам да излезе  Crazy

Не съм, обувчиците на боклука а?  hahaha Ако откриеш, че нещо ти липсва вече знаеш къде да го търсиш:)

# 664
Честито на празнуващите първи рожден ден! Да растат много щастливи дечица и да даряват радост на всички около себе си! nbirthday newsm38  ura

Честити месечинки на имащите днес! Да дочакат в безгрижни игри и смях своя първи рожден ден! Heart Eyes

Ох, от тез снимки на торти направо вече постоянно сладко ми се яде  Grinning Страхотни са! Дано и тук намеря интересни решения. Още не съм се наканила да обиколя сладкарниците след първия неуспешен опит. А сайтове тукашните сладкари нямат  Crossing Arms Ама имам повече от месец, та не си давам много зор.

Светлозар  започна да се изправя и се движи като се държи за таблата на леглото си  newsm44 Вече си мислех, че твърдо е решил само мен да ползва за помощно средство за придвижване и изправяне  Mr. Green
Хубава вечер на всички!

# 665
Честит рожден ден и на Цвети. Съни извини че я пропуснах. Да расте весела и щастлива!

# 666
Честит рожден ден и на Цвети. Съни извини че я пропуснах. Да расте весела и щастлива!

Оле,не на Цвети,а на Весето Simple Smile Голямото момиченце на Съни Simple Smile  Hug

# 667
Честит рожден ден на Весела! Да расте здраво и щастливо дете!! Hug  bouquet

Мила, нещо са объркали мерките при вас. Ние сме на 200-300 км, то пък чак такива различия. Crossing Arms
Ето сега гледам книжката с мерките:
за 11 месечно момче персентил 50% ръст са 74.5 см, за 12 месеца момче става 76 см.
за 11 месечно момче персентил 50% тегло са 9800 някъде, ние сме 8900 и се водим на 25 % персентил точно и лекаря каза, че си е ОК. Значи под нашето тегло имат общо 25% от децата. А Нико си е бил точно малко под 50% персентил. Naughty Ще имат да вземат. На 12 месеца средните стойности са точно 10 кг, но ние няма да сме ги стигнали със сигурност. Извинявам се на другите мами, че все пак обсъждаме чужбинските системи, схеми и дивотии. ooooh! Mr. Green Ще взема да питам в другата тема. Thinking

# 668
Честит първи рожден ден на Алек!

Съни, честит рожден ден и на Весето! Пожелавам ти да се превърне в най-спокойното дете! Баткото ви обади ли се от Америка?
Лурдес, вие сте със същите мерки като нас почти. Аз имах големи опасения, че ще кажат, че е много слаб, ама казаха същото, че на родителите винаги им се струва, че ядат малко децата им, казаха, че бил леко дългичък дори. Milla, вашите холандци май имат наистина други таблици.
Наде, много хубави снимки и разказ, и аз се развълнувах Heart Eyes
Оле, ти как се докара на стари кърмачески години с мастит?! newsm78
Марис, добре завърнала се Hug

# 669
  • София
Честит първи рожден ден на ДАрия, Лъчко и Алек! Да растат здрави, весели, щастливи! ДА бъдат много обичани!

НАде, ПОзитив - изивнявайте, че на патерици честитя, но тия дни не мога да стигна да пиша в темата.

Честит рожден ден и на Весела на Съни! ДА бъде най - добрата кака!

Краси - леле, каква цена са ти казали!  ooooh! Държиш ли да е фигурка на скорпион, или може и снимка?

АЗ хич не съм се замисляла за тортата. Ако въобще поръчвам ще е по телефона и ще оставя сладкарката да прецени каква да е.

Съни - добре, че сте разбрали накрая за монетата. И добре, че всичко е минало без проблем.

Гого най - редовно яде хартия, велпапе, картон - каквото докопа. В гърнето съм намирала конци, хартия от списание, хартия от кутия, парче дунапрен от една топка на РАя.

# 670
Честит първи рожден ден на Еми!!! Нека бъде жива и здрава, винаги да посреща с усмивка трудностите и с лекоота да ги преборва! Много щастие и радост в детските очи!!!!

Честити последни месечинки на всичкиии! Скоро и рожден ден!

# 671
  Честит първи рожден ден на Еми!Нека расте весело и безгрижно дете!Брасто честит празник!
   Благодаря ви момичета за пожеланията!Тя Весето като гледам няма шанс да се кротне!Всички деца бяха порядъчно нащипани и натупани в даден момент,но иначе купона беше супер!Ние празнувахме с две приятелски семейства чиито деца са колкото нея и падна голяма игра.Цвети стабилно си се разхождаше между тях,даже им носеше някакви играчки  Heart Eyes,душичка мамина,ако съм вярвала че толкова бързо и лесно ще проходи.
  Диди,тортата беше жестока  Hug!Точно такава исках,само с главата на Мики Маус (Весела му е страшен фен),а на вкус беше ммммммм.........суперрррррррррррррр!И само за 35лв,остана половината,та утре и родата на село ще почерпим,а мислех да правя едно парфенце набързо.
  Марис радвам се че се разписа,липсваше  Hug!
  Наденце  Hug,страхотно парти и страхотна малка кукла си имаш!
  Момичета какво да ви кажа,тъпи американци  Confused!Имиграционните са се заяли с детето,вкарали са го в някаква стаичка за кръстосан разпит,казали са му че няма работа там през учебно време и са му чукнали само 2 седмици престой,като са предупредили зълва ми че ако не си тръгне ще и пратят имиграционните.Та чакам си го другата седмица да си дойде,много ми стана мъчно за него,ама такъв му бил късмета!

# 672
  • Сливен
здравейте
честит рожден ден на АЛЕКС  с малко закъснение ,да расте много послушен и любознателен  hbday
честит рожден ден и на ВЕСЕТО  newsm59
честит първи рожден ден на ЕМИ на брасто,да е много здрава,весела и засмяна,да расте умна и красива

честити последни месечинки на АЛЕКС  на тини,МАРИО на нечовечка и КАТРИН на BlueBeri  baloni
честит национален празник на всички  bg
марис добре завърнала се при нас
красе не знам какво слагат но множко ми се виждат 100 лв за торта ,както и да е,всеки решава за себе си  Peace Hug
Днес и ние бяхме на консултация - 10.200 ( не е качил нищо този месец) и 74 см ( + 1 см)
записахме се и за кухня,в понеделник ще я пробваме
за нашия рожден ден се спрях на торта кораб ( за сега ако не ми се опре нещо  Whistling ) ,но не знам каквато я мисля как ще я прибера в хладилника  Crazy
наде страхотни снимки ,много сте хубави
sunny_77   Hug

# 673
Честита първа година на Еми! Да расте здрава, с много щастливо и безгрижно детство! Да е много послушна и разумна!
Брасто, честит празник, мила! Бъди здрава!

Марви, ама как ще ти се сърдя, бе, жена! Hug Само се шегувам Laughing .

Миме, 100лв за торта никога няма дам! Crossing Arms Колко и много да я искам!

Мишанче, наистина са им прекрасни нещата, но това не означава, че трябва да плащам цената им, която в този случай смятам за неуместна. Peace

Наде, страхотни снимки, много, много се радвам, че сте си изкараси супер! Party

Ох, при мен никаква светлина в тунела скоро да се оправя ooooh! . Писна ми! Отивам да спя, че днес беше дълъг ден, до преди малко готвих, а след малко трябва да става с малкия Crazy

# 674
  • София
Стели, честит първи рожден ден на прекрасното ти момченце! Пожелавам му да расте здрав и безгрижен, щастливо детство!

В гърнето съм намирала конци, хартия от списание, хартия от кутия, парче дунапрен от една топка на РАя.
ooooh! #Shocked Дунапрен и чак топка??? Уауу, твоето момченце е всеядно  Joy Добре че не се е задавил и че всичко си изкарва в гърнето.

И понеже всички сме в тортена треска, направих албумче за тортите на нашите бебенца. Ето една от тортите на Дария на мама Nad1 (Наде, извинявай но не се сдържах мила - много е красива!  Hug Heart Eyes) http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/torti-za-1-godinka.622409.25088215
Нали всички ще качите тортички, pls.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт