Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 109
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
От преди си ходя при него на профилактични прегледи. Отделно 2 приятелки родиха при него (макар и нормално). Четох тук във форума. А и ми направи силно впечатление как се учуди от белега ми от операцията на апандисита, който мислех за малък и нежен, но според него беше груб и е можело по-деликатно. Обясняваше ми и как шил някакво момиче с татуировка и я напасвал много внимателно, за да не се развали.

Харесва ми отношението му, харесва ми това, че не се чуди как да ти вземе парите. Хареса ми коментара му пред една жена, за това дали да ражда на ВИП етажа или в обикновеното отделение.

Пропуснах да кажа, че говоря за д-р Георги Георгиев.

# 676
  • Varna
Успях да видя снимките,всички сте много хубави и мн хубави коремчета се очертават вече  Hug
Живях във Варна 4-5 години и моите приятелки раждаха в Майчин дом и всички много доволни.Специално ходих да ме видят на видеозон от Русе до Варна при доктор С.Стойчев в АГ-Варна(Същия има кабинет и в Добрич).Също много доволна останах,голямо внимание ми обърна.(Ако мога да съм от помощ като мнение)

П.С Ванеска ние сме колежки значи.Аз съм учителка по физическо.Работила съм го и мн си ми харесва специалността Simple Smile
За сега лека вечер от мен Simple Smile

# 677
Добро утро от мен.
Моят момък много поспалив в корема,от снощи спи като буба,дано се поразмърда тази сутрин ,че ми липсват движенията....Каката понякога едва я изтрайвах,такова карате играеше.......
Тази сутрин малко сами подути очите отдолу,дали от дългото спане около 8-9 часа?
после ще ви чета....
Иначе и аз ще раждам в АГ-то,но още не сме коментирали доктор с майка ми...

# 678
Добро утро и от мен, да ви се похваля, тази нощ спах като пребита. Отдавна не ми се беше случвало, снощи съм заспала рано рано, към 8-9 ч. и се събудих чак тази сутрин. Сега се чувствам страхотно отпочинала и пълна с енергия, ще видим докога  Grinning

# 679
Добрютрю
аз снощи бях на втора фм - всичко е на съответните места, пол с въпросителна - мъжки (голям майстор излезе моя  ooooh!)
иначе корема расте прилично, в понеделник съм пак на работа  ooooh!

# 680
  • София
Ехо,мами,добро утро!Радвам се,че сте добре,милички!При мен се очертава една дъъълга и самотна есен и ми е много,много тъжно Weary Дарето е на училище,мъжът ми на работа,а на мен не ми позволиха и не започнах учебната година -да не стоя права,да не хабя нерви по учениците,да не тичам поо тях,да не ме разболеят от грип или шарка ooooh!Ще бъда в болничен до края:( Сега стоя вкъщи сама и се страхувам...страхувам се да не ме налегнат депресивните ми  състояния,щото човек като остане без работа и  #Crazy .Моментално трябва да си намеря някакво занимание,защото тя -домакинската работа-се върши максимум за час,два,а после?!?! УЖАС!Днес съм станала в 7.Измих стаите,изгладих вчерашното пране,заредих миялната и сложих една манджичка да ври и то станало 9.Е,хубаво ,ми до 5 следобед?!Не съм за ходене по магазини,щото много се изморявам,не съм за стоене в кафета,абе....страшно...Ще вадя пак четките  и боите,пък да видим...Хайде,слънчев и усмихнат ден! Hug

# 681
  • София
Аз пък съм учителка по руски (по първа диплома).  Wink Работила съм малко като учителка по английски, а след това завърших МИО и си работя с него. И на мене учителската професия сякаш ми е призвание, но пуста конюнктура, макар че не се знае... Peace

# 682
Е като ви е призвание защо лишавате децата от себе си,бре момичета?Знаете ли как има нужда нашето училище от хора намерили призванието си,а не от такива отишли там,защото другаде не става.Тази професия заедно с лекарската е за хора с призвание.Трябва да си човеколюбец,за да я упражняваш иначе вредиш на себе си и по-лошото на децата,които не са виновни за избора ти.Достойна професия е учителската,но за съжаление недобре оценена.

# 683
  • София
При мене бяха 2 случайности - понеже бях учителка по английски в ДГ (всъщност бях към една частна фирма), оттам отказаха да ми плащат осигуровки, а точно тогава ми предложиха и друга работа. Отделно в СУ не ми разрешиха да запиша втора магистратура психология, защ.-то не съм от Философски факултет (к. беше адски тъпо, защ.-то бях с педагогическа квалификация и сумати психо-дисциплини, вкл. и дипл. раб. по психолингвистика; сега, от позиция на вр.-то, може би щях да се преборя), та аз кандидатствах МИО в УНСС и ме приеха... Хайде, да не спамя повече темата.  Peace

# 684
Момичета, аз имам страхотно сърцебиене. Направо не се издържа. Вечер след работа се появява. Другото, което ме мъчи е запушения нос. От това ли се будя посред нощ или от друго не знам, ама е мноооого досадно!  Confused Винаги съня ми е бил много здрав и пълноценен, а сега...  ooooh! Някой с подобни проблеми?

# 685
Small Sun Аз също имам проблем с носа, много ми е запушен, и имам страшно съсиреци...Някой ако знае разтвор за носа, който да помогне, ще съм благодарна, иначе за сърцебиенето до сега не съм имала  newsm78

# 686
  • София
Small Sun Аз имам сърцебиене.И непрекъснато запушен нос.Ама капки ме е страх да сложа. ConfusedЗа сърцето-вчера бе направо страшно по едно време.От нищо и никакво движение и пулсът хвръкна до небесата.Не знам как да се справим с това,наистина.Вчера питах лекарят си ,но той не ми обърна особено внимание,само каза,че  е здраво сърцето ми и е възможно от желязодефицитната анемия да се получава и че нямало повод за тревоги.Е,няма ,но е доста стряскащо и неприятно.Някой ако знае как да си помогнем да каже.
Спящата Боже,как ти се радвам и даже мъничко ти завиждам!Обожавам руския език!Ако знаеш с какво удоволствие слушам и гледам руски филми!Не знам други езици,просто защото не искам да ги науча,но руският....А казвам,че ти завиждам,защото отдавна вече не съм говорила с никого на руски ,а някои неща се забравят.Искам да го владея перфектно и дано да имам тази възможност да си позволя да походя на малко уроци.Някой ден...Някога...
deyziНикога не бих се отказала от професията,при никакви финансови обстоятелства.Вече 10 години си стоя на "никаква"заплата ,но чувството,че си полезен и толкова обичан не го заменям за нито една друга професия.Вчера,когато отидох в училище(нали Дари е второкласничка вече) и когато видях още отдалече предишния ми клас,запреглъщах сълзи още преди да съм стигнала до децата.Аз съм дъщеря на учители и от мама знам,че бивш военен,бивш учител и бивш лекар няма Simple SmileС течение на годините се убеждавам все повече в това.Моят мъж казва,че съм идеалист и че ако е на заплата,като моята изобщо няма да стъпи в училище.Е,всеки си има право на мнение.

# 687
Добро утро момичета,

аз съм добре тази сутрин, като изключим подутите очи и като цяло мутра...
Онзи ден и ръцете ми бяха подути много, но за това обвинявам семките, които ядох на предната вечер....

Хайде, отивам да работя - че нещо ми се случило с компютъра и сега седя на резервния тука...

Желая Ви хубав и усмихнат ден   bouquet

П.П. Забравих да попитам - не съм видяла да сте обсъждали покупки на уреди като бебефони, стерилизатори, за затопляне на шишета и прочие... та някой ако има мнение или съвет по тоз въпрос - много моля да сподели...

# 688
  • Сфия
добрутроо,
аз също съм със сърцебиене. И друг път се разискваше този проблем в темата. При мен може да е от ЩЖ, не знам, уж бяха в норма хормоните, ама да видим, че днес си пуснах изследване и след обяд ще са готови. Дано ТСХ да не е хвръкнало пак. Иначе е много неприятно чувство. Седиш и целия пулсираш. Предполагам, че е от увеличената кръвна маса в телата ни. Отделно го имам и проблема със запушения нос. Та моите нощи протичат по следния начин: През час посещение на тоалетната, стомашни киселини, от които не може да се спи, запушен нос и прсъхнало гърло, кошмари, изтръпващи ръце, защото заради стомаха гледам да спя все на дясно, че ми облекчава малко киселините и така. И на сутринта чувам следната реплика от мъжа ми: Ти пак се въртя цяла нощ, защото си спала на обяд и сега не ти се спеше.....  #2gunfire #Cussing out

# 689
Здрастииии Grinning
Странно,но и аз имам проблем с очите тази сутрин.Подуването е едно на страна,но и едни бодежи усещам.Не знам на какво се дължи,но е доста неприятно.
За седянето,и аз така изкарвам по цял ден..за сега не забелязвам оток по краката,дано така се задържат.Но имам нужда от движение,имам чувство че ще се вкаменя вече..
Вечер също се будя по 20 пъти,толкова много вода изпивам на ден,че е нормално да съм дежурна в тоалетната ..

Общи условия

Активация на акаунт