Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Валентина007, Честит рожден ден! Ама с тази хубава торта, която си публикувала няма да се разберем. Ще ни се прияде  Sunglasses

Аз да ви се похваля днес си научих изследванията. Не от към показатели - но док каза, че всичко е в норма, т.е. и микробиологията не е  показала гъбички  Heart Eyes. Така че мамите с бяло течение да не се стресират излишно.

Следващите ми прегледи се преместиха за 28 и 29 септември (а не 10 и 11 октомври). Така че след 2 седмици имам среща с малкото диваче. Само да не забравя да го предупредя да не ми казва пола, че както съм отнесена.

Днес такова чакане беше в градска болница, че направо не знам как не припаднах и съжалих, че не ми личи много, че момичето на регистратурата привикваше бременни и майки с деца. Ама иди доказвай, че в този корем има човече.

Изумена съм какви неща намерих обаче зад болницата, като си паркирах колата. Само ще кажа, че ме беше страх да не прихвана нещо. Дано се сетите за какво говоря, ама имаше доста на брой.

# 661
Днеска ми е първия работен ден след близо 15 дневна отпуска и се чувствам вече като изтискан лимон ..... и да ви кажа краката са ми доста подути ..... на какво може да се дължи това ?!?!  Thinking
Валентина  newsm59 и от мене!!!!!

# 662
и да ви кажа краката са ми доста подути ..... на какво може да се дължи това ?!?!  :thinking

Продължително стоене седнала, неудобна поза, неудобни обувки, задържане на вода...

# 663
и да ви кажа краката са ми доста подути ..... на какво може да се дължи това ?!?!  :thinking

Продължително стоене седнала, неудобна поза, неудобни обувки, задържане на вода...

Peace

И аз съм с подути крака, но не мога да очаквам друго като седя по  8 часа на ден и не се движа...Обаче вероятно скоро ще спра да работя, защото майка ми, която гледа Йони, има вероятност да започне работа и аз автоматично излизам в болнични. Хич не ми е удобно седнала вече...

# 664
Искам и аз да помоля за парола за албумчето, моля

# 665

да седнала съм по 9-10 часа на ден, но странното е че днеска ми е първи ден, а след 1=2=3 седмици ......  ooooh! макар че за сега не искам болничен, все пак не ми е тежка работата и нямам никаква физическа дейност, напротив даже е много приятна, стига да свършат тия горещини и да захладнее малко че не се издържа вече ..... а и да ви кажа честно хич не ми се седи вкъщи сама ..... милото си е на работа и ще си изкукам направо  Mr. Green

# 666
Честит рожден ден, Вале!

Честито и на останалите, донесли добри новини!

Ема, ти верно, къде го сложи това бебе, то няма корем, няма нищо....

И аз седя по цял ден, следобед си почивам за по час, но в общи линии работя - нямам избор. Лошото е, че единственото движение е по две 15 минутни разходки с кучето на ден, а и през ден се опитвам да правя една йога за бременни за по 20 минути, но тя е по-скоро стретчинг и дихателни упражнения от колкото някаква тренировка
А преди тренирах всеки ден....

За сега нямам проблеми с подути крака или такива неща, тъй че, продължавам... па да видим до кога

# 667
Валентина Честит Рожден Ден! Живичка и здравичка, всичко да ти върви по вода, и да имаш много много късмет!   bouquet

И на мен ми отичат краката, и днес и вчера. Преди това седмица две нямах проблеми, преди тях пък пак някакви дни ми отичаха, та май съм на периоди. Но като седя по 8 часа на ден пред компютър в работата така ще е. Даже ме е яд малко, че ако не ходех на работа сигурно щях да излизам и да се движа повече, а така се обездвижвам, но работата ми е такава. Някак си сърце не ми дава да си взимам болнични като се чувствам сравнително добре.

За килограмите - дотук съм + 5.5 кг., но това е при все, че аз само през първите 3 месеца качих 4-5 кг. Та сега съм се взела в ръце и съм много доволна от себе си.

Честито на всички мами, които са били на прегледи и бебочетата са супер. Остава да чакаме и добри резултати от амниото на medimed Стискам й всички възможни палци, с които разполагам.

Честит първи учебен ден на всички, които имат малчугани ученици и спорна учебна година!

Сега отивам да гледам волейбол, че ми се струва, че ще е драматично  Grinning

# 668
Валентина, честит рожден ден! Много хубави моменти в този прекрасен празник за теб и любимите ти хора!

Ето снимки, който иска да гледа  Wink
http://img534.imageshack.us/img534/5286/img2783yl.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/6598/img2787r.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/9640/img2798km.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/1565/img2808jn.jpg

# 669
Страшен сладур, Дани, да ти е честито....

# 670
  • Варна
Валентина007   newsm59  , много щастие, здраве и късметчета  Simple Smile
Цитат
Докато съм на темата "Балев" - kembo, браво бе! С теб вчера и двете сме били на преглед... Аз защо бях останала със спомен, че часът ти беше за предходната седмица?!?! Случайно да си била в чакалнята между 16,30 и 17 часа?????? Поздравления за хубавите новини, между другото! Балев вчера май само момченца е пророкувал...
Моят час беше в 17:45 бях там в 17:30, явно за малко сме се разминали  Simple Smile, на мен още на ранната ФМ ми каза, че е 95% сигурен че ще е момче, а и аз имах някакво такова усещане още когато разбрах че съм бременна.
Към варненските мами, реши ли ли са къде ще раждат и който вече е раждал секцио(във Варна) моля да сподели опит, мен за съжаление ще трябва да ме скълцат  Sad

# 671
Към варненските мами, реши ли ли са къде ще раждат и който вече е раждал секцио(във Варна) моля да сподели опит, мен за съжаление ще трябва да ме скълцат  Sad

Д-р Георгиев - АГ Варна

# 672
УуУ страшни думбачета искам и аз такова заобленко,най-после и аз да се разпиша с някой друга снимка в албумчето но все още без бебе защото още нямам с него,но и това ще стане  Crazy

# 673
  • София
Валентина честит рожден ден Simple Smile

И аз седя по 9 часа дневно, дори ми купуват обяд, та и затова не излизам. Още преди 2-3 седмици свалих годежния пръстен, защото започнаха да ми се подуват пръстите. Днес мерих обувки за сватбата и установих, че и краката ми се подуват  Shocked А на работа ги държа вдигнати и изпънати в/у компютъра, но явно това не помага. Дано да не се подуват много още 2 седмици, че на сватбата ще съм с цвички.  Joy
Аз така или иначе мисля да си купя, но за ресторанта. Няма как да издържа на ток цял ден, а не ми се ще да щъкам боса по цимента  Rolling Eyes

Досега съм качила около 4-5 кг. Дано да е добре и да не наддавам прекалено много  newsm78

Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!
Аз по принцип съм завършила учителка по БЕЛ, но едва ли някога ще го работя това Simple Smile

# 674

Д-р Георгиев - АГ Варна
А били споделила какво те насочи към него?

Общи условия

Активация на акаунт