Февруари още е далече, но коремчето личи ни вече! - Тема 7

• 26 434
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!И ние очакваме едно февруарско момченце 14.02.2012 е термина Simple Smile
Добре дошла.С еднакъв термин сме. Hug
lyvicaaa   Hug Страхотна дата

Момичета искам да питам, на вас промениха ли ви се първоначалните термини или си останаха същите ?

По каква причина да се смени даден термин?Ако е по екографски показатели не е логично.След 12г.с мисля,че не го сменят.Освен ако изведнъж си спомниш друга дата на ПМЦ.Аз лично за моят не съм сигурна на 100%.

# 556
  • София
lyuckanova и аз имам обилно бяло течение. Мислех, че са гъбички, но изследванията ми са чисти.

Tutence на мен първоначално ми беше 27.02, сега е 02.03, но лекарката каза, че върви с около седмица по-бързо, така че вече и аз не знам. Надявах се да дочакам март месец, но като е секцио и трябва да е по-рано Sad май няма да го дочакам. Дано поне риби да го нагласим.

# 557
 newsm78 на мен ми се смени вече 3ти път, доки-тата ми обясниха, че тази разлика идвала от по - късната ми овулация тъй като цикъла ми е на 30 дни ...... Абе луда работа  Laughing сега от 29.02, сме за 22.02, та да видим.
 Арадия, то не се знае можете и подарък да му спретнете на таткото, не знам дали си решила секцио или нормално де .....  Аз съм родена на 07.02 и май няма да ме огрее такъв подарък  Laughing
Vanesska, lyuckanova аз съм същата картинка с това течение, хем чисти изследвания хем го има newsm78

# 558
И аз много не съм наясно с тези термини.Явно аз забременявам веднага след цикъла.С първата бременност имах термин 11.10,а родих на 8.09,мислех,че има нещо объркано в началото,но всъщност нямаше как да е така.Дано и този път родя по-рано

# 559
Ами дай Боже всичко да е наред,нормално ще е..А,я ме стветнете,ако евентуално се наложи секцио,то колко по-рано може да се направи,от предвидения термин?

# 560
Арадия и аз тъкмо това щях да попитам, това докторите ли ти го определят или ... и аз не знам ?
Аз все си мисля, че ще съм секцио, незнам защо, имам си такова усещане, а и да си призная съм много страхлива, а и прага на болка ми е мнооогоо ама мноогоо нисък  Joy

# 561
  • София
Плануваното е 10-15 дни, но си зависи и от болницата.

# 562
Tutence на мен ми казаха първоначално термин 08.02, но го бяха объркали. После заковаха на 10.02 и така си стои.

lyuckanova имам си течение и още как, на първата микробиология излезе кандида, лекувахме я, после излязоха отрицателни резултати и чиста микробиология. На последната - пак тъпата кандида, вече започна яко да ми писва от всякакви вагинални таблетки и щуротии. То аз ако имам проблеми през тая бременност, досега са заради това! Имам чувството, че няма да се оттърва от тъпата гъба! Аз по принцип съм си предразположена към такива неща и сега както ми обясниха, че ми е отслабена имунната система....изобщо не знам къде ще му излезе края....сума ти пари хвърлих за лекарства.

Арадия чувала съм, че около 10-тина дена преди термина правят секциото, когато е планирано разбира се. Имам позната, която скоро ще ражда, планирано секцио. Терминът й е на 5-ти октомври, назначиха й дата за секциото - 26 септември, тя искаше по-рано, но не са разрешили.

Добре дошли на новите мами, лека бременност и на финала здрави бебчета и здрави
майчета  Hug

От неделя вече усещам бебчо много активно, и вече съм сигурна, че е той. Много му се радвам, като се размърдичка  Laughing

# 563
да питам мамите,които имат и други деца.КОга им казахте за бебето и как реагираха.Синът ми е на 3г и изчакахме първата ехография за да му съобщим,на втората ехография също присъства,знае,че в корема ми има бебе,ама какво си представя нямам идея.Подариха му една много хубава книжка в която е обяснено как се ражда бебето с картинки,тук два дни подред ме кара да му я чета.По принцип казва,че иска бебе.

# 564
Ами ще ми се да не се налага секцио,но каквото дойде Simple Smile
Ох,и аз най-сетне да споделя,че усещам момъка от 2 дена насам,и то доста често..

# 565
И аз съм с бяло течение, но утре ще разбера от док дали има нещо притеснително в изследванията. Хич не бих се изненадала от гъбички. Въпреки, че съм имала 2 пъти гъбички и е по-различно от бялото течение тогава. Ама то гъби хиляди...
Секциото и аз знам, че го назначават 10-ина дни по-рано, но предполагам съобразяват и с други неща, а не само определената дата.

# 566
NovDen, извинявай, ти сигурно си споменавала, ама... Инвитро ли си или естествено заченати близначета? Аз все си питам току, иска ми се да имаме едни естествено заченати в темичката. Нали уж статистиката е, че на 100 раждания 1 е на близнаци. Та сме стотина мами, трябва да имаме едни близнаци!

Ами не...Инвитро са

# 567
да питам мамите,които имат и други деца.КОга им казахте за бебето и как реагираха.Синът ми е на 3г и изчакахме първата ехография за да му съобщим,на втората ехография също присъства,знае,че в корема ми има бебе,ама какво си представя нямам идея.Подариха му една много хубава книжка в която е обяснено как се ражда бебето с картинки,тук два дни подред ме кара да му я чета.По принцип казва,че иска бебе.
Моя син адски много се зарадва.Той е големичък почти на 12,учил е и в училище вече как стават бебетата,пък и аз съм му обяснявала преди.Казах му още в началото,защото аз много повръщах,бях зле и да не се чуди детето и да се стресира с мен,му казах че това е бебето и че е нормално,и той много отдавна искаше брат или сестра и сега е много щастлив newsm44

# 568
И моя термин се смени веднъж момичета, първоначално от изчисленията беше излязло 21.2, а после на ехографа ми казаха 19ти, обясниха ми,че това е така, защото независимо от сроковете (40 Седмици) които ние сме си определили условно, всеки си се развива индивидуално и някои избързват, други забавят та нашия бебок от по-бързите явно и за това чакам сега с нетърпение да видя следващия видеозон да ми кажат пак до къде са нещата с развитието, но чак на 7ми октомври  Praynig ooooh!

# 569
Благодаря за отговорите момичета:)не знаех че течението са губички,мислех че си е нормално но ми се стори множко при мен,ще видим при доктора другата седмица:)

хахухихи,моята дъщеря отдавна ни кара с мъжа ми да се целувеме,целуваме и да дойде бебето:)та и така направихме:)Като и саоб6тих тя изпадна в истерия въпреки че беше на 4.5 г. не очаквах такава радост от нея,толкoва беше щастлива.Аз всеки ден и показвам снимките на бебето и филмчета как изглежда бебето,много и е интересно.В началото знаете снимката на оплодената яйцеклетка със зрънцате...та...в началото в парка на децата разправяше как има бебе в коремчето на мама,нищо че сега приличало на пица,после щяло да стане голямо и истинско...беше ми много смешно.А сега които и не сме срешнали не е чул за нашето бебе,първата и дума е мама :ще има братче:)Така много пъти ме издаде на хора даже на които не исках още много да казвам:)
А иначе е много внимателна,мине се не мине време и емоциите и избликват и се чува само"Ах ще си имам малко сладичко бебче"Simple SmileПостоянно ми гали корема,говори и пее измислени песнички специално за бебето,ако се паднем в кръг с много хора тя веднага идва при мен и гордо започва да ми гали корема,eдин вид "виждате ли ще си имаме бебе"Нямам думи,много е сладка,по принцип е много любвеобвилна ,но понякога е егоистче,сега  правя стратегия на възпитанието от тук на татък,поставила съм си за цел да съм много внимателна и да отделям достатъчно внимание за да не се почуства изоставене,а и да  нe подбудя омраза от нейна страна към бебето.

Моето секцио беше назначено 10 преди термина,много бях щастлива защото хванахме зодия скорпион,не че много им вярвам де,ама понеже мъжа ми е скорпио и реших че ще е готско и Моника да е скорпи,ех лика прилика са си:)Даже бях казала на доктора че непременно трябва да хванем зодията,и той като ми каза назначената дата,първия му въпрос беше"ще хванем ли зодията"Simple SmileИ както си ми беше назначено, то пък 5 часа преди операцята посред нощ ми изтекоха водите..и то си е искало да излиза,голямо съвпадение беше.

Сега се надявам да хвана моята зодия,не ми се ще да е риба....поне моите си ги знам:)))

Общи условия

Активация на акаунт