ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 165
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • София
A някой купувал ли си тенджери, тигани, тави и подобни. С какво качество са?

И аз имам такава посуда, купувана с годините от гръцката Икеа и също съм много,много доволна Peace

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 22:29 от veka

# 407
A някой купувал ли си тенджери, тигани, тави и подобни. С какво качество са?
Добре де къде в бг каталога ги има , някой спомена и за фурни , перални и прочие ? newsm78 Embarassed Rolling Eyes

# 408
 Laughing Ми на кухненските страници. И перални в баните има даже.  Laughing Колко пъти написахме, че в каталога има по-малко от половината налични продукти в магазина? И все пак - и уреди са показани, и посуда.  Grinning

Някой питаше назад за съдове за индукционни котлони - серията 365+ е и за индукционни.  Peace

# 409
Да не разпалвам страсти отново, но ПР кампанията им е тотален провал. Следя ги във фейса, скандали, цени, игра, която тръгна за малко и я спряха, че не беше доизкусурена...
Днес тръгна пак, ама вместо интереса на страницата да е на точката на кипене преди откриването е точно обратното.
Ако бях на мястото на Икеа щях да търся отговорност от водещата рекламата им ПР агенция, особено ако сумите, които се спрягат, че са платили са верни.

За да не съм по темата-почти сме измислили един хак на Бестата, така че нямам търпение да разгледаме наживо, да товариме и режеме. Само мъжът ми не е ентусиазиран много-много Mr. Green

# 410
За да не съм по темата-почти сме измислили един хак на Бестата, така че нямам търпение да разгледаме наживо, да товариме и режеме. Само мъжът ми не е ентусиазиран много-много Mr. Green
Ко речиииииииииииии? Преведи, молим!

# 411
Ще препряваме модулите  като размер и ще ги напасваме с общ цокъл с наличен ТВ шкаф.
Ама още не смея много да обяснявам, защото то това дето сме го намислили не е сигурно  дали ще стане и как ще стане Hug

# 412
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък им правя евалла точно за рекламната кампания. И за огромните кана, столче, маса в центъра, и за пикника, който са направили. Играта си действа, доколкото видях току що.

# 413
Аз пък мисля, че няма нужда от толкова много реклама.

# 414
  • софия
Не знам реклама или не, но снощи в новините по БТВ (централна емисия), казаха, че се очаквал голям интерес към отварянето и чак е предвидено допълнителни полицаи да следят за реда Shocked Прозвуча ми, едва ли не, апокалиптично.

# 415
Не знам реклама или не, но снощи в новините по БТВ (централна емисия), казаха, че се очаквал голям интерес към отварянето и чак е предвидено допълнителни полицаи да следят за реда Shocked Прозвуча ми, едва ли не, апокалиптично.

Еми половин форум ще е там, как няма да е апокалиптично!  smile3534

# 416
Аз пък им правя евалла точно за рекламната кампания. И за огромните кана, столче, маса в центъра, и за пикника, който са направили. Играта си действа, доколкото видях току що.
Гита, каква игра ?

# 417
На страницата във фейса им е. На всеки кръгъл час пускат продукти, първия познал цената печели. На първото пускане имаше проблеми -не зареждаше на всички, имаше хора, които твърдяха, че не е защитена и виждат продуктите с цените за целия ден и я спряха да я оправят. Вчера я пуснаха пак..и пак има недоволни.
Аз я пробвах снощи на няколко пъти, за да проверя истината ли е това, което пишат на стената. В момента, в който се нулира брояча и покаже новия продукт, вкарвах някаква цифра и изписвах кода. Айде, да кажем, че не съм от най-най-бързите в писането(с повече от прилична скорост съм), но едва ли е повече от 4-5 сек., въпреки всичко всеки път продукта вече е спечелен Mr. Green.

Да уточня, че не твърдя, че това е замислено от организаторите на играта, по скоро си мисля, че имат проблем с апликейшъна и вината не е тяхна.
Резултата е, че вместо да се забавляваме с тая игра и между другото да се запознаваме с продуктите  хората се изнервиха и спряха и да се пробват.

# 418
Първият ден играта въобще не тръгваше при мен. Просто нищо, цъкам си аз на "Включи се" и нищо. После прочетох, че при много хора е така.

# 419
Да, после написаха, че трябва да се рефрешне, за да тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт