ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 183
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
В интерес на истината, когато минах, ресторанта беше пълен и никой нямаше при напитките за доливане.

# 166
  • София
Днес в Света Троица донесоха хартиения вариант на каталога.
Преди няколко страници едно момиче, от Пловдив май беше, питаше от къде може да го получи. Аз понеже вече се сдобих с каталога от друго място, този ми е излишен. Ако тя или някой друг го иска, нека да ми пише на лични.

# 167

Така е. Много е "забавно" да гледаш българи и румънци как правят опашка с празни пластмасови бутилчици от по 1 и повече л. на опашка за доливане Sick (в такива моменти наистина ме е било срам. Честно.) Има и МП за затопляне на пюретата, и детски столчета, и играчки, и детска тоалетна с препарат за дезинфекция, детска мивка. (поне в чужбинските. Надявам се и тук да е така.)
Ето в това е една от най-големите ползи от настъпването на големите вериги тук-че ще престанем да се държим по този идиотски начин...надявам се  Grinning

И мене ме вълнува темата с кухните, но вече съм си направила проект в планера на английската, сега остава да има всичко необходимо в нашата икеа, защото се страхувам, че някои неща ще липсват. Гледах слисъка със шкафовете на последните страници на каталога и виждам някои липси. Също никъде в каталога няма плотове и се чудя на какви ли цени ще са  Thinking
За обявените цени на шкафчетата - мисля, че е точно както го разбираш. То в каталога си пише :
"Цените включват рамка, врати, рафтове и чекмеджета, където е показано. Вратичките и механизмите за плавно затваряне на чекмеджетата са включени във всички комбиниции, с изключение на серията HARLING. Краката, цоклите и дръжките се продават отделно."
Благодаря ти за отговора, и аз мисля да се захващам с английския планер, на мен шкафчетата, които ми трябват ги намирам като цяло, на едно място ще трябва преправяне, ама ще видим как ще я нагласим  Wink
За плотовете и аз не знам-гледах май някаква цена в каталога, нещо тук се коментираше за 126 лв/м...не знам дали вярно съм запомнила, и че в Средна гора Стара Загора ги продавали за 20 лв/м плот бук, което ако е така, ще е супер. Аз имам възможност и ще проуча въпроса още тези дни, и ще пиша тук.
Не е напълно изключено, като се има предвид разликата в цените на столовете на ИКЕА в магазина им и този на Средна гора в Стара Загора, където всъщност се и правят  Wink

# 168
Преди няколко страници едно момиче, от Пловдив май беше, питаше от къде може да го получи. Аз понеже вече се сдобих с каталога от друго място, този ми е излишен. Ако тя или някой друг го иска, нека да ми пише на лични.

Ха ти да не си в моя блок? Сутринта и на нас ни го закачиха на вратата. Но това, след като в събота ходих до пощата да си го взема. Не можело на ръка, а и блока ни го нямаше в графика, защото бил нов  #Crazy newsm78 Та се наложи да понастоявам на шефката им и се договорихме за днес да минат и да им отворя заключения вход.

# 169
  • София
И при нас днес донесоха каталози, Дианабад.
Стовариха ги с микробус пред входа и няколко девойки ги разнесоха по етажите.
Аз ги попитах може ли да си взема повече от един и получих 6  Crazy

# 170
Леле каква истерия за този каталог newsm78.Има го в интернет ! Simple Smile

# 171
  • София
И в Драгалевци днес ни го донесоха.
Вярно, че го има в интернет, ама хартиеният за мен е по-добър, друго си е да прелистиш хартиения вариант.

# 172
  • София
Наистина е друго на хартия... а и като го разглеждам на хартия някък си повече виждам  Crazy .. понеже онлайн текста е доста дребен и трябва да зумнеш за да го четеш, което е досадно на всяка страница да зумваш.. на хартията някък си повече поемам информация Simple Smile

Avgusta пиши ако научиш нещо за плотовете Simple Smile

# 173
  • гр. София

Ха ти да не си в моя блок? Сутринта и на нас ни го закачиха на вратата. Но това, след като в събота ходих до пощата да си го взема. Не можело на ръка, а и блока ни го нямаше в графика, защото бил нов  #Crazy newsm78 Та се наложи да понастоявам на шефката им и се договорихме за днес да минат и да им отворя заключения вход.

Вие, в коя част на Св.Троица сте?
Аз съм от страната на Лидл и до момента няма нищо. Laughing

# 174

Вие, в коя част на Св.Троица сте?
Аз съм от страната на Лидл и до момента няма нищо. Laughing

Не, ние сме до парка. Новия блок. Но като ги гледах пощальонкиите..хич не им се разнасяха, та може да попропуснат доста хора. Отиди в пощата при пощальоните и ги питай вашия блок за кой ден е предвиден в графика.

# 175
И при нас днес донесоха каталози, Дианабад.
Стовариха ги с микробус пред входа и няколко девойки ги разнесоха по етажите.
Аз ги попитах може ли да си взема повече от един и получих 6  Crazy

Тук е момента да помоля за 1 броя ако имаш излишни, че нашия район (до Скай Сити Мол в Гео Милев) ще се раздават след като магазина вече е отворил  Sick Ако нямаш излишни здраве да е.  Peace

# 176
  • София
Има много хубави неща , но цените...  #2gunfire
Пазя си каталога на Икея от Швеция, цените са същите...

# 177
  • sofia
А входната врата на нашия блок се заключва, предполагам, че има много такива блокова - как тогава Ще си получим каталога? Thinking

# 178
  • Ланкър, планините Овнерог
Има много хубави неща , но цените...  #2gunfire
Пазя си каталога на Икея от Швеция, цените са същите...

А как трябва да са?

# 179
  • София
И на мен ми е интересно...
Все пак мебелите имат някаква реална стойност за да бъдат произведени + % печалба + транспорт до България + какви ли не още неща. Няма как цената на един диван например да представлява % от минималната работна заплата в дадена държава. Да не говорим, че няма как да искаме шведско качество на българска цена.

Общи условия

Активация на акаунт