ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Синът ми сега ми се обади от там. Няма никаква навалица, повече от спокойно е, така че който има възможност да тръгва.
дано и по празниците да е така, че нямам възможност без мъжа ми в работен ден да ходя...

# 451
Doret , как се справи със сглобяването на плоскостите? Легнал ли го сглобява?  newsm78

# 452
  • ENGLAND
simplyaven рамките ги сглобих легнали, след това ги изправих и нивелирах. Моя е в средата 1 м. и от двата края по 50 см., нямах никакви проблеми при сглобяването. Свързах ги трите части, но не съм ги връзвала за стената, че наште стени са гипсокартон и ще е по зле бързани.
Пускала съм снимки, ако искаш пак ще пусна.
Май е време да направя албум на моя икейски дом. Laughing

# 453
jam понеже и аз съм го разглеждала много подробно Пакса, само да вметна, че много зависи от вратите и рамката. Малм-ма напр. е с естествне фурнир.
Но 2метра широк и аз не мисля, че може да излезе под 1000 лв., ако е с плъзгащи врати и се водим от гръцките цени за ориентир.

# 454
Аз чакам някой да разкаже и да пусне снимки от новата ИКЕА  Mr. Green

# 455
Doret, мерси.   bouquet Аз ти видях антрето, гардероба не съм.  Rolling Eyes

На гръцкия сайт има ли ПАКС планер? Ако няма, недейте да се ръководите от цените на готовите предложени модели! Идете на английския и си ползвайте планера, после си обърнете цената в левове. Има съществена разлика, от личен опит го казвам.  Peace

# 456
# 457
# 458
  • ENGLAND
simplyaven в същия албум са, малко по-напред.

# 459
Doret , мерси, това е от голям означение за мен, защото всъщност - ако к упувам нещо, то ще е детски мебели, другите стаи криво-ляво ги завършихме. Но в каталога имаше доста малко неща детски, та основно това ще гледам като отида, пък и декорациите де.
Някои от вас имат ли детски мебели/не бебешки/?

# 460
  • Бургас
Моля някой от вас като отиде да пита дали има всички кухненски шкафове от планера или само това, което е описано в каталога Praynig
Започнах да сравнявам описа, който ми излезе от планера и се оказа, че в каталога няма 2/3 от шкафовете, които съм наредила ooooh!

# 461
  • ENGLAND
Ние имаме Трофаст http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/series/19027/ , мноооого удобно за детска, за играчките. Даже съжалявах, че не го купих по-рано. Има от 90 см височина, даже не съм го вързала за стената, съжалявам, че не купих и от високите. Лампа, етажерки също имам, без забележка, издържат всякакви издевателста на детето. Сега търся и килимче, ама техните не стават на стаята ни.

# 462
  • София
пенсионерите са около 70-80% от първите посетители Peace

ами нормално, хората в трудоспособна възраст по това време са на работа! а безработните няма какво да правят на околовръстното...

# 463
Ние имаме Трофаст http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/series/19027/ , мноооого удобно за детска, за играчките. Даже съжалявах, че не го купих по-рано. Има от 90 см височина, даже не съм го вързала за стената, съжалявам, че не купих и от високите. Лампа, етажерки също имам, без забележка, издържат всякакви издевателста на детето. Сега търся и килимче, ама техните не стават на стаята ни.
Мерси. На мен всъщност ми трябват малко по-обемни мебели като че ли.

# 464
Aз сега се връщам от ИКЕА. Няма тълпи и навалица, върви се нормално. Според мен лично не е много по-пълно от други Икеи, които съм посещавала през уикенда. Купих си някои дреболии, на касата не чаках повече от 2-3 минутки. Обядвах там, беше спокойно и в ресторанта. На паркинга също не забелязах да има изчакване за място, така че ако има нетърпеливи, може и днес да се разходите.

Тъй като ние още не сме получили каталог, очаквах да си взема там, но нямаше никъде. Може би ще ги пуснат по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт