ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 121
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
И вижте в тоя линк какво пише под названието на продуктаhttp://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=27705 и тук под всичко от серията IVAR
http://www.ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=livingroom_in&c … Index=2&sID=0 Joy

Наистина са прибързали много.

# 496
  • София
Ооо тамън се зарадвах, че ще разгледам всички продукти... Няма плотове кухненски никакви Sad Дано просто не са ги качили още, че мислихме цялата кухня да е от там...

# 497
Успяхте ли да се регистрирате?
Тъкмо се зарадвах, че ще мога да си направя списък, но нещо не ми приема регистрацията  Thinking

# 498
Приема символи само на латиница.
Аз се регистрирах, но не мога да добавям нищо в списъка.

# 499
Някой знае ли в Икеа дали има тапети, по-специално детски тапети?

# 500
Майка ми ми се обади към 11 ч. за да ми каже, че идва да я водя към ИКЕА. Какво да направя .... прежалих се, отидох  Laughing
Супер спокойно беше ( 11:30-14:00), дори на тест деня имаше повече хора. Специално гледах за пенсионери - въобще не са 70-80% както пишеше малко по назад в темата  Naughty Почти няма пенсионери.
По околовръстното нямаше грам задръстване, нямаше го и замотаването на входа на ИКЕА както в тест деня.

zvanche детския кът е за деца между 3 и 10 год. и за някакви сантиметри спомена, не запомних. Децата могат да стоят до два часа  Peace

# 501
за регистрацията-приема името само на латиница и все още не може да се създава списък.
Иначе усещам,че ще трябва да отида и сама...иначе ще се караме за "дреболии"   Laughing  Laughing  Laughing с половинката. Толкова дребни-непотребни си набелязах, нетипично за мен  Joy

# 502
  • София
Олеле сайта е ужас.. а превода май е бил автоматичен, защото има големи безмислици  Shocked

# 503
Ееее  ooooh! калъф за триместен диван 429лв!!!
Eй, като муха в стъкло си, да му се не види:)
И в другата тема ти писах- калъфите на Икеа са само за серията Екторп ( и Стокхолм мисля), която не е сред най евтините им артикули, 100 % памук. В нашата Икеа ( Австрия) тройка диван Екторп е 439 евро, а калъф за него- между 49 и 189 евро в зависимост от цвета.
Най евтиният възможен прилично изглеждащ универсален калъф е на испанска фирма ( продава се в магазин Мебели от Троян в Перник), към който дадох линк в другата тема- 170 лв за тройка диван, ластичен, 80% полиестер. Шев ( само за труда) излиза около 150-200 лв по споделено тук за реални предложения и изработка.
Калъфи има и в ЛаРедут, вкл. за диван без странични подлакътници, т.е. за тип футон. Има памучни и ленени, вторите са по скъпи. Като ориентир в цените- от 100 евро нагоре.

# 504
Повечето платове са по-плътнички и не знам дали за завивки ще станат, но пък за завеси, възглавнички и т.н. са просто прелестни. Има много голям избор на платове на място, така че със сигурност ще има и подходящи за спални комплекти  Peace

# 505
ааааа,сега разбрах как можеш да видиш списъка-трябва в ляво да изберш най-близкия магазин-София и тогава си излиза  Embarassed

Само че на мен сайта им ми блокира Sad

# 506
ааааа,сега разбрах как можеш да видиш списъка-трябва в ляво да изберш най-близкия магазин-София и тогава си излиза  Embarassed

Бравоооо Simple Smile

# 507
  • софия
*Dora, 3xi, Aila, ansy, benche, Dave Lombardo, didi75666, eva_s, flambe, Io_io, kaks, kapriz84, labrex, mami21, moonflower, MovA, pow, rossic, Scarlett83, sesses, starlight, tanini, velimira, vike, zvanche, калисто, Крен, пепи1975, Смърфиетка, Спунк (+ 14 Скрит/и) и 33 Гости преглежда(т) тази тема.

Ихааааа! Тази тема никога до сега не се е радвал на подобен интерес Flutter

Айдееее! Сайтът изгърмя "Server Error in '/' Application."

# 508
мисля,че нашата тема не им се отразява добре  Sunglasses

# 509

Айдееее! Сайтът изгърмя "Server Error in '/' Application."

Не, проблема е само с определен фючър на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт