ИКЕА! ИКЕА! - Тема 10

• 80 112
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
  • София
мисля,че нашата тема не им се отразява добре  Sunglasses

Мисля, че цялата им ПР кампания е тотален провал и тоя сайт е просто... Добре, че стоките не са ги правили специално за икеа БГ, че тогава щеше да е лошо....

# 511
Ееее  ooooh! калъф за триместен диван 429лв!!!
Eй, като муха в стъкло си, да му се не види:)
И в другата тема ти писах- калъфите на Икеа са само за серията Екторп ( и Стокхолм мисля), която не е сред най евтините им артикули, 100 % памук. В нашата Икеа ( Австрия) тройка диван Екторп е 439 евро, а калъф за него- между 49 и 189 евро в зависимост от цвета.
Най евтиният възможен прилично изглеждащ универсален калъф е на испанска фирма ( продава се в магазин Мебели от Троян в Перник), към който дадох линк в другата тема- 170 лв за тройка диван, ластичен, 80% полиестер. Шев ( само за труда) излиза около 150-200 лв по споделено тук за реални предложения и изработка.
Калъфи има и в ЛаРедут, вкл. за диван без странични подлакътници, т.е. за тип футон. Има памучни и ленени, вторите са по скъпи. Като ориентир в цените- от 100 евро нагоре.

Ами  Embarassed такова ми трябва, затова това гледам и цената е убийствена за мен. Диванът ми вкъщи е почти колкото калъфа на Икеа, как да не ми направи впечатление цената? Вярно, сега ще кажете, че не е толкова качествен сигурно, но с това разполагам. И за шев ми искат всъщност 60лв.  Wink

# 512
Viliko, a защо гледаш (и сравняваш с твоя си диван) цената на калъф за ЕKTORP, след като, до колкото схванах, твоят диван е от типа на BEDDINGE и калъф за него струва между 139 и 199 лева?

# 513
Viliko, a защо гледаш (и сравняваш с твоя си диван) цената на калъф за ЕKTORP, след като, до колкото схванах, твоят диван е от типа на BEDDINGE и калъф за него струва между 139 и 199 лева?

newsm10 newsm10 newsm10
защото,в която и тема да съм срещнала Viliko, все трябва да се заяде и да прояви негативизъм  hahaha

# 514

Не, за мен е някак ненормално да купя калъф, колкото канапето ми, за мен е скъп просто. А този калъф, който показваш - одеве не го видях в сайта, благодаря ти! Иначе ще ми свърши работа. Диванът не е точно такъв, нещо подобно, но мисля, че ще стане. Просто моите възглавници така и така са от кожа и дори ще е по-добре да не се обличат, вече дори си го представям. Има явно тънкости, а аз не познавам продуктите, затова и питам в темата. Благодаря на тези, които ми отговарят нормално   bouquet

Io_io - радвам се, че ти доставям радост  Peace

# 515
# 516
viliko  аз имам почти същия диван ,купих си плат за 40 лв и си уших сама -лесно е не се изискват кой знае кви умения Simple Smile

п.п Ikea...идваммм Heart Eyes Crazy

# 517
viliko  аз имам почти същия диван ,купих си плат за 40 лв и си уших сама -лесно е не се изискват кой знае кви умения Simple Smile

п.п Ikea...идваммм Heart Eyes Crazy

Ще ти пиша на лс  Peace

# 518

Не, за мен е някак ненормално да купя калъф, колкото канапето ми, за мен е скъп просто. А този калъф, който показваш - одеве не го видях в сайта, благодаря ти! Иначе ще ми свърши работа.

Просто самият диван ЕKTORP е по-скъп, а е нормално цената на калъфа да е около 40-60% от цената на дивана. Това не е икейско правило, по принцип е така. Преди години, когато търсехме диван за нас (в италия), се интересувах да вземем и допълнителен калъф към него и зададох този въпрос в доста различни фирми, та видях, че навсякъде се движат в тези проценти.

# 519
  • София
Ходих!

Направо ми се стори супер спокойно, след като съм била в солунската в събетен ден  Laughing
Имаше си хора, но никак не беше навалица. Магазина си е като всяка друга Икеа...цени не мога да ви кажа, нито да сравнявам.

и сега дръжте се!

НИЩО НЕ СИ КУПИХ!!!!  Joy

но си набелязах доста неща, върху които сега ще размишлявам и ще си дам време да ми поотлежи иначе то ако се поддам на моментното изкушение....а реално належащ ми е само килим. Иска ми се и един остров за кухнята - Stenstorp - ще ми върши по-добра работа от това червеното.

# 520
И все пак някои артикули не могат да се добавят в списъка.

# 521
А някой откри ли къде са планерите на нашия сайт? Тоест дали изобщо ги има? Гледах, ама нещо не ги виждам. Пролетта ще обзавеждаме апартамент изцяло оттам, и въпреки че е още рано, ми се искаше да започна проектирането още от сега.

# 522

дай да пробвам,може да има още някой пиниз,който още не сме открили  Laughing

Гуш, сигурна съм,че скоро ще поправиш тази грешка  Wink

# 523
  • София
Извинете за лаишкият въпрос.., но за всеки сайт на Икеа ли трябва да си правя нова регистрация?  Blush Имам регистрация в английският, но с нея не мога да се регна. Проблем на сайта ли е или просто не приема "чуждоземски " регистрации?

# 524

дай да пробвам,може да има още някой пиниз,който още не сме открили  Laughing

Гуш, сигурна съм,че скоро ще поправиш тази грешка  Wink

Те всъщност са добавени, но не ги виждам в списъка, а иначе са в бройката.
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18974 - това например

Общи условия

Активация на акаунт