Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 51

• 41 772
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • Хасково

# 421
Касандра  bouquet много красиви колажи намираш Hug

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 19:31 от Lilims

# 422
Забелязвам ,че разсъжденията и коментарите  за потърпевшите от изнасилването са изкривени от  нашия християнски морал.При нас си мислим ,че потърпевша е жаната ,а в мюсюлманския свят се разсъждава,че пострадалият е нейният мъж Шока за Мустафа и очакванията  от него на отмъщение бе огромен и не бива да го съдим по-строго  от  Фатма и Карим ,които излъгаха и го подведоха.Те продадоха достойнството си за пари преди Мустафа.Аз мисля,че той не се е отказвал от отмъщение за проваления си живот и парите са средство . Той уби/непреднамерено/изнасилвача  и  лъжеца в съда,което е ПРАВИЛНИЯ начин в Турция за отмъщение. Мустафа има още двама ,на които да отмъщава и  е  нормално да не желае да влиза в  затвора .
За мен той не е светец или безгрешен ,но е най-живия,развиващ се ,непредсказуем и най-интересен  герой на филма

# 423
С пожелание за хубава неделна вечер Heart Eyes

http://youtu.be/gcsmKG27U0Q

# 424
  • Пловдив

Дано вече виждаме момичето ни все усмихнато.

# 425
# 426
  • Хасково

# 427
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Съвсем случайно попаднах на слух  Thinking че този който идва в затвора при Керим е баща му..така пише във facebook...  Heart Eyesпожелавам ви лека вечер момичета  Hug   bouquet

# 428
Момичето ни по живота...

http://www.youtube.com/watch?v=7WHXxfa2LNE&feature=player_embedded

В 1:28 я питат дали причината за раздялата й с Левент не е Енгин...   Whistling

Ако вече поствано - сори  Rolling Eyes

# 429
# 430
Преводче- Асу се обажда на Мустафа -
А - Събудих ли те? Върнах се днес.
М - Добре дошла тогава. Какво става?
А - Имам нужда от номера на Фатмагюл.
М - Защо?
А - Трябва да и кажа няколко думи. Можеш ли да ми кажеш номера на брат и или някй друг номер, моля?
М - Ами...Какво ще говорите с нея? Какво е станало?
А - Керим не е убил Вурал.
М - Какво?
А - Той е невинен. Не го е убил.
М - Откъде знаеш?
А - Защото бях там онази нощ.
М- Къде си?
А - На хотел съм. Моляте дай ми номера за да се свържа с нея.
М - Добре, добре. Ще дойда до няколко минути, кажи ми името на хотела.
А - Няма нуждад да идваш, просто ми дай номера.
М - Казах дай ми името на хотела.
М - Добре, добре, след малко съм там. Ще говорим ей сега, нали? Нали? Асу, виж не плачи.
А - Добре.

# 431
Преводче- Асу се обажда на Мустафа -
А - Събудих ли те? Върнах се днес.
М - Добре дошла тогава. Какво става?
А - Имам нужда от номера на Фатмагюл.
М - Защо?
А - Трябва да и кажа няколко думи. Можеш ли да ми кажеш номера на брат и или някй друг номер, моля?
М - Ами...Какво ще говорите с нея? Какво е станало?
А - Керим не е убил Вурал.
М - Какво?
А - Той е невинен. Не го е убил.
М - Откъде знаеш?
А - Защото бях там онази нощ.
М- Къде си?
А - На хотел съм. Моляте дай ми номера за да се свържа с нея.
М - Добре, добре. Ще дойда до няколко минути, кажи ми името на хотела.
А - Няма нуждад да идваш, просто ми дай номера.
М - Казах дай ми името на хотела.
М - Добре, добре, след малко съм там. Ще говорим ей сега, нали? Нали? Асу, виж не плачи.
А - Добре.

Мерси,Гери  bouquet Припари му на гаргата под краката май Mr. GreenДано Асу го усети навреме,че е голяма гадина и я върти на пръста си.Направо не е истина-още не мога да проумея какво иска той от Фатма newsm78

# 432
ГЕРИ  bouquet мерси за превода на диалозите Hug

ЗУЛИ    bouquet много красив клип
Peace 

# 433
Слухчета -
Фатмагюл - Каквото и да си мислиш, аз съм го преживяла. Дадох му нужните отговори..Никога няма да е близо до мен. Моля те, моля те не се тревожи...не мисли за това, моля те.
Селим проследява Мелтем. Първоначалната любов може да събуди чудовището в Селим.
Писмата са разменени и това слага край на тази единствена среща.
Керим - Да знам, че ме чакаш е моята единствена утеха. Обичам те..Обичам те. Обичам те много.
Фатмагюл - Аз търпеливо изплетох тази плетка /цветенцето/, тази плетка ти намери и запази като доказателство за твоята търпеливост. Сега е отново при теб за да ти даде сила да си търпелив.
Керим се побърква от щастие като прочита писмото и получава подаръка си. Неможе да си затвори устата от усмивката на лицето си.
При гинеколога, Рахми и Мукадес, получават отговор на въпроса - Кой е бащата на детето?
Ердуан не стой със скръстени ръце. Задейства плана за отмъщение на Туранер.
Накрая Асу и Фатмагюл се срещат.

# 434
Слухчета -
Фатмагюл - Каквото и да си мислиш, аз съм го преживяла. Дадох му нужните отговори..Никога няма да е близо до мен. Моля те, моля те не се тревожи...не мисли за това, моля те.
Селим проследява Мелтем. Първоначалната любов може да събуди чудовището в Селим.
Писмата са разменени и това слага край на тази единствена среща.
Керим - Да знам, че ме чакаш е моята единствена утеха. Обичам те..Обичам те. Обичам те много.
Фатмагюл - Аз търпеливо изплетох тази плетка /цветенцето/, тази плетка ти намери и запази като доказателство за твоята търпеливост. Сега е отново при теб за да ти даде сила да си търпелив.
Керим се побърква от щастие като прочита писмото и получава подаръка си. Неможе да си затвори устата от усмивката на лицето си.
При гинеколога, Рахми и Мукадес, получават отговор на въпроса - Кой е бащата на детето?
Ердуан не стой със скръстени ръце. Задейства плана за отмъщение на Туранер.
Накрая Асу и Фатмагюл се срещат.

Гери,голям папарак си станала Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт