135 American Motion Pictures Presents

• 37 644
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
ButTeRfLy` синът ми беше над 3 месечна възраст когато започнахме със заголването.

# 691
anette1104 : А какво даваш да яде-готови пюрета,домашни ли ? А кърмата/формулата до кога?.
Kogато започна да проявява интерес към седене и храна прояде полека каквото има на лесно за мачкане  Laughing-конкретно авокадо и банани.Постепенно дадох сладък картоф,варива разни разнообразни,плодове и след 9м кисело мляко.Дробих вътре хляб от който правим у дома най-често,макар че ползвах и от кутиите с оризова и пр.каша за жената която го гледа. Пюрета в класически смисъл не съм правила,каквото ядат другите отделям и пасирам с вилица.Месо не е ял още,не е и питал. Кърма до година с малко формула за дохранване,след 12м мляко прясно,аз лично съм особен враг на формулата или както се казва АМ след година
Истината е че Сам ни е 3то дете и то се гледа различно от 1во Laughing, почети,поогледай се и направи както ти се струва редно и както ти е най-спокойно; общата препоръка е колкото по-просто/натурално/не дошло от готов буркан -толкова по-добре; но и да не е съвсем така-оцеляват,аз имам документация да покажа Mr. Green
Питай тук спокойно;има супер тим от четящи дами които с радост споделят..кьсмет и споко!

# 692
Да се включа и аз като една от жертвите на Черния петък  Crazy Контузих си гръбчето точно в петък и сега си се дрогирам . Има ли ходили на хиропрактик?
Тръгнал кос още преди няколко години ми го пяха на корейски и тогава разбрах . че въпросната песничка е навред по света ( изпяха ми и монголския вариант  Crazy )  и пак ставаше въпрос за птиченце.

# 693
  • У дома
Ако е добър кайропрактор може много да помогне. Аз ходя чак в съседен щат при един китаец.

По нощите на черен петък се сдобих с дансинг геймс, много готино. Имате ли си списък за сайбър мандей?

# 694
  • САЩ
Списък нямам ни за блак фрайдей, ни за сайбер мандей. Нищо не ща, освен къща ...   Grinning
Дребния още се чуди какво иска от дядо Коледа. То от пренасищане май така става. Дойде му на акъла че искал скейборд. Ох, казах му че дядо Коледа знае че е още малък за него и няма да му го донесе. Стигат ми тартонетката и голямото колело за сега. Ако включим и скейборда може да си докарам инфаркт вече, а уж съм спокойна...

# 695
И аз нямам списък- май и нищо не ми трябва освен време  Mr. Green, но него няма кой да ми донесе. Дребоса е уреден с подаръците вече и за дядо Коледа и за дядо Мраз, че май и за Снежанка има
Hitrusha, кажи на дребния  Laughing, че едно птиченце ми е казало, че българския дядо Коледа се е погрижил за подаръка.

# 696
  • САЩ
Знам аз, че българсите вече летят за насам. БГ дядо Коледа е много бърз  Laughing Сега трябва да дебна пощите, че да мога да скрия подаръците и да ги получи точно на коледа, че иначе ако ги види по рано, на коледа пак търси и нахално пита бабите що нищо не са му пратили  Grinning Ех, като беше по малък колко по лесно беше. Каквото "дядо Коледа" реши това беше. Пък сега, че писмо, че претенции, че смяна на решението... Ама много са сладки като ги гледам как силно вярват в дядо Коледа. Иска ми се още дълго да може да си вярва...

# 697
То и аз така си ги броя, видя ли ги преди празника- не се брои за подарък.

Моят племеник е притеснен, в Хюстън като сме нямали сняг как щял да дойде дядо Коледа, даже ме предупреди да не сме палели камината, та ако минел случайно да имал от къде да влезе. Интересно  newsm78 те като нямат камина, как ли влиза в тях този дядо Коледа. Не го питах естествено, но получих сканирано писмото му до дядо Коледа, иска детето жив динозавър, даже и за по- ясно го е нарисувал ( това да не се обърка дядо Коледа )

# 698
  • САЩ
Жив, а? Горко на майка му и татко му с тоз динозавър, ама ще са хит в градинките като го разхождат  hahaha Ох, много се смях на мислите му, ама не ме учудват, че и у нас са такива. Ние пък ни сняг, ни камина и въпросите валят. Успокоила съм го че дядо Коледа ще кацне на покрива и понеже сме на последния етаж съвсем лесно ще се спусне на терасата и от там в стаята и подаръците под елхата. Ех, ако знаеш какво облекчение се изписа на лицето му  Grinning Като украсявахме елхата каза отзад да не слагаме играчки, че тя и без това е в ъгъла, а дядо Коледа бил дебел и не можел да мине отзад и да ги види  Grinning

# 699
  • Чикаго / София
Нито черен петък уважих, нито кибер понеделника.

И моите деца са готови с писмата за Дядо Коледа и го чакат. Няма да успее да им донесе всичко което са си поръчали, но поне част от желанията ще изпълни.

# 700
  • Boston, MA
Ние отглеждаме домашни любимци - въшки пак.  Tired

Сделките от петък до днес ме оставят безразлична. За подаръци - за нас нов нетбук и фото (евтини), за децата някой боклук (Дани се пазари днес с баща си и вика "Ще отидем на фризьор, но после ще идем в CVS and you'll buy me two craps"  Joy

Да ми се скарате ако купувам повече крап, де. Нищо не ща. Искам ваканция на море февруари и в Рим през април.  Laughing

# 701
  • Boston, MA
А писмото със списъка до Дядото расте геометрично, ама...

# 702
Купихме (поръчахме) компютър, 4 дена починах добре, въпреки, че отметнахме много домашна работа. Подготвих списък с коледни сладки за правене  Simple Smile
За детето подарък е кутя с панделка. Тук сме добре за сега. До 30 изпращам подаръците за много мили за мен хора и остава да наредим елхичката.
 Petyyyyyy, купих 2 комплекта с форми за линцер сладки  Laughing Е, не едновременно, но не можах да ги подмина.

# 703
  • The QC to be!!!
Има ли ходили на хиропрактик? 
Оправяй се бързо.  Praynig Да, ходила съм при няколко, че и даже съм работила за и с няколко. Ако попаднеш на добър такъв, си заслужава. Ако не, Бог да те пази тогава. Както във всяка друга област, така и тук има добри, има и много зле.  Crazy Аз работех с 1 от Пакситан, и той ми е помагал при схванат врат. От 2 пъти при него бях като нова. Ходила съм и при още други 3ма в др. щат обаче, от които нито един не ми допадна. Половинката ходеше при 1, който го биваше. Късмет с киропрактора, и знай, че и нашият организъм може да се пребори, но му трябва време и упражнения. Физикал терапи, също помага с много добри упражнения, и тогава няма нужда да се ходи на киропрактор, но трябва постоянство.

# 704
Страхотна оферта от Уолгрийнс: http://www.walgreens.com/search/results.jsp?Nso=1&Ntt=blue%2 … N=2320046&x=0

Buy 1 Get 1 Free on 6-Ounce Blue Diamond Almonds (Assorted Flavors). Buy 24 Cans for $33.84 after applying $10 off $40 code MONDAY10. Limit of 4 per each flavor per order.

И за да не е само търговско, някой изполвал ли е http://www.upromise.com да спестява пари за образованието на децата. Една колежка ми разказваше онзи ден, но искам да чуя и други мнения

Общи условия

Активация на акаунт