135 American Motion Pictures Presents

• 37 965
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Да и аз сега те разбрах. Аз и 5 деца + родителите не бих събрала у дома.
За мен парти зала е за улеснение на родителите - 2 часа готова храна и нечистене преди и след, останалият ден е свободен.
Отношението към вещите като цяло (без значение играчки, дрехи) се покрива с твоето.

# 196
  • Чикаго / София
Бенс страхотно! Стискам палци всичко да се нареди и Януари да пишеш от там вече и да разказваш. На мен ми звучи супер, а си представям за вас колко е вълнуващо. Австралия ми е една от фаворитите, ама и аз като Бубка, много далеч ми идва от всичко. Иначе сериозно се бяхме замислили за тази дестинация. Дори бях разучила какво трябва да предприемем и какви са ни шансовете за виза. Но разстоянието ни отказа. Успех, успех и дано стане.  Hug

Летните РДта прекрасно се получават на някоя поляна в някой парк. Вече 3ти РД на Лъчезара празнуваме така и всички сме много доволни - и родителите и децата.

За зимните си е мъка обаче. До сега на Деница сме го празнували все в нас, но се събирахме все български деца и максимум 8 - 10 деца - ами лудница си става.  Crazy А сега ще трябва да се канят и съученици и вече да се празнува РД в апартамента ми се вижда Мисия невъзможна. Така че искам - не искам, ще допрем до разните клубове. Които честно казано хич не ми допадат в тукашния си вариянт. В Бг сме празнували няколко РДта в клуб - ами много добре се получава. Клуба е затворен само за празнуващите, децата играят заедно, има си съоражения, има си място за родителите. Изобщо разбираш на кого си на РД и си изкарвате добре, Тук е някакъв хаос. В мястото за игри са още 3-4 групи деца от различни РДта, не можеш да разбереш на кой си на рожден ден, кои деца са там, всеки тича нанякъде - пълна лудница. Родителите стоят прави в повечето случаи и тичат след отрочето си - особено ако е в Чики чийз и подобните му безумия от които децата излизат като надрусани. След рожденни дни там се чувствам пред нервна криза. И ме втриса още от сега като си помисля, че тази година ще ме сполети щастието аз да празнувам на детето си РД по подобен начин. Но ако тя иска, няма да я лиша от преживяването. 

За подаръците обикновенно се разбираме с родителите, а и да не сме се разбрали, те моите деца от Коледа насам играчки не получават освен ако няма повод, така че вече се радват на всичко. И определено си играят с играчките.

# 197
Ако котка не ни мине път началото на Януари заминаваме, още уточняваме дати и подробности. От работата на мъжа ми му предложиха позиция в офиса им в Сидни и ние нали сме номади по душа-приехме. Mr. Green Първоначално за 2 години с опция за постоянно, ако ни хареса.

Честито и нека всичко се подреди така,както сте го замислили.Тъкмо тези дни си мислих за съфорумки от Джързи.Предстои ни,живот и здраве,местене.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 09:21 от Not Approved

# 198
О, Ирка, аз изобщо не говорех за РД парти в подобен детски клуб или верига за храненене. Това и на мен не ми би харесало особено. Досега сме правили РД в Арт център и пуул парти в Y. Били сме канени на парти в зала за боулинг, на скейтинг ринк, в зала за катерене, в бюти салон, в йънг шефс, в клуб по езда и т.н., изглежда всеки се стреми да измисли нещо интересно и запомнящо се като преживяване на децата.
Тази година Дара ще има първото си парти навън с 10-ина деца от отбора + приятели, иска да е дрес ъп парти в Крю Кътс и Пиг Тейлс, за мен е супер, ще ги занимават 1.30 мин в зала, ще танцуват и пеят, ще имат някакъв крафт, те приготвят всичко от поканите- до чистенето след, изобщо чисто и лесно Simple Smile. Дени иска да покани няколко момиченца на кино и слъмбър парти у нас, пак добре за мен, че нейният социален кръг нараства всяка година и е трудно да ограничаваме броя на гостите. Идеите ми за РД в резерв за идни години- грънчарско студио, в гимнастическия салон на Дара правят партита, в караоке (клуб?).

# 199
...а едно време ни стигаше да има торта и кока-кола на рождения ден...

# 200
парти навън с 10-ина деца от отбора + приятели, иска да е дрес ъп парти в Крю Кътс и Пиг Тейлс, за мен е супер, ще ги занимават 1.30 мин в зала, ще танцуват и пеят, ще имат някакъв крафт, те приготвят всичко от поканите- до чистенето след, изобщо чисто и лесно Simple Smile.

А колко струва едно такова парти? Храната от вас ли е или си я избирате от меню?
От чисто любопитство питам, безопитна.  Grinning

В НЙ в някои музей (историческия например всеки път когато съм била) съм виждала също деца на РД, организира се от музея някакво забавление. Отегчени физиономии не помня. Това като идея го споменавам (със сигурност някои от вас са го ползвали вече като възможност). Ако по вашите вилаети има интересни музеи, ми се струва подходящо за зимни РД. Тук знам, че в музея на пожарникарите правят такива, но от 4 години нагоре, ако не се лъжа. И разбира се, всеки чилдренс мюзеум предлага.
Отделно идеята на Тандури за последния РД на Калин много ми беше харесала - ходиха в метерологична станция.

Хиър, мен лично по` ме удивляват дрес-ъп партита за рождени дни на възрастни.  ooooh! Абсолютна дебилия, сори, ако някой от вас си е правил.

# 201
Irka,baш надрусани,особено на местата за скачане по надуваемости и Чъкичийз.На тези рд ходи баща им  Laughing Ния беше канена на "шопинг" рд   #Cussing out даде майката по 20 кинта на дете и ги пусна в мола,те пазаруват,тя след тях,после пица във фуд корта,говорим за 7ми рд на момиченце.

# 202
Предлагат 7 теми, може и да си кастъмайз-ваш, от тях са поканите, сок, къпкейкс и сладолед, крафт-а, балоните за украса и гууди багс, храна не се предвижда, но може да си занесеш пица предполагам. Цената е $280 за 10 деца, допълните са по $10, но макс. 15 деца. Музеите също са чудесна идея, да.

Анет, "шопинг" рд, сериозно?!  Joy

Възрастните у дома не празнуваме РД с гости/партита.

# 203
стела,смей се ти,на чужд гръб Laughing Гуди бегс са ми другата "драма";ние подаряваме книжки,децата се забавляваха много да ги избират по списъка с гостите  за на Сами рд,но като се приберат надрусани след скачащо парти с галон сайз плик с буклучавостииииииии...

# 204
Анет, изпусни парата, сестро!  Mr. Green

Стела, мерси за инфото.  Simple Smile Прилично ми се струва.

"шопинг" рд за 7г?  Shocked

# 205
За гуди бегс- моливчета, малки ноут букс от Майкълс и подобни или проджект (рамка за снимка + снимка от РД-то) от $1 секцията на Таргет, това за сега. Събирам идеи, благодаря Simple Smile

Сетих се да допълня, Дени ходи на един домашен РД преди година-две, темата беше "Украси си сладоледа", бяха подготвили захарни купички, различни видове сладолед и всякакви неща и различни топинги, в бег-а имаше снимка на детето, залепена върху хартиен сладоледен конус с магнит отзад(сами са си ги правили) и надпис: "Аз съм мноого сладка"- кют Simple Smile, още е на хладилника ни.   

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 17:20 от stella_ars

# 206
  • САЩ
Ирка много точно си описала състоянието в което излизат децата от Чъки Чиизес! Егати лудницата, егати чудото! Два пъти сме били там на рожден ден и двата пъти излизах с главоболие и дори аз леко замаяна. Вече видя ли покана за там директно отказвам, сори. Иначе последно ходихме в един клуб където много ми хареса. Всяко парти е отделно и не се смесва с останалите. Половин час скачаха по надуваемости, половин час играха боулинг и половин час имаха дискотека. Навсякъде си имаше хора които ръководеха дейностите и ги забавляваха, а родителите само ги следвахме и гледахме. Накрая се събраха в една стая и имаше пица (накъде без това  Mr. Green) и торта. Единственото което не ми хареса беше че родителите стояхме малко диван чапраз край децата т.е. нямаше много къде да се сяда, но айде, важното е че на тях им хареса. Били сме и в гимнастически салон. Също всяко парти само за себе си, с хора да ги забавляват и беше много добро. Ще видим ние какво ще изберем. Няма да е шопинг в мола със сигурност  Crazy

# 207
Ходих да видя що е то Чъки Чиизес. Непросветена да си бях останала.  Tired

# 208
 В детския музей организират РД по различни теми, много ги занимават.В гудс багс съм слагала  книжки за оцветяване с мини пастели, мини животински фигури, бъгс хаус със лупа вътре и разни инструменти да си хванеш буболечка без да я нараниш.

# 209
Балженни сме ние с малките деца. Като чета какво ни очаква и ми се изправя косата  Mr. Green

Само се чудя, защо ли трябва да има и гудс багс  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт