135 American Motion Pictures Presents

• 37 707
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
 Мимето, да си жива и здрава и много късмет! Весел празник Tada

# 451
  • САЩ
Миме да си жива и здрава! Весело прекарване на деня!   bouquet

Моята халка си я нося, както и годежния пръстен + още 3 Embarassed Накичена съм си знам, но така ми харесва. Мъжа ми отначало си носи халката, но в последствие я махна поради естеството на работата тогава. Е, сега смени работата и тя му позволява да я носи, но не бил свикнал и му било неудобно. Оправдания ...  Grinning

# 452
Аз халката по принцип си нося с още един пръстен, но я нося на дясната ръка както и моя мъж, не на лявата както тук е прието да се носи  Wink гласувахте ли вчера?

# 453
  • САЩ
Не сме гласували. Нямам дори представа кои са кандидатите. Изтървала съм им края много, много отдавна.

# 454
Честит роден ден на Мимето и Биз Simple Smile Да са здрави и щастливи.

Гласувах, разбира се.

# 455
Честит рожден ден на Мимето и Биз. Дами, пожелавам Ви да Ви се случват само хубави неща   bouquet
Не съм гласувала, то и няма къде.
И халката (като я носех) и годежния пръстен са ми на дясната ръка ( все пак съм православна християнка)

# 456
  • Чикаго / София
Миме. Биз, Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Бъдете здрави, обичани и щастливи! Hug

И аз си нося халката на дясната ръка.  Винаги съм си била с нея, освен към края на двете бременности когато не ми ставаше. Мъжа ми също си носи халката. Свикнал си е с нея както и аз и някак ни липсва като не ми е на пръста.

Не гласувахме. Нещо им изтървах края на тези избори. Дори не знам кои са кандодатите. Embarassed Може да се поправя ако има балотаж.

# 457
Ирка ще има другата седмица  Wink изборната секция е до магазина на Малинчо, много е удобна и бързо се минава Peace
Аз пък съм на мнение че трябва да си дам гласа, нищо че съм на 10,000км далеч интересувам се от БГ и винаги сърцето ми ще е там Peace

# 458
Ирка, агитирам за гласуване  Wink Много бързо става. Единственият недостатък е, че и олекваш с $$$$ за шоколад "Милка"  (по- ниски цени ММ твърди, че няма), лютеница, кисело зеле, локум и т.н. от съседния магазин  Laughing

# 459
Гласувахме и нии

# 460
Ирка, агитирам за гласуване  Wink Много бързо става. Единственият недостатък е, че и олекваш с $$$$ за шоколад "Милка"  (по- ниски цени ММ твърди, че няма), лютеница, кисело зеле, локум и т.н. от съседния магазин  Laughing

Хаха, хайде сега и на балотажа Simple Smile

Аз на балотажа няма да гласувам. Между протежето на Бойко Борисов и Калфин от БСП не мога да избера по-малкото зло.

# 461
Оф, нали - на балотажа положението е хвани единия, удари другия  Tired. Не че при нас има секция де.

# 462
Добре де,това не бяха ли местни избори за кметове и общински съветници?  Thinking
Признавам,че не се интересувам от политика,особено от тази в Бг.Отчитам го за хммм...негатив? /поредния в биографията ми,бай дъ уей/.За тези,които се вълнуват и следят събитията,хубаво е,че са дали гласа си.

# 463
На една дата бяха и местните, и президентските.

# 464
На избори, в които кандидатите са обида за интелекта на избирателите не гласувам, ако ще и онлайн да става.

Халки, големи, от сребро носим и двамата на дясната ръка, но не постоянно. Фамилията взех, не съм го мислила много, просто го направих, както преди мен всички жени от семейството ми. Бащините ни имена са еднакви и сега сме с 2 еднакви фамилни. 

честит рожден ден и тук!

За любителките на колаборациите на Таргет, тази неделя: http://racked.com/archives/2011/10/06/albertus-swanepoel-and-jos … p#natori-target-2

Общи условия

Активация на акаунт