Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 42 296
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
 narcis,  Hug

Сега, bub.ka, представи си, че Кристофър Рангел е с фамилия Гъдипръчков, но живее в англоговоряща страна, или може би е с фамилия Джон Гейл и живее в Коста Рика, а може би е с фамилия Костурков и е от Калипетрово, а майката е толкова фешън дама, че това е просто едно нищо от онова, което може всъщност тя да роди в напъна на своята фантазия!

Ще си кръстя аз детето Тома Себастиан Ман, ей така, само за да действа като крем против бръчки и да опъва очните нерви  Shocked

# 616
  • София
Касита, това Тома Себастиан - добре, нали го одобрихме всички тук.   Mr. Green
Но Ман, от къде се взе, не е честно, не си се допитала, не може така, веднага да пуснеш тема!   Naughty

# 617
Аристеа - от ФБ
"Ман" - така се наричаше синът ми ,когато беше по-малък  Laughing А сега има една госпожа в детската,която често замества титулярките и го нарича "Ман! Манееее!"  Laughing

# 618
  • Сопот, Пловдив
Доколкото знам има интересна история около избора на Кристофър-Рангел, майката е от моя регион и по постовете й тук ми се струва, че е готин човек.

# 619
ТомаС Ебастиан Ман- сега стана ли ясно?!  Mr. Green

# 620
  • София
ТомаС Ебастиан Ман- сега стана ли ясно?!  Mr. Green
Joy Напомня ми за Грег Фъкър от "Запознай ме с вашите"

# 621
Томас Ман е това, което трябваше да стане ясно...

Ройс, поздравления за положения труд  bouquet

# 622
Ройс- долитам с един Едислав, прочетен в профила на съфорумка.

# 623
Позволявам си да ви досадя с една моя статия по темата Необичайни и интересни бебешки имена , в която имената са извадени от отчетните теми в бг-мама. Моля ви, от сърце и душа, ако присъства името на вашето дете, не ми се сърдете, мнението ми е напълно позитивно по темата, дори в статията съм написала, че приветствам употребата на необичайни имена. Правя това уточнение, защото вече имах случай на разсърдена майка, на която явно много обидно й стана, не разбрах защо, и махнах името.

С интерес разгледах списъка. Очаквах, че ще срещна името на малката, а пък то изненада голямата фигурира в списъка.

ИМа интересни именца. Не срещнах Алара, Лилия, Бетина - реални детенца на познати.

# 624
Лилия?!?!

# 625

Да кръстена на баба си Лилия. Мен лично ми харесва много. Незнам доколко е странно.

# 626
  • ту тук, ту там
Ами точно че няма нищо странно в името Лилия! Хубаво и стандартно име.  Peace

# 627
Прекрасно име! Но съвсем обикновено от рода на Цветелина, например.

# 628
Ох,този подфорум винаги ме забавлява! Laughing

# 629
Защо, мимина?

Общи условия

Активация на акаунт