Предложения за странни, необичайни и интересни имена - част 3

• 42 306
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Ами забавно ми е да видя Лилия като заподозряно като странно име... Laughing

# 631
  • София
Ами точно че няма нищо странно в името Лилия! Хубаво и стандартно име.  Peace

Така, така, ама като се замислиш, колко ли Лилии познаваш? Аз нито една Simple Smile

"Родителското творчество", както беше наречено по - горе името на сина ми Simple Smile, хич не ме притеснява. Факт е, че все повече родители предпочитат да кръстят детето си с каквото и да е име, стига да им харесва. В крайна сметка, какви са тия догми на които трябва да робувам?

ИМЕТО, това е нещо с което оприличаваш и изразяваш ЧОВЕК, а не стериотип!

А и хиляди пъти съм благодарила на майка си, че е настоявала и ме е кръстила точно така! Стояла съм 1 месец без име, защото по онова време не са били съгласни с името и презимето ми. Така че от опит знам колко е хубаво да имаш запомнящо се име.

# 632
Защо се обясняваш тогава?

П.П. Лилии познавам четири.

# 633
Тези дни се запознах с една малка красавица - Савелия.
Аз също познавам 4 Лилии на години 30+ и една бебка.

# 634
  • София

Щот се намирам във форум, за тва. И чак да се обяснявам - не. По - скоро обяснявам на конете с капаци, че има и друг свят, и че и той е красив Simple Smile

# 635
      Киара,родителското творчество не беше насочено към теб.Доколкото си спомням в твоята тема ние те подкрепихме при избора за имена на бебенцата ти-Марк и Август.

# 636
  • ту тук, ту там
Ами точно че няма нищо странно в името Лилия! Хубаво и стандартно име.  Peace

Така, така, ама като се замислиш, колко ли Лилии познаваш? Аз нито една Simple Smile

Без да се замисля се сещам за две, ако се замисля, ще се сетя за още!  Peace
Не се заяждам, наистина се изненадах, че Лилия е споменато като странно или необичайно име.

# 637

Щот се намирам във форум, за тва. И чак да се обяснявам - не. По - скоро обяснявам на конете с капаци, че има и друг свят, и че и той е красив Simple Smile

Ахам.
Обикновено животът е красив, когато няма някоя майка на Август и Марк да обяснява другите к`ви са задръстеняци, защото децата им се казват Мария и Иван. С появата й става досаден.

# 638
  • Сопот, Пловдив
Няма да навлизам в спора, че тези дни нещо много си ги слагам нещата, само ще кажа, че поне в моята статия не визирам Август като родителско творчество, а като име с българско звучене, което обаче не се използва често.

# 639
Позволявам си да ви досадя с една моя статия по темата Необичайни и интересни бебешки имена , в която имената са извадени от отчетните теми в бг-мама. Моля ви, от сърце и душа, ако присъства името на вашето дете, не ми се сърдете, мнението ми е напълно позитивно по темата, дори в статията съм написала, че приветствам употребата на необичайни имена. Правя това уточнение, защото вече имах случай на разсърдена майка, на която явно много обидно й стана, не разбрах защо, и махнах името.
Ройс, поздравления за статията, постарала си се много   bouquet Истински бисери има сред имената, родителското творчество и амбиции край нямат  Wink  Не разбирам защо някой може да се разсърди, че името на детето му е споменато, статията е позитивно насочена. И аз открих името на моето дете и това ме радва - че съм си кръстила детето по по-интересен начин.

# 640
Ананда.

Име на момиченце, видях го в подписа на една мама.

# 641
  • София
Киара, не се надувай чак толкова   ooooh!  и не си присвоявай чужди заслуги за авторство!   Stop
Много си далеч от "родителското творчество"   hahaha  , ако не знаеш - да те светна.   Mr. Green
А си далеч и от доброто възпитание, както се видя вече от две - три думи ...
Имената на децата ти съществуват от векове.

# 642
  • Бургас
И аз се изненадах, че името Лилия е определено като странно и необичайно.

# 643
Никалас. От лентичка.

# 644
И аз се изненадах, че името Лилия е определено като странно и необичайно.

Нямах в предвид, че е странно и необичайно, а по скоро рядко срещано българско име. И ми харесва много.  Peace

И още едно интересно име не срещнах Хармони. Тази която познавам е на близо 2 години.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 12:57 от каран

Общи условия

Активация на акаунт