Деца, преждевременно родени, но със сила надарени - 2

• 41 344
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
happy_mama , аз учех в Земеделския колеж,но като забременях и прекъснах,и няма кой да ми го гледа малкия,за да ходя на изпити.И всеки семестъ,ако не е всяка година вдигат таксите 550 лв за мен е непосилно да плащам семестър,при положение, и сега не ми стигат доходите.
Има изпит през април за Аграрния университет,там са по приемливи ценити, по ме устройват,къде са 240,къде 550. та така живот и здраве през април ще кандидаствам, че и професията ми изисква висше образование.
На хубав ден сте к ръстили детенцето си.
Ние нашия Георги го кръстихме на 06,05 в църквата св.георги.
сега след малко ще яде моя хубосник.и сега се чудя и се мая какво да готвя,че мъжо като се пребере ще е гладен, аман с тва готвене вече ми е втръснало. newsm78

# 76
Валерия Hug

Ти колежка ще ми станеш !  Grinning
Макар и само по диплома , че аз нямам почти никакъв агрономически стаж .
Съвсем в друга сфера работя . Wink
Сега има много хубави специалности , пожелавам ти да те приемат ! Hug

За готвенето да не отваряме дума , че това е жива мъка за мен ! Embarassed Wink  Wink

# 77
 Hugблагодаря,за пожеланията ! Аз пък имам  вече почти 4 години стаж, по професията,която работя, тъкмо бях записала да уча стигнах до втора година, и се появи дребния, ама нищо де.
Сега ще излезем с малкия малко на разходка, и дано ми дойде на ум нещо да сготвя.чао и лек ден на всички.

# 78
  • София
happy mama, някъде тук ще е. Предният път го отпуши стоматоложката в блока ни, но днес я няма. Ще трябва да ѝ звъня да видя кога ще се появи.
Иначе идвахме и до П-в, тогава основно му почистваха зъба.

# 79
Дано се оправи по-бързо , че е лошо да те боли зъб , камо ли пък дете .  Praynig Hug

# 80
Здравейте, тъкмо се връщам от неонатологията в МД. Ние сме все така, все още на 60% на вентилатор, а и дежурната ме срина за пореден път...искам да чуя най-сетне и аз хубава новина за моята принцеса. Кога?

Още не мога да проумея защо така се случи...ходя като насън, допреди 2-3 дни се държах, но вече ми свършват силите. Защо никой не ми дава надежда???

# 81
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ХЕЛИ колко дена стана откакто сте в кувьоз?

# 82
Ния е вече на 19 дни и не е излизала от там и през цялото време е на апаратна вентилация, около 60-те процента. Свали до 30-35% за 3 дни и пак нагоре. Отчаяна съм вече.

# 83
  • София
Хели,бъди силна заради нея! Hug
Много е трудно...... всички ние знаем  Rolling Eyes Confused
Аз също исках да чуя нещо по обнадеждаващо и почти всеки ден питах ,а отговор не получавах Confused чак когато излезнаха от кувьоза ми олекна наистина! Hug
В медицината няма нищо сигурно ан 100% за това и никой няма да се наеме с някакви прогнози  Praynig

# 84
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ХЕЛИ спокойно,те нещата не стават толкова бързо,както ни се иска на нас.Според мен лекарите си знаят работата.Ще се справи дребосъчето,не се притеснявай.Аз се бях изприщила,че нашата хубавица 14 дена и трябваха да си върне кг. от раждането,а те бяха 80грама.Стори ми се цяла вечност.Като се притесняваш толкова много само си вредиш,а трябва да си силна,че като ти дадат бебчето да бъдеш във кондиция.

# 85
Хели, бъди силна и вярвай! Силата и вярата са много важни сега, ще видиш, че всичко ще ок.
в днешни дни медицината е много напреднала.

# 86
ХелиHug

Не става бързо мила ! Даже се учудвам , че толкова е наддало бебечето .
Дъщеря ми си възстанови на 15 ден теглото при раждане , от там нататък тръгна нагоре .
Мънички са , бавно напредват .
Ще се стабилизира , вярвай в това , моли се ! Hug Praynig

Не се отчайвай ! Hug

# 87
  • София
Алекс е на АБ. Преди малко имаше 39,6. Успях да му мушна нещо в устата преди антибиотика.
Не е зъби. Цялата му уста и езика е в афти. Бая време отвисяхме в Токуда.
На Джони му избиха нервите, моите също. Иска да му даде Хексалгин, Алекс не иска, и Джони му счупи някаква кола. Сигурно са ме чули до 1вия етаж. Дияна ревна, щото съм много гръмогласна. Абе ужас.

# 88
Ох , Ан МариHug Hug Hug
Тези моменти са наистина изнервящи . Хем са болни , хем са кисели и не дават нищо да им се прави .
Деси не ми даваше и температурата да й меря ...Свещички не искаше , кърпи на челцето , нищо !
Аз се разболявах повече ,  от нерви , покрай нея .

Дано се оправи по-бързо ! Hug

# 89
  • София,
Привет на всички! И много благодаря за стиснатите палци, наистина имах нужда Hug, обаче незнам какво направих на изпита, резултатите ще излязат на 21. Нещо много бях притеснена, незнам защо, цяла нощ немигнах буквално Shocked. И беше гадно, половината въпроси бяха много скапани, честно казано ги играх на тото. Rolling Eyes Мина де, но вчера хич не ми остана време да вляза да пиша и да почерпя за именния и ден, и да кажа какво е станало, ама до 21 докато си видя оценката и после докато мине и класирането има още време, така че не спирайте да стискате Wink. То всъщност вече хич не ми е до това, както винаги след такива моменти нито мога да разпусна нито да се похваля, ВЕроника за пореден път ми спретна нейните пълни изненади. Вчера пътувахме след изпита - на една кръщенка на едно бебе чак до Батак, а вечерта спахме в едни хотел на ЦИгов чарк, и незнам хубаво беше много, но явно студено ли и тя нещо изстина ли, вирус ли прихвана отнякъде Confused. Днус цял ден и тече носа като река и киха, на връщане повърна в колата веднъж, а откакто смве се прибрала и в къщи още два пъти Rolling Eyes. Сега хърка тука до мене и едва диша, чудя се какво да я правя. Обадих се на хомеопата той нищо не даде, каза да чакаме, щом е само хрема нищо Tired, да ама на мен ми е притеснено, ще видим как ще изкараме тази вечер. ЗАсега и дадох само от едното и лекарство и и правя инхалации с физиологичен разтвор.
Ан - Мари а как е Алексчо, тая херп ангина от яслата ли си я е донесъл? ДАно е спрял поне температура да вдига! Praynig На мен напарво ми изтръпва всичко ка си помисля за градината, а аз точно за да не се разболее не я пуснах досега, исках да минем на ТЕЛКа и тогава, уви тя се разболя и така, направо незнам как ще я караме. Много ми е тъжно, немога да я гледам така като се мъчи ooooh!.
Тя заспа та ще полегна вече и аз, че сигурно - това ще ми е трета поредна безсънна нощ, вече сили нямам, добре че днес по път дремнах малко в колата! Peace

Общи условия

Активация на акаунт