Ще приемете ли това питие?

• 46 384
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Канада
Down Under,
голяма специалистка си.
Поздравления.
Представи си, че има жени, които нямат желание да флиртуват, поради много причини.

А да флиртуваш с колеги за мен е  Naughty.
Работя 99.99% процента с мъже от 10 години - не благодаря на служебния флирт.

# 1 246
  • В заешката дупка
Чакайте, че ме засърбя... А жени черпили ли са ви?  Бихте ли приели питие от жена?  Grinning

# 1 247
  • Канада
Чакайте, че ме засърбя... А жени черпили ли са ви?  Бихте ли приели питие от жена?  Grinning

Непознати жени не са ме черпили.

Познати и приятелки да.

# 1 248
Разбира се, че ще приема питие от жена. Какво да й кажа, ако реши да ме почерпи " разкарай се", или да избягам?

# 1 249
Down Under,
голяма специалистка си.
Поздравления.
Представи си, че има жени, които нямат желание да флиртуват, поради много причини.

А да флиртуваш с колеги за мен е  Naughty.
Работя 99.99% процента с мъже от 10 години - не благодаря на служебния флирт.

Въх , че ти е скучно.
А явно и те не стават особено.
И аз работя само с мъже.

# 1 250
  • Канада
Разбира се, че ще приема питие от жена. Какво да й кажа, ако реши да ме почерпи " разкарай се", или да избягам?

Можеш да й откажеш под предтекст, че вече си пила достатъчно и се чувстваш уморена и трябва да се прибираш у дома.
Непременно ли трябва да приемеш?

# 1 251
Ама защо да не приема? Има си някакъв повод да черпи, черпи. Дали иска нещо от мен, дали си има някаква друга причина, така е решила. Все едно аз да реша да почерпя някого и той " не, та не". Неприятно е.

# 1 252

Мисля, че не са ме черпили или поне не помня, но са ми правили комплименти. Аз също съм правила комплименти на непознати жени, дано не са мислили, че искам нещо от тях.
Не виждам причина да не приема почерпка от жена.

# 1 253
  • Канада
Вили, ако започна да флиртувам с колегите... с моя чар и чувство за хумор, не се знае къде ще му излезе края.

Sunglasses

А и ти си по-млада от мен, така че е нормално.

# 1 254
......Може да ти е смешно, но, да, говорили сме си на точно тези теми с много мъже и по барове, и по събирания, и нощем, и денем. Защо? Кои са типичните теми за разговор...................

Понеже умирате да се правите ,че не разбирате (2-годишната ми племенница схваща по-бързо, честно   Grinning   ),последно ,и забравям за темата:
ТЕМАТА на разговор НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.Важното е мъжът КАКВО ОЧАКВА ДА СЕ СЛУЧИ след сладкия разговор за Космоса,или за звездите ,или за бъгитата,или за модата,или за озоновия слой,или за филмите ,или.....за каквото се сетиш.
Подчертавам:Целта на почерпката
НЕ Е САМО да си говорите.
Чрез разговора черпещия цели нещо повече.
А иначе си дрънкайте за каквото си щете,темата е без абсолютно никакво значение за него.   Laughing

# 1 255
Вили, ако започна да флиртувам с колегите... с моя чар и чувство за хумор, не се знае къде ще му излезе края.

Sunglasses

А и ти си по-млада от мен, така че е нормално.

А, за възраст ли спомена? Нима си на мнение, че за всяко нещо си има възраст? Нещо, което доста пъти си повтарям аз, но бивам контрирана - ако го може жената - на всяка възраст й прилягало...  Whistling

П.П. Браво, Красо - вече тотално забрани на женените да говорят с противоположния пол  Joy Joy Joy

# 1 256
Краси, а ти не можеш ли да схванеш, че ще си изпием питието, без да се опитваме да четем мислите на въпросния мъж? Wink

# 1 257
Краси, а ти не можеш ли да схванеш, че ще си изпием питието, без да се опитваме да четем мислите на въпросния мъж? Wink
Т.е.,след като нещо ти е неизвестно,значи не съществува?        Simple Smile

# 1 258
значи все пак стигнахме всички до заключението, че да приемеш питие от непознат мъж в нощен бар, както и да го поканиш на масата си е флирт.
Не е просто любезност, нито желание за разговор, нито може да се сравни с общуването в магазина или на детската площадка.
Е нужно ли бяха обидите към жените, които считат флирта за изневяра?

Всъщност, зависи за вас откъде започва изневерята.
За мен тя започва в главата- с  мисълта и желанието, а не със танц, целувка или секс

# 1 259
Не ми е трябва да знам какво се върти в главите на хората. Не знам дали ще успея да го понеса, ако знам... Wink

Общи условия

Активация на акаунт