Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 219

• 33 757
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Под звездите
Здравей,компания незабравима!
Благодаря ви,че ви има!
Не знам на вас,но на мен ми се изчерпа търпението да чакам ,,нова тв,,И понеже съм цветарка прескачам и през другите теми,та там разбрах за сайта Viki com.Та в този сайт, преводите стават някакси  много бързо и то на няколко езика.Искам да помоля,ако някой е запознат с този сайт,да ми пише на лични и да ми обясня как става.Имам огромното желание  да помогна,  стига разбира се да успея да разбера какво трябва да се направи newsm78 newsm78 newsm78

# 676
  • София
Здравей,компания незабравима!
Благодаря ви,че ви има!
Не знам на вас,но на мен ми се изчерпа търпението да чакам ,,нова тв,,И понеже съм цветарка прескачам и през другите теми,та там разбрах за сайта Viki com.Та в този сайт, преводите стават някакси  много бързо и то на няколко езика.Искам да помоля,ако някой е запознат с този сайт,да ми пише на лични и да ми обясня как става.Имам огромното желание  да помогна,  стига разбира се да успея да разбера какво трябва да се направи newsm78 newsm78 newsm78

Ако искаш да правиш преводи от даден език,просто е нужно да си направиш регистрация.Оттам нататък само променяш  Peace

# 677
# 678
  • Под звездите
Едно не ми е ясно - Защо Серхан Яваш толкова усърдно се покри - това ме гложди и един от отговорите е че се е влюбил в Йозка и е забегнал някъде в чужбина уж на езиков курс, а може би за да я забрави -      разбрах от играта през втория сезон, или аз така го виждам или ми се иска, че те наистина май са изживялитръпката от героите си - и все пак - той сам го каза - "рано или късно истината ще излезе наяве" - а ние ще сме тук и ще чакаме и ще ги подкрепяме, ще им се радваме и ще ги съзерцаваме и възхваляваме.
Adi-цитат/

Ади напълно споделям,твоето мнение.Това го мисля и аз много отдавна.Не мога да си обясня обаче,дори и да е така,каква е пречката пред любовта им newsm78.Да не би Йозлем да не отговаря на чувствата му?Не,не вярвам!Даже ми се струва,че във втори сезон,тя беше по-активната страна!
Преди няколко дни стигнах до там,че изгледах по няколко пъти любовните сцени от по известните турски сериали.Никъде обаче не открих тази тръпка,емоцията,чувството!Личеше си,че е просто игра.Докато при Серхо и Йозка всичко е толкова истинско!

# 679
# 680
Пкутиева  bouquet,Бобояана  bouquet , Рекси  bouquet, Вени   bouquet, страхотни снимки ! Прекрасен филм , страхотни актьори и чудесни хора събрани на едно място! Peace newsm20

# 681
  • Под звездите

# 682
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 683
Добро утро! Hug Hug Hug
Хубав ден, изпълнен само с положителни емоции ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 684
Добро утро и хубав ден !  Hug Hug Hug

# 685
  • Русе

Добро утро и от мен, компания. Hug
Метнах едно кафенце, за да ни е хубав деня, а настроението - на ниво. newsm03

Добре дошли на Пловдивската група welcome Чета, че сте изкарали чудесно - остава само да го видя. newsm47
Гледам си пак снимките, за които Бобо пише/ за другия "захват" на Харун/. Така си я души по вратлето, все едно си смърка дозата. smile3503

# 686
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

# 687
Ехо, къде сте всички? Май искате целувка за събуждане:

Ако ви липсва някой на снимката ето я и нея:

# 688
Да честитя на патерици рождените дни на Ивва  newsm51, Рекси  newsm51 и Зизу  newsm51 - много здраве, късмет и успехи в живота, ви пожелавам момичета!

Хайде, да се почерпим една тортичка, която беше за един друг рожденник  Hug

Бай Ганьо отново си написал страшни стихчета, за това получаваш намигане от Еда:

Дани твоите са просто невероятни, чувствени и истински   bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Всички тук сте невероятни, несравними и незабравими, за мен е голямо удоволствие да се връщам тук и се потапям в магията "Незабравима"!  lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss

# 689
Здравейте! Както казаха снощи по една телевизия - еди кой си се е скрил на неизвестно място, което се пази в тайна!!! И Серхан сигурно така се е скрил, обаче не помага....

Вдън земя

Да, скрих се аз, да те забравя
Потънах надалече вдън земя
В очите ти не исках да се давя
В ухото ти не смеех да шептя

Повярвах си, че мога да забравя
жена със името Унутулмаз
В мен си ти каквото и да правя
За тебе мисля всеки ден и час

Как искам само да се върна
Да те прегърна с пламнали ръце
Теб, живота ми, която преобърна