Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 72 437
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Запис и от мен  Hug
Аз сега започнах една друга техника, очертавам очите с черен молив, а върху него " опушвам" със сенки в сиво кафяв нюанси, а във вътрешността на окото слагам сребристо, за да открои и засияе погледа. Във вътрешността на долния клепач слагам бял молив, който отваря чудесно окото. Останалият ми грим е ФДТ, руж и телесно червило.

# 31
Здравейте. Искам да попитам какъв грим подхожда на зелени очи(какъв цвят например).Моля да ми отговорите имам кестенява коса и светла кожа.

# 32
  • в Кошера
Здравейте. Искам да попитам какъв грим подхожда на зелени очи(какъв цвят например).Моля да ми отговорите имам кестенява коса и светла кожа.

Кафяво, тъмно лилаво, по-светло лилаво...

# 33
  • в 1001-та нощ
за зелени очи и светла коса  newsm78 може би по-розовеещо  newsm78

макар, че аз ползвам по-пастелно-телесно розовеещо към прасковено и поръмнявам към външния ъгъл на окото

имам само 4 пигмента и тях си ползвам  newsm78

трябва да се престраша и за нещо различно, което предполагам да се връзва с дрехите, като лека нотка на напомняне  newsm78 и загатване  newsm78

# 34

Кафяво, тъмно лилаво, по-светло лилаво...

Вариантите в лилавата гама са супер--така и не успявам да се спрявя да станат така..може ли някой да помогне с видео за техниката. newsm78

# 35
  • София
Здравейте, дами!
От скоро ме вълнува темата за гримирането. Нямам опит с техники или съвети, които да споделя с вас, но току що попаднах на две изключително интересни видеа за историята на make-up-а. Тези от вас с повече опит може би са наясно с тези любопитни факти, но лично аз гледах в захлас.

Beauty - Victorian Era to 1930's

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 19:38 от madalyn

# 36
  • София
Beauty - 1940's to 1970's

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 19:38 от madalyn

# 37
Страшно интересни клипчета! Благодаря, че ги сподели  Grinning

# 38
  • София
И аз благодаря-много ми харесаха клиповете-малко история дава друг поглед на грима  Wink

# 39
Благодаря за отговорите. Hug Темата ще е много интересна, ще я следя.Тъй като и аз не съм опитна много ще ми е любопитна всяка информация(клипове, снимки,трикове), която споделяте Heart Eyes. Лека вечер! Hug Hug Hug

# 40
Клипчетата бяха много интересни наистина, благодаря!  Flutter   bouquet

# 41
Днес за основа на червилото ми реших да сложа от основата за сенки на Артдеко. Резултата много ми хареса  Grinning Днес съм с червило на Ейвън, което въобще не е трайно, и разликата е осезаема  Peace

В една друга тема стана дума за Fix+ на MAC. Това доколкото разбирам е спрей-фиксатор за лице. Но ми е малко странна идеята да си сложиш няколко пласта грим и накрай да си напръскаш лицето  Mr. Green И ми е интересно как ще стои пудрата примерно с такова нещо. И как се правят корекции през деня, ако се наложи  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 14:06 от veselina_s_p

# 42
Искам да попитам дали може да си направим очна линия с молив?

# 43
В една друга тема стана дума за Fix+ на MAC. Това доколкото разбирам е спрей-фиксатор за лице. Но ми е малко странна идеята да си сложиш няколко пласта грим и накрай да си напръскаш лицето  Mr. Green И ми е интересно как ще стои пудрата примерно с такова нещо. И как се правят корекции през деня, ако се наложи  Rolling Eyes
Аз имам такъв спрей на Криолан, купих го преди време за една татуировка, която чат-пат се налага да крия с камуфлажен грим. Ако се пръска върху пудра (то всъщност така трябва, според инструкциите) няма мърдане - понеже е на рамото, често се случва някой да се отрие в нея, но въпреки това удържа часове наред, без да почне да прозира. Не си личи, че има нещо върху пудрата, въпреки че очаквах да става нещо като фина ципа, да се наранява повърхността и т.н. Peace

Обаче на лице честно казано не съм посмявала да сложа, някак все си представям как вместо фина мъглица изпръсква няколко капки, точно колкото да развали всичко ooooh! Ще трябва да тествам някой ден, ако успея да почна достатъчно навреме, та да ми остане време за прегримиране, че вечно се размотавам до последния възможен миг Crazy

# 44
  • в 1001-та нощ
Искам да попитам дали може да си направим очна линия с молив?

да  Peace

вероятно няма да е така рязко, като с "течна/гел" очна линия, но на мен ми и харесва да е по-преливащо

особено с по-мек молив и ако вече има грим на клепачите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт