Гримиране - техники, съвети, идеи - 3

• 73 264
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Лия, тази четка точно, въпреки инструкцията (която явно е копирана за всички четки), не е с косъмчета, а е точно с нещо подобно на твърд и степан донапрен . Ако увеличиш снимката и зуумнеш допълнително на монитора си личи. Имам подобна, но не ми е удобна изобщо, размазва неравномерно.
Аз също смятам, че е с дунапрен и не е хубава четка. Peace

# 616
  • Somewhere far away
Не, че трябва, просто е по-удобно и по-бързо. Пробвай, може да ти хареса с нея.
Оок - ще я пробвам. Пък и да не е върха няма страшно, няма да ми е за всеки ден, аз пудра само понякога слагам и съответно и четката няма да я ползвам всеки ден.

# 617
  • В къЩи.
Лия, тази четка точно, въпреки инструкцията (която явно е копирана за всички четки), не е с косъмчета, а е точно с нещо подобно на твърд и степан донапрен . Ако увеличиш снимката и зуумнеш допълнително на монитора си личи. Имам подобна, но не ми е удобна изобщо, размазва неравномерно.

Спасихте ме момичета  Hug Благодаря ви за навременното включване   bouquet

Май ще си взема на Кент и повече няма да ви досаждам.  Heart Eyes

# 618
  • Canada

Спасихте ме момичета  Hug Благодаря ви за навременното включване   bouquet

Май ще си взема на Кент и повече няма да ви досаждам.  Heart Eyes

Съжалявам, че те подведох, не предполагах, че информацията в сайта не е коректна  bouquet
Аз ползвам Ecotools smudge brush и съм доволна.

# 619
  • В къЩи.
Няма защо да ми се извиняваш  Hug
На каква цена е твоята четка и има ли от къде да си я поръчам?(бг сайт)

# 620
  • Canada
Няма защо да ми се извиняваш  Hug
На каква цена е твоята четка и има ли от къде да си я поръчам?(бг сайт)

Ecotools по принцип не са скъпи четки, цената на моята беше около 5-7 долара. За сайт не мога да бъда полезна, не живея в България. В мрежата открих, че аптеки Ремедиум и още един сайт ги предлагат, но тази я нямаше Rolling Eyes Може би останалите момичета ще се включат с идеи  bouquet

# 621
Аз си ги купувам от магазини. Не съм ги мяркала с някой бг сайт  Rolling Eyes

# 622
  • София
В и-бей или в амазон я гледах вчера тази четка на еко туулс и беше нещо в порядъка на $6-$7 с доставката. По-изгодно обаче е да се вземе целия комплект с 6 броя четки за сенки където има и такава. Той беше $11.99 с безплатна доставка в и-бей

# 623
  • В къЩи.
http://www.maxnails.net/category/103/chetki-za-grim-i-aplikatori.html?page=1 тук има четки на марката,но точно тази,която търся я няма  Cry
Не се справям с и-бей. Embarassed,а в тукашните комплекти я няма.

Благодаря ви за помоща.  bouquet

# 624
Прочетох цялата тема, включително първата страница, докато се опитам да разбера какви точно очи имам:)Накрая реших, че са deep set eyes, снимката не е много добра, но трудно намерих без никакъв грим и да гледам право към камерата.
Това, което ме гложди при гримирането, е как да избегна ефекта да ми се вижда прекалено много от клепача към най вътрешния ъгъл на окото.
Та с две думи, правилно ли съм си определила типа очи и какво нанасяне на сенки бихте препоръчали, евентуалнно очна линия, молив?

# 625
Рокси  правилно си се ориентирала, + близко разположени. Много хубави вежди.  Не казваш какво правиш по принцип, така че карам наред . Като за начало - тъмни кръгове и силно пигментирано клепачи, характерни са за  'потъналите' очи -  по-тъмния цвят  засилва  оптически ефекта. Трябва да се почне с чисто, равномерно платно, изравняване на тоновете ще  намали усещането за потъналост. Хубав коректор, евентуално за клепача пейнт пот на МАС, ако не ти е подходящ коректора за там.  И само спирала да сложиш на това и да приключиш, разликата ще е значителна. Оттам нанатък - вътршния ъгъл на окото мъничко светли, перлени сенки за раздалечаване. По целия клепач светъл, неутрален цвят, близък до цвета на кожата, перлен ще 'вдигне' още малко тази предна част на клепача, която те притеснява. По принцип, когато искаме нещо да не се вижда толкова, слагаме тъмен цвят за да се намали. В този случай по-добър вариант е да се изравни цвета с околния, за да се слее. Външното V Изтегли малко повече навън от там, където наистина се намира, вдигни тъмния цвят леко нагоре върху костта на очната ябълка,  издължи леко окото, ако слагаш молив или очна линия, съсредоточи се от средата към края, издърпай ги малко след края на окото и леко нагоре.

# 626
Може ли и на мен да ми гледате "на очи". Моите знам, че са малки, но иначе не мога да ги определя какви се водят и какъв грим е най-подходящ. Нарочно съм сложила снимка, на която съм с възможно най-малко грим. Моля, не ми се смейте много на нацупените джуки.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 22:29 от Анонимен

# 627
  • София
buttinsky, не можах да се въздържа - голям сладур си Hug
Аз бих сложила очна линия от средата на окото, съвсем по линията на миглите.
Мис Нели ще ти каже всъщност всичко Simple Smile

# 628
Мерси Руми. Аз от доста време насам се мъча с очните линии, но нещо сякаш не успявам да докарам особено прецизна линия. С молив съм пробвала от средата на клепача.

# 629
  • София
попаднах на една идейка за Новогодишен грим и реших да я споделя с вас (мацката говори на испански )

Общи условия

Активация на акаунт