Отговори
# 555
Здравейте и от мен коремчета днес бях на консултация бебетата са добре вече са около 1800гр.едната е главично а другата седалищно което се надявам да се промени защото много искам да родя нормално а не с операция но пък каквото дойде само да са ми живи и здрави.
Много се радвам за всички талисманчета дано всички скоро да са при мама и тати.
 Hugза всички 

ще помоля бъдещите майки на близнаци да споделят по колко тежат техните бебета горе долу в тези седмици

# 556
днес един маршрут който по принцип вземам за 15 минути  ми отне 1 час #Cussing out станала съм като костенурка,но не нинджа за жалост Joy
а котката ми завря телефона под дивана и поради невъзможността да се наведа изкарах цял ден без комуникация Joy
вече не знам да се смея ли или да плача.....
браво на юнаците влади и ради Hug

# 557
  • Добрич

ПС Sneakers, сега се загледах в подписа ти - ами то при теб не останало много до края Simple Smile Гого го родих в 38 г.с. така че скоро ще започнат новините и от неизбързалите бебчета. Късмет на всички.

Аз подписа ми го съобразих с УЗ на доктора ми,все показваше че съм с 2 седмици напред и затова,ама сега трябва да го върна наобратно.

На днешната последна вече ФМ се оказа че бебето май е поизостанало с 2 седмици,което ме натъжи  Confused (и трябва да променя лентичката
Аз се бях навила че другата седмица ще раждам,ама си оставам за 01.11.
А корема ми е огромен,док днес пак отбеляза. Каза че може да ми са разширени червата затова да е така  newsm78 Продължавам с гинипрала,няма спиране.
Ааа,тежим вече 2600гр  Heart Eyes

# 558
Здравейте,момичета.
Благодаря ви за хубавите пожелания Hug

Много се радвам,че талисманчетата се справят отлично Heart EyesХубаво е да получаваме по-често информация за тях.Продължавам да стискам палци Praynig

Мими,моите мишки преди месец бяха по 1200 и 1300 гр.А преди 2 седмици (при друг лекар) ги изкараха пак толкова Sad След 5 дни съм на консултация и ще разбера колко са със сигурност,че много се обърках.Но твоите по 1800 гр. ми се струват много добре Peace И аз много искам да родя нормално,но съм "нямала предпоставки" за това,а те така добре са застанали за нормално раждане
Sad

Сникърс,не се натъжавай Hug
Сестра ми и с двете бременности се беше притеснила,че накрая изоставаха с по 2 седмици,но нейната лекарка казваше,че е нормално... И двамата ги роди с перфектни мерки Peace

Лека нощ на всички  Hug

# 559
Момичета,ще ме извините,но имам един доста глупав въпрос,който така и неуспях да си изясня.
Та...подариха ми два комплетка с бархетни и тензухени пелени,общо по 4бр и от двата вида...мисълта ми е за какво мога да ги полазвам всъщност и не са ли множко? newsm78

# 560
Момичета,ще ме извините,но имам един доста глупав въпрос,който така и неуспях да си изясня.
Та...подариха ми два комплетка с бархетни и тензухени пелени,общо по 4бр и от двата вида...мисълта ми е за какво мога да ги полазвам всъщност и не са ли множко? newsm78
Много се радвам,че попита.И аз имам същия въпрос с пелените -за какво да ги ползвам и колко ще трябват?

# 561
  • София
 Mr. Green Мога да ви кажа аз за какво ги ползвах - за всичко друго, но не и за бебето ( цедих сокчета, мих прозорци, правих комарник  ooooh! ). Някои майки ги ползват след къпането на бебето - поставят ги върху хавллийката, за да попият водата - кожата на бебчетата е много нежна и да не би да се разрани от по-грубите хавлийкии. Аз както ви казах, не ги ползвах с тази цел.

А добро утро  Hug. И днес не сколасах да ходя до лабораторията за изследвания ( хормони, но има и кръвна захар и трябва на гладно ). Наоколо всички работят от 8, кажете ми как да остискам гладна до тогава  Sad.

Аз днес ще ходя следобяд да записваме тонови и да видим шушолин как е  Heart Eyes. Вече нямам търпение. Просто не ми се мисли, как щях да оцелявам ако ходех веднъж месечно, или пък два пъти за цялата бременност.

Стискам палци на всички талисманчета  Hug.

# 562
  • Пловдив
И аз преди две седмици на Жк се бях шашнала, че бебето е две седмици назад, макар, че док нищо не беше казала, просто си замълча и загледа и тогава видях монитора като ставах от кушетката; доста се стресирах Sad Единствено ме крепи, че си шава ;
Надявам се днес най - накрая да си взема болничния и сигурно ще вземат и секрет, надявам се нещата да са в ред и с бебка. След обяд ще докладвам; аз ли съм единственото диване дето мразя АГ прегледи Twisted Evil
Бени - Вики - браво на бебчо Heart Eyes
Бархетените пелени съм ползвала точно под хавлийката, някой път през лятото да го завия, ако е заспал авън;
Тензухените - доста съм използвала да си сложа на рамото, като го вдигам след хранене да се уригне
И аз да питам нещо - доколкото си спомням май бебетата стават по - малко активни последния месец, щото им било тясно - някой чел ли е подобно нещо newsm78 Моята фъстъчка като че ли вчера и тази сутрин не е много шавлива -поне тази сутрин Rolling Eyes

# 563
  • София
Добро утро,
Аз тензухените пелени ги ползвах точно за под хвлийката за попиване, завивах дупето като я миех при смяна на памперс, а и досега ги ползвам, за да увия на Ина косата след баня. Много са леки, а попиват прекрасно Peace Бархетните ми бяха по-неизползваеми, но я завивах лятото в количката докато спи, ако ходехме на гости си носех с мене, за да я слагам да лежи на тях или си постилах върху дъската за гладене като гладех бебешките дрешки Mr. Green
Много целувки и хубав ден от нас засега  bouquet
П.П На мойте снимки от ехографа, накрая винаги пише, че може да дава +- 21 дена отклонение в тези седмици newsm78

# 564
Добро утро и от мен. Вече и аз съм с предродилна депресия. Направо само рева от вчера насам.
За тия пелени , аз взех един комплект за болницата само, ако преценя че ще са ми полезни и за в къщи, ще трябва да си купя допълнително.

А за на sneakers термина- аз доколкото разбрах , сега бебо точно си отговаря на седмиците, просто преди е вървял с 2 седм напред. При мен пък, въпреки че е нормално за по към края, уз все ми изкарваше повече седмици в началото, последните няколко пъти сме си точно в седмицата

Ох, хайде приятен ден, ако ми се подобри настроението днесможе да ида до джи пито за кардиограма. Вас искат ли ви такава за постъпването за раждане ?

# 565
Добро утро!
Освен това, което са казали другите мами за пелените, аз използвах тензухената и като балдахин на количката лятото, за лека завивка или постилане, когато мажех с олио, за да не цапа хавлийката. Така че мисля приложения много.

Още веднъж, стискам палци на талисманчетата ни и само добри новини около тях.

mimi8406 мисля, че бебетата ти са в норма, при положение, че за тези седмици за едно бебе нормата е около 2000гр. Спокойно, важното е да си ги износиш до края, а дали ще е с операция или не ... Божа работа.

desislava_iv искрено ме разсмя с тази твоя котка Simple Smile аз вчера тъкмо обясняваха на мъжа ми че този месец ще се наложи да отида за абсолютно всичко на козметик, защото определени места не стигам, едвам си режа ноктите на краката и т.н. С извинение скоро и дупето едвам ще си бърша. А относно ходенето - се учудвам на себе си - ходя като кон, сякаш не съм бременна само стълбите ме морят. Дано това да е признак за лесно раждане в последствие.
Олях се, сори! Хубав ден!

# 566
  • Велико Търново
Хайде и от мен Добро утро!
Аз бархетните пелени ги ползвах единствено да постилам на бебо по леглата като го слагам, а по тесните ги ползвах като подложка за главичката. Тензухените ги слагах също като Бубчето върху хавлията за попиване и върху пластмасовото шезлонгче за къпане. Имах и от такъв шезлонг, който е с плат, но се оказа че трудно съхне зимно време и се отказах от него.

# 567
  • Добрич

А за на sneakers термина- аз доколкото разбрах , сега бебо точно си отговаря на седмиците, просто преди е вървял с 2 седм напред. При мен пък, въпреки че е нормално за по към края, уз все ми изкарваше повече седмици в началото, последните няколко пъти сме си точно в седмицата

Да,вече си отговаря на термина точно. Но аз се бях настроила че тъй като вървеше напред,че другата седмица ще раждам.

Най-накрая ни пристигна и креватчето вчера. Таткото се занимава 2 часа да го сглобява. Тия от магазина се забавиха с една седмица и направиха отстъпка 2лв  Joy
Ние тия дни ще се разделяма с котката ни,аз неискам но таткото настоява и ми е тъжно за нея,много съм си свикнала да е все наоколо.

# 568
Браво на Влади и Ради!
Вили, бени-вики   Hug Дано продължават добрите новини за вашите съкровища  Hug

Роси, чудех се дали да я споделя..... 12-ти беше...

Мими, сега погледнах, че за 33-та седмица дават нормално тегло 1900 за едно бебе. Шампионки са твоите кукли  Heart Eyes

Сникърсче, няма да се натъжаваш от такива работи  Hug
Да не ставам досадна, но пак да си кажа, че ехографа НЕ е кантар, споко. Пък дори и да показва точно грамчетата, то пак не е показател кога ще родиш. Както всички знаем бебетата не се раждат с еднакви мерки и теглилки. Така както „изоставате” с 2 седмици, не е изключено и другата седмица да си родиш. Само бебчо знае кога  Peace

Вчера забравих да ви се похваля, че най-после и аз влязох в осми месец  Mr. Green

А по въпроса с покупките..... нищо не съм купила  Blush, чак започвам да се ядосвам на себе си.... дори не съм прегледала какво ще мога да ползвам от Михаил, та поне да знам какво има да се купува.
За багажа за болницата мисля, че се подразбира – не е готов. За бой съм направо  Tired

С Михаил не съм си мазала зърната с нищо, сега също не мисля да го правя (освен ако няма някакъв проблем и не е наложително)  Peace

Аз за под хавлийката ползвах бархетна пелена. В началото постилах и в креватчето по една такава(основно под главата), за да не сменям чаршаф след всяко хранене  Wink
Тензухени май не съм ползвала, поне в момента не се сещам  Rolling Eyes

# 569
  • София
Сникърс, ние миналата година си поръчахме диван, който уж го имаше в наличност в склада на Аико. Закъсняха повече от месец, близо 2 за доставка и ни платиха неустойка 3лева... Shocked Така че нищо не ме учудва вече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт