Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
-
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
В количките за бебета трябва да се поставят подложка, чаршафи, предпазна бариера и спален чувал за зимата. За столчетата за кола се използва специален матрак и възглавница, като не се препоръчва използването на завивки и възглавници през първите месеци. В столчето за кола за бебета трябва да се постави специален матрак и възглавница, като се избягва използването на одеяла и възглавници през първите месеци.
-
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
-
Какво трябва да има в бебешката кошара?
-
Какво е шкембе чорба и защо може да причини храносмилателни проблеми?

Иначе всичко купено вече,изпрано,чантата за родилното е готова,въпреки че не съм се засилила още натам.Като ви чета бебетата ви са слязли надолу вече,а моето си гледа още от високо,пък имам 33 дни термина(според доки).
все едно са ми изгнили ребрата там или някой ме е ритал.

:)
. По-точно защо трябва да се мажат зърната, че май аз пак съм изтървала влака. Аз нали си имам фиброаденоми май вече срам не срам ще питам доки дали ще мога да кърмя. Четох, че можело дори след раждането можело да се загубят, но ще питам за всеки случай, че ако започнат да ме насилват да ме цедят в болницата нема да ги изтрая.

втора. 
Талисманчетата, за които имам инфи си се включиха, остана само Мотонети, но и от нея последните новини бяха добри