Отговори
# 585
Здравейте и от мен.Много се радвам за талисманчетата ни,да са живи и здрави.
Аз днес бях на консултация,всичко за сега е наред само къде е с дупето надолу.Доки каза,че има още време да се завърти,дано да е така.Иначе го питах за "мокрите гащи" каза,че уж било слуз от шиййката.И така другата седмица съм на запис на тонове,вече всяка седмица до края.
Това е от мен засега,ще почина,че после ще взимам щерката от даскало.

Хубава вечер на всички.

# 586
  • София
Chain, наистина дългия слинг изглежда по-удобен. Аз също си взех къс за началото, когато беба ще е по-малка и ще ми е по-удобно с него си мисля, но ще си взема и дългия за после. Ти къде ги гледа слинговете, че аз само из интернет магазини гледам и не мога да преценя материята?

Ами всъщност този онлайн магазин Пакостник, си има и съвсем реален магазин "на живо"  Grinning, който се намира в Овча купел 1, в близост до блока, в който живея. И там имат слингове /на фирма Шушулка, имат и сайт/ - два варианта са - от памук и една по лека материя, изглеждаща като плътен тензух /знам, че лошо го обяснявам, обаче на това ми прилича  Embarassed/ Според продавачката е по добре да е памук за зимата и другата материя за лятото, но на мен памукът ми се струва много спарващ /особено при дългия вариант, който се увива сто пъти имам чувството Wink/ и мисля да е тази тензухоподобна материя. И май направо ще си взема един дълъг, ако не стане ще си взема и къс. Имало и някакви други, които се наричат май - тай слинг и са като торба с четири връзки, но пък за тях съвсем не мога да намеря конкретни отзиви....

Ух, уникално го обясних Simple Smile Чета и се възхищавам от себе си  Mr. Green

# 587
  • Добрич
Аз вече имам слинг,от памучно трико е,4м дълъг-аз исках дълъг. Не ми харесва идеята на късите,все едно кенгуру ми се струват.

# 588
vills81 много се радвам,че днес си по-добре,дано и кашлицата ти минава по-скоро!
Ето и  какви заглавия ми хрумнаха за нашата следващата темичка! Heart Eyes

Златна есен е вече,а мама тръпне да си гушка Ноемврийче вече!
До ноември много не остана,когато и ноемврийката ще стане горда мама!
До ноември много не остана,потърпете Ноемврийчета-скоро ще се гушите в мама!

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 19:28 от rosit@

# 589
Ох, момичета, много ми е криво днес... Нашият татко няма да бъде с нас на Коледа... Надявах се това да ни е първата Коледа като семейство, с малкото юначе, а сега... и това при положение, че можеше и да го избегне... А аз вече си правех планове как ще украся, какво ще приготвя... В моето семейство Коледата винаги е била най-големият празник, целият род се събирахме и я прекарвахме заедно... и чаках с нетърпение да си имам собствено семейство, а сега ще съм си сам сама.. нашите няма как да дойдат иии... адски ми е криво......

Добре, че поне днес видях малкото фъстъче... Сънуваше розов сън и се усмихваше! Simple Smile Явно само него си имам... поне да минават дните и да си го прибирам по-скоро...

# 590
  • София
Да се отчета от днешния преглед - 2400 е шушолин, дългокрак  и с голяма глава Mr. Green, тоновете са безупречни, не засякохме нито една контракция, слезнали сме надолу, благодарение на което вече дишам човешки, намаляха ми киселините до минимум ( и даже не повръщам от тях вече ). Другият четвъртъ и по-другия пак ще правим записи.

Vili2411, помисли си тепърва колко много Коледи ще имате заедно. Тази ще мине и отмине, така се е случило. Може пък да е за добро  Hug.

# 591
  • DE
Аз пък искам да се оплача, че нашия тати е в чужбина и хич не ги приема нещата насериозно. Тръгнал да купува бейбифон с камера за сумати пари, при положение, че имаме нужда от много неща. Не се вълнува май много за бебето и все ми повтаря, че съм преувеличавала. Да, ама аз го нося, нали? И даже не е тук да му се оплаквам подобаващо  Simple Smile
За името не можем да се разберем.. Май аз съм станала свръхчувствителна ли?... Сори за дългия пост.

# 592
  • Там, където мечтите се сбъдват
Chain моят късият слинг е точно от магазина на Шушулка Simple Smile За дългия мисля да си взема тези дето ги водят от тъкан плат или да си поръчам от един магазин за пачуърк на Пиротска, но още не съм ходила дотам да видя какви разцветки имат. Слинговете са им по 35 лева, а могат да ми направят за същите пари и възглавница за кърмене. За таткото съм поръчала едно ерго, че му се вижда много сложно със слинга Laughing

# 593
Здравейте, мамчета:)
Днес бях на очен лекар и взех документ за секцио. Първия път родих нормално, сега ще усетя и секциото:) Страх ме е много, но лесно майка не се става:) Прага на болка ми е висок и ще устискам:))на 4 октомври отново съм на преглед и ще видим за кога ще насрочим секциото:)

# 594
Аз пък искам да се оплача, че нашия тати е в чужбина и хич не ги приема нещата насериозно. Тръгнал да купува бейбифон с камера за сумати пари, при положение, че имаме нужда от много неща. Не се вълнува май много за бебето и все ми повтаря, че съм преувеличавала. Да, ама аз го нося, нали? И даже не е тук да му се оплаквам подобаващо  Simple Smile
За името не можем да се разберем.. Май аз съм станала свръхчувствителна ли?... Сори за дългия пост.

не се впечатлявай и се радвай на хубавия момент. Мисли позитивно и колко е грижовен тати:) ако се поддадеш на мрачни мисли, няма и да си щастлива.  bouquet

# 595
Вили   Hug
Само да ти споделя, че нашата връзка с мъжа ми започна с 5-месечна раздяла(не по наша вина). После веднага след сключването на брака пак се наложи да се разделим за 2 месеца, трябвало да си прави нова виза – „чуден” меден месец си имахме. Надявах се поне за Коледа и Нова година да сме заедно, но не ни огря. Сега в началото на лятото пак бяхме разделени за месец, дори в момента не сме заедно...
Знам, че моята история няма да те успокои особено, нито ще направи Коледата ти по-щастлива, но само искам да ти кажа, че това не е толкова страшно. Тежко е, трудно е, но се преживява. При нас любовта ни грам не е пострадала от тези раздели, дори напротив – засилва се, защото знаем, че това е единствения начин да се справим с предизвикателствата на живота. Обичайте се и се радвайте един на друг сега, когато сте заедно, пък и какво е една Коледа на фона на цялото прекрасно бъдеще, което ви предстои. А и няма да си сама, съвсем скоро малкото ти съкровище ще е при теб и всъщност точно за светлия празник ще гушкаш най-важната частица от твоя мъж  Hug Heart Eyes

Аз пък да ви споделя моите момчета какво синхронно хълцане ми устроиха вчера. Бяхме легнали да приспивам Михаил и той се сгушил в мен. След малко започна да хълца. Това добре, но и бебчо се разхълца и като се започна през 1 секунда се редуват Михаил, бебето, Михаил, бебето.... Точно ми се успокои корема от хълцането на единия и хайде пак „подскок”, причинен от другия младеж  Crazy

# 596
Това със синхронното хълцане определено ме развесели. Нашия тати да вземе да купи от Кауфланд лятна количка на 75% намаление, т.е. за 15 лв. Изявил желание да пазарува за бебето, ама количката няма легнало положение, какво да я правя сега. Гледам, че масово ходите на записи. Питах моя доки от кога и на мен ще ми прави, а той отговори, че по принцип не се правят записи. Щял да ме гледа само на ехограф и ако видел някакъв проблем (напр. със сърдечната дейност или нещо от сорта) - тогава. На 02.10. влизам в осмия и не знам пак ли само 1 в месеца трябва да ходя при него, пък и винаги си плащам, независимо, че съм с направление.

# 597
Вили, съжалявам, че така са се стекли нещата за Коледа  Hug Пожелавам ти пък напук на всичко да си изкараш един вълшебен празник, все пак ще си в страхотна компания Wink

Моят слинг е 5 метра, въпреки че съм едва 1,50+малко. Памучен е и е супер приятен на пипане. А като го овържеш (което между другото съвсем не е сложно), всичките пет метра си идват на мястото. Поръчах го от  артелие.

Моят малък Филип е добре, вече не в кувьоз и вчера за първи път (Алелуя!) ми позволиха да го докосна. Беше облечен в дрешки като за тригодишни и първоначално трудно се ориентирах къде има краче, къде - ръчичка. Ама расте, всеки ден наддава по 10-20-30 грама. Надявам се и другите мъничета да укрепват! Някой беше писал за близначетата, че имал информация. Дали не може поне да каже добре ли са? Без подробности, разбирам, че не е удобно да коментираш надълго и нашироко деца, които не са твоите собствени...

Хайде, момичета, хубав, хубав ден!!

# 598
  • На село
Добро утро, момичета! Като чета колко неща сте подготвили и за бебето, и за болницата, че и планове имате за изписването - направо ме втриса колко съм назад в подготовката. До тук съм избелила и изпрала две големи торби с дрешки от другите ми деца, дрешки и одеалце за изписването още не съм купила, нито съм подготвила нещо за мен за болницата. Някой може ли да ми помогне с конкретен списък за бебето и майката в "Тина Киркова", много ще съм благодарна! Третото ни бебе преди 8 години ни изненада с появата си един месец по-рано и тогава за четирите дни, които прекарахме в болницата, таткото беше напазарувал всичко необходимо за изписването. Поне с доктора за раждането съм се уговорила и с личната лекарка на другите ми деца за първото посещение вкъщи след изписването. Вчера си направих изследванията - всичко ми е в норма, микробиологията от понеделник също ми е ок. Остава ми само да напълня чантата за болницата и резервоара на колата, че да мога да се закарам като започна да раждам  Joy.

Браво юначето ти, barabar! Много се радвам за вас и стискам палци скоро да сте си заедно!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 09:39 от Маринова

# 599
  • на Дъждовен остров
Добро утро и от мен.  Отново сте изписали 3 страници а аз саъм попрегледала само пртедишните 2  Grinning  Ама вече от днес планувам да съм по сериозна.

Общи условия

Активация на акаунт