Отговори
# 570
Здравейте момичета. Hug
Аз се включвам да ви се оплача, че го закъсах с ушите. Sad Имам инфекция и заглъхват и болат... доста неприятно Sad Но за мен капките кадето ми ги предписаха са по- неприятното нещо, но нямам избор, стискам зъби и ги капя.

Много се радвам за добрите новини от мамите на нашите талисманчета Hug Само така да продължават нашите герой!!!

# 571
Сникърс, ние миналата година си поръчахме диван, който уж го имаше в наличност в склада на Аико. Закъсняха повече от месец, близо 2 за доставка и ни платиха неустойка 3лева... Shocked Така че нищо не ме учудва вече Mr. Green
Ох, много ме развеселихте с тези 2 и 3 лева. Аз точно с това се боря в момента. Объркали са ни поръчката на модулите в спалянта и ми донесоха съвсем други мебели, та ги чаках наново да ги поръчват. Добре, че стана само за 2 седмици отгоре над срока и днес вече ще си имам пълен комплект мебели в спанята  Laughing

# 572
Здравейте, много се радвам, че талисманчетата ни са добре! Дано добрите новини важат и за неразписалите се мами! Стискам палци за всички родени бебчета да наддават и да се справят с дишането.
bubcheto15 можеш да ми сложиш розово щъркелче на първа страница. Аз исках полът да си остане изненада до раждането, но таткото и каката не издържаха - затова ходих при двама лекари, уж за по-сигурно (че не искам да се настройвам за едно, а да излезе друго  Grinning). И двамата доктори потвърдиха, че ще е момиче. А бащата каза, че третото ще е момче. Laughing
Аз от тази седмица вече съм в отпуска до болничния и се чувствам много добре, спя по колкото си искам и когато си искам. Разхождам се не се изморявам и не ми се втвърдява коремът, както преди.

# 573
  • на Дъждовен остров
Имам да наваксвам 4 страници прочит, но като се върна следобед.

За пелените мисля, че ще ги слагам под бебето като му сменям памперсите и разни от сорта на повивавалника.  Като трябва да си слагам нещо на рамото докато го чакам да се оригне, за такива неща.  
Обаче като чета аз мислехд а купувам пакет с поне 20, а то май ще изчакам така ли излиза?

albena30,
...
Аз от тази седмица вече съм в отпуска до болничния и се чувствам много добре, спя по колкото си искам и когато си искам. Разхождам се не се изморявам и не ми се втвърдява коремът, както преди.
Това положителната емоция че не си на работа и спокойствието наистина май вършат чудеса  Grinning

# 574
Момичета,много ви благодаря за мненията и съветите,но според вас тези като бройки стигат ли ми? newsm78
vladiii дано бързо отминава инфекцията! Peace
albena30 честито розово щъркелче!  bouquet

Аз след 2 часа съм на ЖК и след това ще давам отчет!

# 575
Момичета,ще ме извините,но имам един доста глупав въпрос,който така и неуспях да си изясня.
Та...подариха ми два комплетка с бархетни и тензухени пелени,общо по 4бр и от двата вида...мисълта ми е за какво мога да ги полазвам всъщност и не са ли множко? newsm78

Моят списък за болницата е доооооста дълъг и там пишеше че ми трябват 2 комплекта от тия пелени. Идея си нямам за какво са, но ми казаха да не ги пера. Странно защо. Там ги перяли. Тия ги оставям за дарение, както и шампоана и олиото задълвително на ХИП. И те остават за отделението. Естествено аз не купих от тях Rolling Eyes, а мостри на Бюбхен hahaha. Инат съм просто!!! Откъде накъде ще ме изнудват newsm78.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 11:20 от Kkali

# 576
Момичета,ще ме извините,но имам един доста глупав въпрос,който така и неуспях да си изясня.
Та...подариха ми два комплетка с бархетни и тензухени пелени,общо по 4бр и от двата вида...мисълта ми е за какво мога да ги полазвам всъщност и не са ли множко? newsm78

Моят списък за болницата е доооооста дълъг и там пишеше че ми трябват 2 комплекта от тия пелени. Идея си нямам за какво са, но ми казаха да не ги пера. Странно защо. Там ги перяли. Тия ги оставям за дарение, както и шампоана и олиото задълвително на ХИП. И те остават за отделението. Естествено аз не купих от тях Rolling Eyes, а мостри на Бюбхен hahaha. Инат съм просто!!! Откъде накъде ще ме изнудват newsm78.

Момичета, моля ви дайте един списък за болница, че ме разкритикуваха тука, че не съм имала чанта за болницата, а аз дори лекар за раждане не съм си избрала.  Embarassed

# 577
  • гр. Стара Загора
MagieA за болката... незнам дали ми е нагоре коремчето, ама много боли... миналата сряда доки каза, че бебу е бил много надолу и затова трябвало да лежа поне до началото на 9-я месец... аз си мисля, че моя юнак ще е бая дълъг или торса ми е къс... всичко е възможно  newsm78
albena30 много се радвам, че се чувстваш добре и честити ти розови пеленки Simple Smile

вчера татитууу дойде да ме изведе за малко и да каже човек, че съм вървяла много... НЕ...само около 5 мин ми се събира вървене... ама вечерта едни болки ниско в корема и се схвана, пих НО-ШПА и май уплаших майка си...  Sad днес мъжууу ще ме води на обяд, да видят хората звер и зверо - хора  Laughing  Grinning иначе продължавам да си чувствам една тежест ниско долу и като ставам да отида до ВЦ-то напр. си стискам яко кълките и си поддържам корема... а на лекар съм чак на 3-ти окт. Sad
нашите ремонти пък край нямат... сега в понеделник ще ни почват парното и една камара пари ще дадем... и татитууу се моли бебу да издържи до края на октомври поне... но БОЖА работа Simple Smile
иначе продължавам да стискам палци на малките талисманчета Simple Smile

това е от мен Simple Smile

# 578
Искра, значи се от разпъването сигурно, ама както писах, то накъде ли не се разтегляме сега Simple Smile

snezhito аз мисля, че е най-добре да попиташ в болницата, в която си решила да раждаш, защото може да се различават. Например като раждах Гого не ми искаха нищо за него, освен памперси. А виждам, че говорите за пелени и др. такива дето ви ги искат на други места. А за майката, познатата ми акушерка ми беше казала така - всичко което ти е нужно за болница плюс превръзки за родилки (те са едни огроооомнии) Simple Smile И поне две нощници, че обикновено след раждането едната е оплескана.

# 579
гледам, че говорите за списъци за родилното. Писах във фейса, но и тук да спомена - във всяка болница е различно и едобре да се пита на място. В частните, поне в тези където аз съм питала, в едната искат само картона, направлението и теб, а в другата - дрешки и памперси за бебето, превръзки за теб. В държавната, където ще раждам (Плевен) ми казаха, че списъкът го дават от ЖК, но аз имам един от юнска мама - включва доста неща: 2 комплекта пелени (не са нужни, само 1 ще взема, но трябва да са изпрани), дрешки за бебето (искат 2 комплекта), памперси (20 броя), козметика (която си стои в майката и не остава дарение), залъгалка, хавлийка, нощници за мама (2 броя), лигнин, нощни превръзки (има и специални за родилки - огромни), бельо, тоалетни принадлежности, хавл. кърпи (2), чехли за баня и за стая, халат или яке, чорапи, непромокаеми чаршафи, термометър, чаша, вилица, лъжица, сутиен за кърмачки, подплънки и майтова беше. Един голям сак Laughing

# 580
  • Варна
Здравейте! Не съм писала от мноооооого отдавна (май от 3-тата ни темичка), но за сметка на това чета всеки ден и се вълнувам за всичко, което става с вас и с талисманчетата.
Аз от 2 месеца съм в болнични и откакто съм в къщи се чувствам доста по-добре. Е, нормалните болежки, които всички имате и аз ги имам, но пък няма как Simple Smile.
Аз също се причислявам към отбора на "несериозните", дето нищо не са купили и не са приготвили чантата за родилното, но мисля скоро да поправя тази грешка. То имам почти всичко от баткото де, ама все има какво да се пазарува и за бебока.
Kkali, така като гледам май си се насочила към Окръжна или бъркам. Аз днес ще ходя на отворените врати там (не  че кой знае какво ново ще науча, но все пак от последния ми престой там минаха 4 години). А избрала ли си екип за раждането и кой ако не е тайна. Аз още се чудя какво да правя, ама се надявам днес да взема решение.
Хайде малко остана, дръж те се, всички болки и неразположения да минават или поне да бъдат поносими и накрая всички да гушкаме здрави и силни бебчета Simple Smile
Хубав ден от мен!

# 581
Момичета ,Благодаря Ви за подкрепата ,днес съм добре и си мисля ,че вчера явно е било умора .
Да питам аз и още нещо - дайте някаква бабешка рецепта за кашлица ,че снощи щях да умра от кашляне ,а тук много не обичат да изписват лекарства и много се тормозя .....

# 582
  • София
Здравейте момичета,
и аз да се отчета - вчера бяхме на преглед, бебо е станал 2 300 кг., но е слязъл много ниско, доки смята, че все пак поне още 2 седмици ще устиска  Praynig Много ме узорва това дете с меренето на сърдечните тонове - изобщо не стои мирен и ми връчват електрода аз да си го търся из корема и така се борим по 40 минути  Shocked

Да ви питам - много искам да си купя слинг - шал, гледах вчера има къси /по 2.7 метра/ и дълги - по 5 метра. На мен и двата ми изглеждат огромни и ужасно сложни за употреба Simple Smile, но продавачката ме убеждава, че е по добре да си купя 5 метровия, че бил по удобен, по сигурен за бебо и се носел на двете рамена, за разлика от късия слинг, при който тежеста идвала само на едното рамо. Вие какво мислите по въпроса?

Исе, много ми хареса това дето си го писала - "зверо да види хора" Simple Smile И мен снощи щяха да ме показват, но в последния момент пак ме заболя нещо и ми се размина извеждането навън. То в последно време само така става Sad

Hug на всички

# 583
Здравейте! Не съм писала от мноооооого отдавна (май от 3-тата ни темичка), но за сметка на това чета всеки ден и се вълнувам за всичко, което става с вас и с талисманчетата.
Аз от 2 месеца съм в болнични и откакто съм в къщи се чувствам доста по-добре. Е, нормалните болежки, които всички имате и аз ги имам, но пък няма как Simple Smile.
Аз също се причислявам към отбора на "несериозните", дето нищо не са купили и не са приготвили чантата за родилното, но мисля скоро да поправя тази грешка. То имам почти всичко от баткото де, ама все има какво да се пазарува и за бебока.
Kkali, така като гледам май си се насочила към Окръжна или бъркам. Аз днес ще ходя на отворените врати там (не  че кой знае какво ново ще науча, но все пак от последния ми престой там минаха 4 години). А избрала ли си екип за раждането и кой ако не е тайна. Аз още се чудя какво да правя, ама се надявам днес да взема решение.
Хайде малко остана, дръж те се, всички болки и неразположения да минават или поне да бъдат поносими и накрая всички да гушкаме здрави и силни бебчета Simple Smile
Хубав ден от мен!

Там там Joy В Окръжна болница. Тя Йолито ме покани на срещата, ама не мога да дойда. Викат ме отново за малко на работа. После разкажете за какво става въпрос, че с тоя списък много ме изнервиха. Купих всичко, ама егати простотията е.

# 584
  • Там, където мечтите се сбъдват
Chain, наистина дългия слинг изглежда по-удобен. Аз също си взех къс за началото, когато беба ще е по-малка и ще ми е по-удобно с него си мисля, но ще си взема и дългия за после. Ти къде ги гледа слинговете, че аз само из интернет магазини гледам и не мога да преценя материята?

Общи условия

Активация на акаунт