Отговори
# 75
Здравейтееееееееееееее   Hug
Не съм се  разписвала от много време, но тия жеги ми изпиват силите. На  работа, после по градинките с бъдешата кака, после на печката и така.......................  ooooh! Но пък на морето си починахме всички и времето беше много хубаво.
Аз да се оплача от себе си, не съм ходила да видя бебчо от 2 месеца, тъй като моя доктор беше толкова отпуска и сега не ми се мисли като отида каква ще е тарапана. И като се замисля бях по-сериозна с каката в корема. И ми е малко гузно, но после се надявам да наваксам Simple Smile. Успокоява ме факта, че си рита веднага щом съм легнала или седнала , ако ли пък не го усетя веднага и почвам да го побутвам, че се притеснявам Simple Smile Но тази седмица отивам ако трябва ще спя и пред кабинета.
Откакто влезнах в осмия месец и много ми натежава вече  ooooh! след 2 седмици излизам майчинство, а ми се работи още. Чудя се къде ще ме пратят на тонове да ме гледат този път и дано не се заплаща, предишния това беше едно от малкото безплатни неща на бременността.
Нищо още не съм купила на малкия мъж, но така бях и преди - чак като си седнах в къщи се почна голямото пазаруване, което сега няма да е голямо, защото всичко си имаме. Само дрешки ще му купя и козметика, надявам се не съм забравила и аз нещо, че чавката не ми е върнала акъла още.
Стига съм досаждала  Hug
И много, много,   bouquet за малките бебчета които се родиха и техните майки.

Да кажа, че и аз съм много възмутена от отношението на хората към бременните( никои не ме пуска никъде за нищо), толкова са озлобени, че нямам думи, но всичко се връща на този свят.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 16:06 от orhideq

# 76
Момичета,искам да споделя нещо.Отскоро като ставам нощем да пикам и имам мокро на бикините,някой път с бяло много слабо дали е течение или води? а съм чак на 29 на консултация.На някоя от вас да се е случвало подобно нещо?

# 77
  • София
yani, аз от известно време съм така. Първо помислих за околоплодните води - но това е без кой знае какъв арома, а казват околоплодните води имали дъх на препарат за миене ии нещо подобно.  Следващото предположение беше, че просто се изпотявам много - въпреки да не казвам силна дума но 50 % от бельото ( със се ежедневната превръзка ) са мокри. На последния преглед - на 7 септември, доктора рече че съм ок, околоплодните води били в норма, и всичковъобе било нормално за бременността. Вече каквото и да попитам е нормално  ooooh!........

# 78
yani, и аз съм така, с течение и се мокри бельото и през еж. превръзка, особено сега лятото когато ми се запарва между краката. И аз все се плаша да не са води, но те са повече, доколкото знам.

# 79
  • Пловдив
И аз съм в групата на мокрещите се , но и страшно много се потя по слабините, на мен ми се случва обилното мокрене навън, вкъщи не; иначе за течение - последните дни и аз го забелязвам; аз съм и в паника, че водите ми бяха по - ниски предния път, но пък не усещам нищо да ми изтича; сложих си и по - плътна салфетка - не изтича течност, абе не знам, в четвъртък ще се оплача на ЖК да видим...
Иначе днес като за бремнна трябваше да изчакам, за да си мина сделка при нотариуса / като се има предвид, че офисите са ни врата срещу врата на етажа / откъм 9.30 до 15.30, като са ми завикали, че ще ме приемат преди 12.00, много се изнервих, ядосах и какво ли не, включително в 16.00 трябваше да се прибереа , защото чаках човек от фирмата за дограма, абе ужасен ден Twisted Evil е прибрах се и си поревах насаме:? олекна ми

Щях да питам вие поттие ли се по цялото тяло - аз отраз плуввам в пот, просто на вълни ми тръгват вадички, много неприятно, даже в офиса си нося резервна туника или тениска Embarassed, то вярно съм си качила дока кг, ама все пак...

# 80
мерси за отговорите,дано да е течение или си мисля да не би да е урина,защото като ставам до тоалетна и усещам тогава мокро,но пък не ми мирише на урина.Има някаква миризма ама...... ще питам доки на прегледа а щом малчо си се върти значи е наред всичко засега.

И мен ме обливат топли вълни от време на време.

# 81
  • гр. Стара Загора
и аз се включвам в групата на мокрите гащи... даже заради този теч ходих до спешния кабинет в АГ-то... ама се оказа едно голямо нищо... чак ми се смяха  Weary
иначе за потенето... миналия ден като се разхождах направо си плувнах в собствен сос  Weary а и съм станала толкова тромава за мен, нищо че майка ми казва, че все още я изморявам, когато се разхождаме  newsm03
хем искам да се разхождам, хем се чувствам като планина... и се депресирам...
aneleto... ако можех и аз бих си поревала малко... олеква на душичката...

# 82
Айде, за да разведрим малко атмосферата да ви питам нещо - публикували ли сте си бременни снимки във фейсбук и т.н публични места? Не съм казала изобщо на много хора, че съм бременна и се чудя дали това е удачен начин да "се разкрия" или пък обратното - дли това не би предизвикало някакви неприятни изказвания. Изобщо ако имате опит, ще ми е полезен. Hug

И аз не съм, много се ядосах на мъжо като пусна някви снимки, даже ме и тагнал, ама го нахоках и вече не смее.... Казах лично на хората, които трябва да знаят-- най-близките ми приятелки, познати, родители, пък вече който ме види- то се забелязва Simple Smile

По въпроса за изродите, които не правят място на бременни- на мен още от началото като почна да ми личи- главно жени естествено ми правеха път за тоалетна (ако чакам някъде), колите ми спират винаги като ме видят с корема напред, в автобус се качих само веднъж, наистина всички почнаха да гледат в странни посоки, но една жена ми направи знак да отида да седна там, само че аз трябваше да слизам и не се възползвах. Но....в НОИ като ходих бяха най-нагли- не само че ме видяха, никой не ме пусна да мина, ами тая преди мен която чакаше даже пусна един неин познат да влезе преди нея и просто много ме ядоса.... Ама какво да кажа- явно хората са изключително озлобени напоследък, знам ли, въпрос на възпитание- а преди мака ми едва ли не ме правеше публично за срам ако не стана на възрастен човек в автобуса- сега са точно обратната....

Mishlence_2 : Мен си ме боли там долу от 4-тия месец, все едно съм се схванала точно там, но нищо ми няма, това мисля че е нещо нормално...

За мокрите бикини- понеже съм/бях слаба, никога не ми се беше случвало да се потя между краката, ама сега е направо непоносимо, а бяло течение аз си имам физиологично, изобщо не му обръщам внимание, то се и засили сега по време на бременността, но няма какво да направя по въпроса....

Чета сега за тия 15 дни отпуск за татковците, дето се изплаща от НОИ и се възмущавам, как може да има такива счет. като в тяхната фирма, които и идея си нямат какво е това, и не само- даже не се и заема да почете, да види как стават нещата, защото в крайна сметка кой ти ги дава, той пак ще си ходи на работа (защото работи за баща си), но защо да не вземем и някой лев допълнително.... Пък тая мисля да отида и да я оскубя, защото много ме дразни, даже аз съм по образована от нея в счетоводството....

# 83
да ви се оплача от моето бебче-днес бях при чорбова да ми направи хубави снимки на 3д,но малкия кривчо беше с нацупена физиономия и ръце пред муцуната. ще кача сноимки във фейса.поне се вижда нослето и челцето и като че ли на татко си прилича Heart Eyes
иначе е 1.700 и си е още главично.след 2 седмици каза да започвам със записа на тоновете
аз скоро се возих в метрото и резултата беше нито един станал и дори когато една жена стана за да слезе един мъж побърза да се намести на мястото и.аз си погледнах отражението в огледалото да не би да не ми личи коремчето.... newsm78
но пък днес един продавач на сергия ми подари домат Laughingмного мило ми стана от елементарния жест Flutter

# 84
относно течението и аз имам такова, сутрин примерно като стана и е доооооста силно, после цял ден почти няма , като тече е ударно , а не постоянно по малко, та на извънредната микробиология която си поисках излязоха гъбички и тази вечер съм на гиназол.
относно нашите съграждани мога да заявя най-отговорно , че страдат масово от избирателна слепота, не ни забелязват в метрото , в градския транспорт..... не ни правят място да седнем и т.н. просто защото виждат само това което искат да видят ... Twisted Evil
иначе има и мили хора, на мен в магазина ми подариха 100 гр. царевица , тъй като нещо не беше заведена в системата и нямаше цена, та затова на таткото мезето му за бирата излезе безплатно Simple Smile
хора всякакви ....
не се ядосвайте , радвайте се на коремчетата си !!!  Hug

# 85
............и познайте кой е станал да й направи място за сядане... един циганин... аз останах потресена, но като се замисля  newsm78 от циганите може да се очаква повече уважение понякога...

Когато бях бременна с каката преди 11 г. пътувах с градски транспорт навсякъде. Спомням си, че само циганите ми отстъпваха място, останалите гледаха нагло. Те са някак много първични в реакциите си. Случвало ми се е една бабичка да ме вдигне, че я боляли краката да седнела тя. Е дали не видя злото куче  Twisted Evil

# 86
не е хубаво да се говори така за възрастните,но понякога са ужасно нагли....като вземат да обясняват колко ги болят краката doh а в същото време са хукнали по автобусите за да стигнат до търговията за 3 яйца и бутилка олио(за разлика от 40 стотинки,която всъщност плащат двойно за билетчето) Thinking

# 87
  • на Дъждовен остров
не е хубаво да се говори така за възрастните,но понякога са ужасно нагли....като вземат да обясняват колко ги болят краката doh а в същото време са хукнали по автобусите за да стигнат до търговията за 3 яйца и бутилка олио(за разлика от 40 стотинки,която всъщност плащат двойно за билетчето) Thinking
Е те плащат ли пътни възрастните  Grinning

# 88
От къде да знам Simple Smile Мисълта ми беше ,че ние носим едни малки слънчица по 9 месеца и не ни болят краката по-малко...с нищо не сме по-малко превилегировани Stop Лично мое мнение Simple Smile

# 89
Е те плащат ли пътни възрастните  Grinning
В Бг плащат по 4-5 лв за 3 мес. и нищо не може да ги спре да обикалят по цял ден пазарите - нито жега нито студ.....ама тва е друга тема вече ....

Имаше един виц по тоя въпрос .... Седи ученик в автобуса и се качва баба,която застава до него,надявайки се да й направи място .Накрая му се тросва:Айде бе момче,стани ,направи ми място да седна ,че ме болят краката .А момчето я пита:Ти ставала ли си като млада?.Тя отговаря положително.Ученика отговаря:Ето зат'ва те болят краката тебе....... Laughing

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 03:03 от vills81

Общи условия

Активация на акаунт