Отговори
# 195
Аз тези не съм ги виждала newsm78 В детския магазин ми предложиха от тези подложки и аз затова споменах за тях:)

# 196
  • на Дъждовен остров
....

Теа – четох, че водите в много редки случаи изтичат през деня и на публично място, защото като си прав или седнал бебето запушва отвора. Пишеше, че е по-вероятно да се случи като си легнал и много често може да си изтичат по-малко за дълго време. Така че мисля, че е добър вариант да носиш някаква малка превръзка за всеки случай.

И нашето креватче, матракът и чаршафите пристигнаха, и сега сме в дилема дали да сглобим креватчето. Мен ми се струва, че е малко рано още, пък и стаята ни е малка и два месеца да се прескачаме с креватчето няма да е много удобно.

Ок, приятна вечер на всички!

Значи ще слагам понякога  Grinning

нашето креватче стои в кашона, ама трябва да го разопаковаме за да се измириче обаче няма да го сглобяваме защото мисля в началото да сме на Мойсеево кошче.

# 197
Мили дами:) позволих си да копирам нещо от страничката на декемврийките и искам да го споделя с вас,понеже звучи ужасно красиво baby„Преди да стана майка...

спях толкова колкото поискам и никога не се безпокоях за това в колко часа да си легна.

Миех си зъбите и се сресвах всеки ден. Гримирах се, обличах костюм и отивах на работа.

Преди да стана майка...

чистех веднъж в седмицата. Можех да режа домати за салата, но не и да меся питка "слънце" за прощъпулник. В 5 часа сутринта.

Не знаех, че ако аз ям марула, съдържимото в памперса ще има вид на пюре от спанак.

Не се препъвах в играчки и не учех приспивни песни.

Не бях чувала думите "манту", "коластра","дефтерит".

Преди да стана майка...

никой не се е осмелявал да повръща върху мен.

Никой, никога не се е напикавал в скута ми, не ме е плюл, не ми е дъвкал пръстите.

Oще по-малко съм си представяла как някой смуче циците ми почти денонощно и ме ползва за залъгалка.

Напълно контролирах разума и мислите си.

Спях нощем. Имах време да сънувам.

Преди да стана майка...

никога не се е налагало да удържам с все сила ревящо дете, за да може доктора само да надникне в гърлото му.

Не знаех как се облича октопод с една ръка.

Никога не бях гледала пълни със сълзи очи, готова сама да се разплача.

Никога не си бях представяла че неистовия плач на дете, ще ме накара да го прегръщам все по-силно и по-силно, докато сърцето ми се къса от болка.

Никога не бях спала в седнало положение, докато пея приспивни песни и се поклашам в ритъм.

И не знаех какво е да замреш от щастие при вида на детска усмивка.

Не допусках, че няма да мога да изгоня някой от собственото ми легло, а вместо това да отмествам леееекичко босите му крачета от устата ми, докато спи.

Не знаех, че целувката ми може да лекува.

Преди да стана майка...

Не бях държала в ръцете си някой просто, защото не мога да се отделя от него.Да дишам с него, да туптя с него.

Да разказвам "трите прасета" в стихотворна форма и да лазя, ръмжейки като вълк.

Сърцето ми не се беше разкъсвало на милиони парченца, когато не мога да успокоя болката сега и веднага и да слагам лепенка на въображаема смъртоносна рана,побираща се в рамките на червена точица върху пръсчето.

Не съм подозирала, че някой толкова малък може да има най-голямото значение.

Не знаех колко е важно да не мигаш, защото той току що заспа.

Не мислех, че мога да обичам толкова горещо.

И през ум не ми е минавало, че някой ще рисува дълги черти върху безупречно боядисаните ми стени и ще казва, че това са самолети. И още по-малко, че аз ще им се радвам.

Преди да стана майка...

Не знаех, че моето сърце може да живее в тялото на някой друг.

Не знаех какво щастие е да кърмиш прегладнялото си дете, с болка от разранени, кървящи зърна.

Преди да стана майка...не се събуждах на всеки 10 минути само за да проверя, че диша.

Не знаех, че съм способна да съпреживявам така силно и да чувствам така дълбоко.

Превърнах кошмарите си в щастие! Станах майка."

# 198
  • гр. Стара Загора
radina... това ме разчувства толкова силно... седя пред компа с очи пълни със сълзи... толкова е мило Simple Smile  newsm03 smile3522

# 199
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Tedishte, katrin,  tutti_79, slimss - аз вече ходих на няколко от лекциите на 9месеца, а вчера бях и на друга! Оглеждах се за познати физиономии, но уви не съм много голяма физиономистка ... В събота мисля и на Хип да посетя презентацията. Ето повечко инфо hipp.bg
Като стана въпрос - утре ще има ли и други ноемвриики на лекцията в ЦУМ?
Ако не поне в събота може да се видим с някои от вас! Ще ми бъде много приятно!
Барабар - честито синче миличка! Много да ви радва и да расте силен, здрав и достоен мъж!!! Благодарим ти за разказа и отделеното време!   bouquet  bouquet  bouquet
За повивалката - на Алекс слагах обикновенна тензухена пеленка и я сменях доста честичко, особено след мокра авария  Mr. Green
radina - много хубаво, благодаря че го сподели! Така силно ме разчувства Cry

Момичета - вие как сте с апетита? Аз напоследък изобщо го нямам, което започва да ме притеснява. От една страна се радвам, че не съм качила много, но от друга се питам дали е нормално?!

При мен също са много осезаеми болките долу ниско, на моменти чак ужасни. Тубака ми тежи и дори от два дни забелязвам, че ми пречи и като шофирам - постоянно го намествам  Laughing.
За покупки още не мога да си помисля, защото ремонта ни е в разгара си и милото горкото му е много тежко - от работа, на работа, че сам си прави всичко. Като легне е като пребит! Да ми е жив и здрав, да си ни гледа все така! Лошото е, че май ще ходи и командировка, и съвсем ще изостанем, но каквото - такова. Все ще се наредят нещата, само бебка да не бърза, а да си чака времето.
Спокойна нощ на всички!

# 200
  • Пловдив
Добро утро!

# 201
 wavey

barabar, честит ти Филип  Heart Eyes Да е жив и здрав, бързо да наддава грамчета и скоро да се гушка с мама у дома  Hug

На pepeusi и Sneakers честити татковци  Hug Сега пък ние останахме без тати, но поне е само за 2-3 седмици.

Някой беше писал, че няма да използва козметиката на бочко, заради кърпичките им.
Да ви кажа кърпички и аз купих веднъж и няма да повторя  Sick, но държа да отбележа, че техния „аромат” няма нищо общо с аромата или качеството на козметиката.

Хайде отивам сега да чета новата тема  Mr. Green

# 202
Ох, момичета, много пишете. След малко се връщам да прегледам новостите. Аз като изляза отпсука и много ме домързява и до компютър не припарвам.
Лика, видях ти поста за училището на Хип за утре и много ми се идва. Само че не ми се кара колата до центъра сутрин рано и сигурно ще си взема маршрутка, дано само да не родя в нея докато стигна. Praynig Дали ще е проблем ако не се запиша предварително, ами направо дойда?

# 203
Благодаря за отговорите,момичета. След първото вземане на кръв от вената ме накараха да отида да се нахраня обилно,като в следващите два часа можех да приемам само вода.После отново ме караха да ям и пак два часа вода.Разликата беше,че втория и третия път ми взеха кръв от пръстите.Не са ми  давали да  пия нищо сладко. Thinking

# 204
Привет!

jujinka-15 , това, което са ти правили е кръвно-захарен профил , а не Глюкозо- толерантен тест, за което говорят другите . Може да потърсиш в google , има инфо Simple Smile

lika , аз утре ще бъда на лекцията на HIPP , как да те позная ?

# 205
Благодаря за отговорите,момичета. След първото вземане на кръв от вената ме накараха да отида да се нахраня обилно,като в следващите два часа можех да приемам само вода.После отново ме караха да ям и пак два часа вода.Разликата беше,че втория и третия път ми взеха кръв от пръстите.Не са ми  давали да  пия нищо сладко. Thinking

Правили са ти трикратен кръвно-захарен профил...или нещо такова.

Другото, за което говорят, с глюкозата се казва глюкозо-толерантен тест.

# 206
Да дам отчет от нашия преглед. Малкото юначе върви  смело по стъпките на батко си и избързва с цели 2 седмици. Вече сме 1700гр. Обърнал се е с главата надолу, дано да си стои така. Тоновете ни са в норма. Всичко ни е наред с две думи  Flutter

Ние няколко дни се борихме за живота на 4 малки зайчета, че останаха без майка и от вчера вече има надежда, започнаха да се хранят самички. Много съм щастлива!

За обществото, в което живеем направо не ми се коментира.
Аз нали освен бременния си корем, си разхождам и един 3-годишен навсякъде с мен – е никъде за нищо не срещам съчувствие. Наложи се да чакаме в банката, имаше около 30 души пред нас, всички се обърнаха и ни видяха като влизахме, но никой не се мръдна от столчето си. Добре, че момичето от едното гише се смили и ме извика без да си чакаме номера.
Пред лабораторията същата работа. Там пък се показа момичето от регистратурата и като ме видя, само каза: Влизай!

Vili2411  Hug
Никога няма да мога да проумея бездушието на хората  Tired

pepeusi, честита годишнина с мааааалко закъснение. Още дълги години любов  и семейна хармония ви желая!

Tefnut, mimi_ch, добре дошли!

Маринова, честит ви нов дом!

С покупките и аз съм доникъде, ама не от суеверие  Mr. Green, не ми остава време и това е. Ето мислех си днес малко да си почина, но не ми било писано, излизаме пак с дребния по дела  Crazy
После ще ви дочета  Hug

# 207
  • Пловдив
Фио, браво за добрите резултати
Момичета, като ви чета за рамерите, сериозно се замислям дали бебчето ми не изостава след вчерашната ЖК; ще взема да помоля док на 26.09, като ходя за микробиологията и болничния, пак да ме види Confused

# 208
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет!
Clioniki - ти от къде пътуваш, защото аз съм с кола и мога да мина да те взема от някъде, стига да си в моята посока? А за записването - мисля че е по-добре да се зипишеш и да не дойдеш, отколкото обратното, но така или иначе не смятам че ще те върнат!
tutti_79 - страхотно! Там съм и аз, а как да се познаем ... ти във фейса в групичката ли си, че така е най-лесно?! Ако не да мислим друг начин!
fio - браво на вас! Добре растете!
Хубав ден на всички, че застъпвам на компа и ме чака сума ти работа!
Цунки на тумбачетата!

# 209
Привет!
Clioniki - ти от къде пътуваш, защото аз съм с кола и мога да мина да те взема от някъде, стига да си в моята посока? А за записването - мисля че е по-добре да се зипишеш и да не дойдеш, отколкото обратното, но така или иначе не смятам че ще те върнат!
tutti_79 - страхотно! Там съм и аз, а как да се познаем ... ти във фейса в групичката ли си, че така е най-лесно?! Ако не да мислим друг начин!
fio - браво на вас! Добре растете!
Хубав ден на всички, че застъпвам на компа и ме чака сума ти работа!
Цунки на тумбачетата!

Лика, записах се за всеки случай. Мен само ме притеснява, че каката имаше признаци на настинка и искам да видя след градината днес как ще е, за да преценя дали утре да я пускам или ще си я гледам. Аз пътувам от Младост 4.

Общи условия

Активация на акаунт