Примерна схема за захранване - 32

• 89 641
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
Аз се записвам да следя. Simple Smile

# 241
Здравейте момичета.  bouquet
Записвам се и аз да ви следя.Мисля да започна със захранването на 6 навършени месеца,но искам да съм достатъчно подготвена по темата.

# 242
  • на Дъждовен остров
здравейте мами и аз се записвам да следя темата.

# 243
Хайде и аз да се запиша,че ни предстои захранване Simple Smile

# 244
ХАЙДЕ И АЗ КЪМ НОЕМВРИИСКИЯ ОТБОР Mr. Green

# 245
Здравейте, благодаря, че Ви има с всичката тази безценна информация по темата със захранването.

Ния е на почти 3 коригирани месеца и от април ще се захранваме. Засега съм решила да започнем със зеленчуково пюре, но още се колебая какъв зеленчук и дали да е домашно приготвено.

# 246
  • Добрич
Извинявам се,но и съм само със запис засега!
Смятам да започна със домашно зеленчуково пюре,около 6-тия месец,но са само планове засега.

# 247
# 248
  • Ловеч
И от мен запис, надявам се до 6 месеца да сме само на кърма, но напоследък ми се струва че намалява, затова почвам да чета отрано.

# 249
Хайде запис и от мен!
За сега и аз ще следя и надявам се след някой друг месец да обменяме информация Simple Smile

# 250
  • Горна Оряховица
Цоп и аз тука да следя  Laughing

# 251
  • София
Започнах с 1-ва страница и се чудех дали да се запиша... докато не видях половината ноемврийки тук  Hug

# 252
Айде и аз да се запиша:)

# 253
  • ту тук, ту там
Момичета, препоръчвам ви да изчетете предходните 1-2 теми, информацията там е много полезна и напълно актуална! Не знам защо настоящата тема така позамря напоследък! Или ако искате питайте и тук, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637788.0 , момичетата са много добре информирани и много отзивчиви!  Peace

# 254
Не знам защо настоящата тема така позамря напоследък!

Може би защото има само записи напоследък Peace

Общи условия

Активация на акаунт