Примерна схема за захранване - 32

• 89 641
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Краставица на пара звучи като мноооого гадно нещо. Аз не бих дала нито на бебето, нито на мене си  Mr. Green Краставичка моята девойка ще яде другото лято.

# 661
Е нищо не пречи да пробваш краставица на пара, на бебето може да се хареса, дъщеря ми обичаше всякакви буламачи  Mr. Green Сега по-трудно мога да я излъжа. Но в краставицата няма кой знае какви важни неща, нали е предимно вода, няма смисъл според мен.

# 662
Разни бебета, разни вкусове Mr. Green

Аз бих заложила на настъргана краставица, ако държаш да дадеш краставица, а е твърда за бебето Peace

# 663
А ако се пасира сурова  Thinking

# 664
Аз бих дала изстудена, обелена краставица да смуче.. Разбира се внимавай да внимавай да не отхапе голямо парче... След някоо дни - настъргана

# 665
В момента въвеждам глутена-давах 10 дни овес,5 дни спелта и в момента сме на кашата 7 зърна на Хип.Мога ли след кашата на Хип веднага да въведа сирене-краве масло-кисело мляко и достатъчно ли е по 5 дни да ги въвеждам?трябва ли между млечните да правя пауза или може едно след друго да бъдат въведени?

# 666
мисля, че първо е маслото после сиренето и после киселото мляко. Ти си решаваш, ако няма предразположеност към алергии, сигурно пауза не е задължителна, но аз лично не бих избързвала Peace

# 667
Здравейте, искам да попитам за киноа-то - искам да го смеля на брашно и да го правя на каша, може ли? Видях рецепти с варене и след това пасиране, а предпочитам обратния вариант.
Също така за амарант - по същия начин, както и за коприва искам да попитам.
А мога ли да замразя заешко на кубчета и да го добавям към пюренцата?
Кога е времето за зехтина?

# 668
искам да попитам за киноа-то - искам да го смеля на брашно и да го правя на каша, може ли? Видях рецепти с варене и след това пасиране, а предпочитам обратния вариант. - Аз съм правила оризова и елдена - пека 1 час зърната на 100 градуса, меля и съхранявам затвореното брашно до 1 месец. Трябва да може и от киноа.... Имаше тук една тема за рецепти за домашни пюрета и каши, потърси я, че не що ми изчезна toolbar-a
Също така за амарант - по същия начин, както и за коприва искам да попитам. - това не го разбрах
А мога ли да замразя заешко на кубчета и да го добавям към пюренцата?  - да, варих, пасирах и съхранявах
Кога е времето за зехтина? - давам от 7 месец

# 669
geni_66 може би имаш предвид тази тема за дом.пюрета и каши

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

# 670
geni_66 може би имаш предвид тази тема за дом.пюрета и каши

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0

newsm10

# 671
На тази тема в началото пише да не се задават въпроси, а само всеки да сподели. Т.е. това го разбирам, че не е удобно да питам там. А ровенето в тема 80 страници си е тежко, чета там, но ще ми отнеме сигурно месец да я отметна.

# 672
Нощна птица, казах всичко, което знам за киноата, а за кашите от брашно, които аз съм правила, дадох линк, от където аз съм прочела, за да ги направя. Освен да пуснеш търсачката, друго не знам какво да те посъветвам и как да помогна...

# 673
Здравейте, искам да попитам за киноа-то - искам да го смеля на брашно и да го правя на каша, може ли? Видях рецепти с варене и след това пасиране, а предпочитам обратния вариант.

може Peace, но първо трябва добре да преплакнеш суровото киноа, защото съдържа доста сапонини. После я слагаш да се пече във фурната или пък на тиган, ако искаш да стане по-бързо. Като покафенеят зрънцата, мелиш.

# 674
Всичко плакна - и ориз, и елда, и просо, сега и киноато. Мерси за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт