Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 171
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
И това ми било братттттттттттт.............ужасссссссссс #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Брата не знам , ама Нериман плаче за голямо дърво[/b] #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

С тая купа сено на главата си прилича на маймуна.....гад мръсна...... tantrum tantrum tantrum И оня мъжа и нали си е .......маринкин,тръгна подире и като кученце....... #Cussing out #Crazy #Cussing out

# 196
Момичета, вие от къде гледате? При мен едва сега идват да вземат мебелите  Shocked Shocked

# 197
Официалния сайт за филма - http://webtv.kanald.com.tr/CanliYayin/

# 198
# 199
И това ми било братттттттттттт.............ужасссссссссс #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Брата не знам , ама Нериман плаче за голямо дърво[/b] #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

С тая купа сено на главата си прилича на маймуна.....гад мръсна...... tantrum tantrum tantrum И оня мъжа и нали си е .......маринкин,тръгна подире и като кученце....... #Cussing out #Crazy #Cussing out

Joy Joy Joy Joy

# 200
Момичета, вие от къде гледате? При мен едва сега идват да вземат мебелите  Shocked Shocked

Мелче,ти сигурно си на евро-ялдъз....този канал е малко по назад

# 201
Ето го и другия измамник........ Thinking #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 202
Ами не знам, аз го гледам по канал D на сателитната / Тurksat/

# 203
Имахме една поговорка за братята......... завършваше, " ........... ама тежко' му, на който го няма !" Не помня началото, сори !

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 22:02 от arpha

# 204
Брата не знам , ама Нериман плаче за голямо дърво #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Кемал си епод чехъл, какво искаме от него !

Мухъл Joy Joy Joy Joy

# 205
Селмата много са я нацапали......... Shocked Shocked Shocked

# 206
Оооххх, не знам защо все ме яде една мисъл... струва ми се, че този идиот е или брат, или някакъв близък на любовницата на балъкчъ. В предната серия даваха много изрезки от  вестници и една снимка срещу него.

# 207
Ама, как може цял ден да не ги известят за Айлин ! Бясна съм !!! #2gunfire
Айде и цяла нощ стана !

# 208
Оооххх, не знам защо все ме яде една мисъл... струва ми се, че този идиот е или брат, или някакъв близък на любовницата на балъкчъ. В предната серия даваха много изрезки от  вестници и една снимка срещу него.

Е това newsm61 ще е върха !!!

# 209
Нали всичко е тайно. Може би чакат Сонер да дойде или да мине операцията

Общи условия

Активация на акаунт