Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 185
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Ужас!  Shocked Shocked
Айлин ще я оперирт в нестерилна среда  Shocked

Мели, тайно ли, Сюлюман ли го реши ?
Да, тайно!
Сонер като разбра каза да я заведат в най-добрата болница и да извикат най-добрите лекари. Сюлейман каза, че трябва да помисли и за Мурат /за да не се вика полиция и т.н./, Сонер му каза каквото и да  става да се спаси живота на Айлин. Притесних се от това което каза единият от  лекарите, че средата не е стерилна и не може да се прави операция. Другият лекар каза, че не за първи път ще прави подобно нещо и че тези които са на зор те да му мислят.

# 181
Ужас!  Shocked Shocked

Може би за да не стига до полицията newsm78.....Тоя Мурат какви ги снесе..... bash box

# 182
Още ми думка сърцето....... ох, и това артист е една професия !!!

# 183
Именно! Иначе Мурат ще носи наказателна отговорност.

# 184
Ето я и Айтен Wink

# 185
Ужас!  Shocked Shocked

Да, тайно!
Сонер като разбра каза да я заведат в най-добрата болница и да извикат най-добрите лекари. Сюлейман каза, че трябва да помисли и за Мурат /за да не се вика полиция и т.н./, Сонер му каза каквото и да  става да се спаси живота на Айлин. Притесних се от това което каза единият от  лекарите, че средата не е стерилна и не може да се прави операция. Другият лекар каза, че не за първи път ще прави подобно нещо и че тези които са на зор те да му мислят.

Благодаря ти мила  bouquet

# 186
Именно! Иначе Мурат ще носи наказателна отговорност.

smile3521 smile3521 smile3521

# 187
Къщата ли му взимат ? Или само мебелите ? Ааа, продава за пари !

# 188
И това ми било братттттттттттт.............ужасссссссссс #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 189
Къщата ли му взимат ? Или само мебелите ? Всичко се връща !!!

Мебелите само, че няма пари милия Cry

# 190
Карото сигурно е теглила заем.....чух нещо борч Thinking

# 191
И това ми било братттттттттттт.............ужасссссссссс #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Брата не знам , ама Нериман плаче за голямо дърво #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 192

Моята любимка - отврат ! - " Жената на брат ми !!! "

# 193

Моята любимка - отврат ! - " Жената на брат ми !!! "
Аха hahaha hahaha hahaha hahaha

# 194
Брата не знам , ама Нериман плаче за голямо дърво #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Кемал си епод чехъл, какво искаме от него !

Общи условия

Активация на акаунт