Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 109
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Голям майтап ще е тя, Карото да не знае чие е детето...Но ако е знаела примерно ,че е на Екбер пък го остави на Хасефе...незнам какво да си мисля за нея.......Вече хептен се ошашавих....мисля и мисля newsm78 ooooh!...иска ми се детето да не е на Алиииии Praynig Praynig Praynig
Аз защо с и мисля че Каролин не е спала с Екбер беше го направила в началните епизоди когато той я накара да продаде къщата си и да му даде парите и тя нали се опита да отмъкне парите и тогава спа с него само.Мисля че детето наистина е на Али.И аз се чудех защо пък русо дете,а то било на Каролинката.

# 316
Голям майтап ще е тя, Карото да не знае чие е детето...Но ако е знаела примерно ,че е на Екбер пък го остави на Хасефе...незнам какво да си мисля за нея.......Вече хептен се ошашавих....мисля и мисля newsm78 ooooh!...иска ми се детето да не е на Алиииии Praynig Praynig Praynig

И на мен ми се иска да не е на Али Naughty , в какви ли приключения ще се видят и бебето и Али като се завърне шантонерата newsm78

# 317
Аз защо с и мисля че Каролин не е спала с Екбер беше го направила в началните епизоди когато той я накара да продаде къщата си и да му даде парите и тя нали се опита да отмъкне парите и тогава спа с него само.Мисля че детето наистина е на Али.И аз се чудех защо пък русо дете,а то било на Каролинката.

Шани ,ами тя и с Али не е спала newsm78 newsm78 newsm78...А с Екбер когатобяха в хотелската стая и той я заплаши ...да извика Али....и тогава нали и него заплашва...та си мисля ,че тогава спаха с Карото newsm78 newsm78

# 318
Ооо,тя не е разбрала още,че Али е излязъл.Веднага ще задействат план с Екбер #Cussing out

ЛЕка нощ Hug

И от мен последно - Еркан и Хасефе ме разбиха тази вечер ! Велики артисти са ! А за Айлин и Сонер и аз още се чудя...... държаха се, все едно са се разделили вчера ! Малко ги показаха !

Благодаря ви за компанията дружки, Мел, emely за преводите !   bouquet  bouquet  Имам още малко напрежение в работата и след това ще съм за повече време в темата, но тази вечер с вас  беше много вълнуваща ! Приятни сънища на всички ви !

Лека Арфи.... Hug Heart Eyes Hug

# 319
  • София
Шани ,ами тя и с Али не е спала newsm78 newsm78 newsm78...А с Екбер когатобяха в хотелската стая и той я заплаши ...да извика Али....и тогава нали и него заплашва...та си мисля ,че тогава спаха с Карото newsm78 newsm78
  Hug Hug Hug
Лошото е че не само са спали,от сънища бебета не стават  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 320
  love001  love001  love001
Лошото е че не само са спали,от сънища бебета не стават  hahaha hahaha hahaha hahaha

Слънчоооооо........ Hug Heart Eyes Hug
Вярнооо.............. Joy Joy Joy

# 321
# 322
  love001  love001  love001
Лошото е че не само са спали,от сънища бебета не стават  hahaha hahaha hahaha hahaha

Слънчоооооо........ Hug Heart Eyes Hug
Вярнооо.............. Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

Joy Joy Joy

# 323
Утре ,ако имам време ще се връщам назад да видяяяяяяяяяя.... Rolling Eyes...кой с кого е  спал ...и ........ Joy Joy Joy Joy Joy

# 324
Много приятно ми беше с вас тази вечер мили дружки Hug Hug Hug

До утре Wink

# 325
Утре ,ако имам време ще се връщам назад да видяяяяяяяяяя.... Rolling Eyes...кой с кого е  спал ...и ........ Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10

# 326
Много приятно ми беше с вас тази вечер мили дружки Hug Hug Hug

До утре Wink

Лека ,Белллллл...... Hug Heart Eyes Hug

# 327
Мисля ,че и Мете ще промени отношението си към Али.....как само го гледаше от прозореца ,а и после в градината им.... Crossing Arms

# 328
Ето ви едно мнение от турския форум.... Crossing Arms

Но за мен това изглежда малко тежки ще bölümdü красива? Или, аз разтърси някои от сцените

Раздел yorumuma Али, искам да започна; Грам acımıyorum Али, на това, което служи като действащ. Чета такива неща като риболов може да е последният коментар епизод от Али, но отново, аз разбирам тази част, Али не е втори рибар. Може да изглежда разумна, но мисля, че това е просто нещастен, но не. Али Али все още същите, и така нататък.

Caroline също го направи, или да се откаже! Официално отиде да остави детето си, човек за това как вие или ... Мустафа Caroline мисълта, че ние ще действа, дори когато са студени, но тя напълно промени съзнанието ми Cemile'nin. Развали живота разбиха живота на бившия съпруг на жена Увеличи бебето си! За пореден път станахме свидетели на един от най-големите Cemile. Кой щеше да направи тази жертва, браво.

Мете Jale'si пълен турски филми имат характер скок. Може ли Бога, или меря etkileniyorsun? Pearl е точно същото, тъй като броят на краста казано стил, пише той, yapmacıklığıyla? Не мога да накарам момичето сервитьорка в влоши нещата електричество. Mete'yle или нещо, което е скъпо .. Ih IH ТСК. Мете, аз да си взема категория през този сезон, общото

Vee-H Berrin, знаейки, че те държат на последните две мнения. Да, аз им казах, че корекцията е също много tatlılardı този раздел. Бях много изненадан, че Berrin'in зрели отношения, за първи път в раздел Berrin'e kızmadım, yargılamadım, така че съм направил първите няколко глави чувствителни Berrin'e Обратно към него ръкопляскат колко обичам този епизод се оказа Berrin'i H, I обичаше да говори sarhoşkenki Казвам му, че го обичам само като Berrin, жалко за детето. Хареса ми косата си okşaması МНОГО Berrin'in Хакан, sahnelerdendi фаворит. Кук обичал майка си с приемането на самата оферта, надявам се да продължаваме да обичаме пак не правят грешки два пъти

Сега дойде свят забравя, че видяхме Ахмет Ахмет Berrin-чувствителни държави в мач-реванш на думата си, няма да означава нищо. Аз не мисля, че някога ще бъде, в действителност, има дъщеря, и наляво веднъж не мога да се върна Хакан Zehra. С две думи, голям ilerliyorsun Berrin продължат да го правят

Сонер Ааа .. Къде беше? Сонер пропуснати, Сонер Aylin'le рамо до рамо да види събития се развиха толкова бързо, аз не мисля, всъщност, много сцени не са начина, по който исках, те са много кратки преходи, и този стил на AS Series Lifestyle. Любими сцена Сонер Aylin öpmesiydi страна, какво красиво усмихнато лице Aylin. Първото становище Сонер на много fenaydı Aylin, очите ми малко повече, ако бе продължил да живее в тази сцена ме накара да плача

"Иска ми се да Aylin - Сонер те остават в стопанството, макар и малко по-нататък Aylin Мурат:" Да, мислех тях, бих искал Aylin, след като удари близо до неговата къща и Сонер getirilse все пак. CI е точно това, което искам, така че благодаря ви, но моля те, какво този красив değerlendirsen би би било хубаво, ако имате възможност да

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 00:41 от Светла Иванова

# 329
  • София
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
Чичко Гугъл да започва незабавно уроци,че не го научи този турски  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт