Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 097
  • 750
  •   1
Отговори
# 405

Све, сега не мога да го гледам, но довечера от къщи ше се включа Wink

Много е добро момичето newsm74 , достойно ви представи Hug

Дааааа....мерси Hug.... дружка е на моя син....и аз я познавам. bowuu

# 406
# 407
# 408
Айтен пита Беррин,дали след амнистията няма да опростят затвора и на Ахмед...Вероятно Ахмед ще се върне в Истанбул.

Мерсиииии...Емели.... Hug Heart Eyes Hug
А Мете и оная рижавата какво си говориха....на масата newsm78

Тя се кефеше,че така я е зяпнал и тогава Мете и каза,че и напомня за един много скъп човек.Тя попита дали може да се запознае с тази дама и т.н.Преди  това се разкрещя на сервитьорката,че е изпуснала чашата,а когато направи същото нещо пред Мете,се правеше на много бяла и добра.
Моете предположение е,че има такъв образ само за да отърси Мете от скръбта му по Инджи,да се научи да не я сравнява с други жени.Може би ще стане нещо м/у тях но съвсем за кратко,или пък ще се осъзнае преди това още....
Серията беше наистина много вълнуваща.Не мога да си събера мислите.Ако се сещате нещо-питайте Peace

# 409
В пост 377 съм объркала Слънчо с Бел...голям съм шемет...... ooooh! Joy Joy
Слънчо Hug ..сори.... Praynig

# 410
Оффффф...мерси Емели Hug...аз съм сама тази вечер bowuu ...ще мисляяя...бързооо...... Joy

# 411
Все си мисля за Мустафа и Карото....Когато Карото разказваше на Екбер той много рязко я попита какво е детето ...поне това го разбрах...на теб как ти се видя това стреснато питане...и какво мислиш newsm78...възможно ли е детето да е негово... newsm78
И защо се смееха толкова Берин и пияния и мъж Хакан newsm78

# 412
Снощи обещах днес да се поровя назад и да видя с кого последно спа Карото,но не ми остана време bowuu

# 413
Емели ,тази вечер започва ВВ....Ти гледа ли го? newsm78
Аз не сколасах,но утре ще го гледам. Rolling Eyes

# 414
Гледам пак  Rolling Eyes, и пак  Rolling Eyes сцената със съня на Али..... Thinking...нищо не мога да измисля....предвещава ли нещо.... Thinking...Али се разплака .........оф.......... 

# 415
Лека нощ !!! Hug Heart Eyes Hug

# 416
Добро утро, сладурчета Hug Hug Hug

Честити 15 септември. Първият учебен ден

# 417
Арфи , честит празник и на теб мила. С пожелания за една още по хубава учебна година Hug

Вчера много липсваше мила, но се сетих за каква лудница става въпрос преди 15 септември Wink

# 418
Айтен пита Беррин,дали след амнистията няма да опростят затвора и на Ахмед...Вероятно Ахмед ще се върне в Истанбул.

Мерсиииии...Емели.... Hug Heart Eyes Hug
А Мете и оная рижавата какво си говориха....на масата newsm78

Тя се кефеше,че така я е зяпнал и тогава Мете и каза,че и напомня за един много скъп човек.Тя попита дали може да се запознае с тази дама и т.н.Преди  това се разкрещя на сервитьорката,че е изпуснала чашата,а когато направи същото нещо пред Мете,се правеше на много бяла и добра.
Моете предположение е,че има такъв образ само за да отърси Мете от скръбта му по Инджи,да се научи да не я сравнява с други жени.Може би ще стане нещо м/у тях но съвсем за кратко,или пък ще се осъзнае преди това още....
Серията беше наистина много вълнуваща.Не мога да си събера мислите.Ако се сещате нещо-питайте Peace

Благодаря ти  emely newsm51

# 419
Оффффф...мерси Емели Hug...аз съм сама тази вечер bowuu ...ще мисляяя...бързооо...... Joy

Све , мила  love001 оставихме те снощи , но само за снощи, smile3521 че то големи подготовки, голямо чудо ни тресеше за днес, за детската градина Wink Joy Joy Joy

Хубав ден от мен, след тържеството съм на линия Hug

Общи условия

Активация на акаунт