Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 103
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Сега ще разберем какво  е станало с бебето на Каролин Peace
В голяма мизерия е преминала бремеността и....
Мете се обади на Айлин да и каже,че баща им е на свобода,но Сюлейман си замълча,че Айлин е в болница.

# 256
И Екбер се появи Shocked.....значи бебето е на Карото  bowuu...но ...кой е бащата newsm78 newsm78 newsm78 ...намирисва ми на Екбер.... newsm78 newsm78 newsm78

# 257
Ами много ми е трудно да ти го преведа на БГ. Ние нямаме такъв израз. В буквален превод "гечмиш" = минало, а "олсун" = стане. Може би нещо от  типа  на  "Лошото да остане в миналото". В ТР когато на някой му се случи нещо лошо и винаги така се казва, срещала съм го като превод на БГ " Бъди здрав" , но не е точно.

Благодаря ти, миличка ! Hug Нещо като " Каквото било, било !"

# 258
Така ми се струва, а и Джемиле го "покани" да влезе  Wink

Бтв го превежда като"скорошно оздравяване"Казва се на хора преминели през болест и други преживени нещастия-в случая се касае за затвора. Peace

Мете вече се държи по-мъдро.Али каза на Джемиле,че се е променила,а тя отговори-Да,промених се,много...Али поздрави Мете,за успехите  и музиката му.Джемиле му предложи да изчака Хасефе и Мустафа,защото са отишли на разходка.

arpha,правилно си го чула.
MELINDA_MEL,извинявай.Объркала съм цитата Peace

Благодаря и на теб, мила ! Hug

# 259
Ужааааааасссссссссс, тази е жива за убиване  newsm61 newsm61 #2gunfire #2gunfire

# 260
Каролин си е Каролин. SickКак сърце и даде не знам.Оказа се вярно-Мустафа е дете на Каролин,не на Джемиле. ooooh!

# 261
 newsm45 newsm45 newsm45 нямат равни!!! Уникални артисти!!!

# 262
Канал д заби точно накрая ! Не видях какво стана ! Дали е свършило на другия ?

# 263
newsm45 newsm45 newsm45 нямат равни!!! Уникални артисти!!!

newsm45 newsm45 newsm45

# 264
Канал д заби точно накрая ! Не видях какво стана ! Дали е свършило на другия ?

Затвори го и отново го избери Peace

# 265
Така ми се струва, а и Джемиле го "покани" да влезе  Wink

Бтв го превежда като"скорошно оздравяване"Казва се на хора преминели през болест и други преживени нещастия-в случая се касае за затвора. Peace

Мете вече се държи по-мъдро.Али каза на Джемиле,че се е променила,а тя отговори-Да,промених се,много...Али поздрави Мете,за успехите  и музиката му.Джемиле му предложи да изчака Хасефе и Мустафа,защото са отишли на разходка.

arpha,правилно си го чула.
MELINDA_MEL,извинявай.Объркала съм цитата Peace

Благодаря ти emely bouquet

# 266
arpha кажи до къде си го гледала и какво те интересува

# 267
Наистина уникална игра.Всеки път им се възхищавам Heart Eyes
arpha,спокойно.Има реклами.
Уговорката с Хасефе е била Джемиле да приюти Мустафа докато Али излезе от затвора.Сега го пита:Али,видя сина си.Сега в дома му ли ще го заведеш?

# 268
Каролин си е Каролин. SickКак сърце и даде не знам.Оказа се вярно-Мустафа е дете на Каролин,не на Джемиле. ooooh!

Но кой е бащата newsm78 newsm78 newsm78
Емели  , Мел.....какво каза Джемиле на Али newsm78 Praynig Praynig Praynig

# 269
Емелииии.. Hug Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт