Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 27

• 20 199
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Све виж ги е това откъсче, наблюдавай Неджати какви чупки прави

Готов гимнастик - акробат... hahaha hahaha hahaha

Точно  Joy Joy Joy

# 631

Ако това детенце беше на онзи, какъв беше newsm78, черния гадняр, е не се сещам името му сега, щеше да е с черна коса ! Виж какво е хубаво ! Ня Али си е !!!

Арфиии... Hug не забравяй ,че Карото е руса  и момчетата приличат на майките си...Аз си мисля ,че е на Екбер. bowuu

# 632
Днес като гледах трейлърите  видях ,че Мустафа е още при Джемиле...и как го гушка...значи Али не го е взел...И още нещо ...видях като ,че ли и радост в очите на Карото ,че вижда сина си ...Каквато и да е но ми се струва ,че страда като майка изоставила детето си...снощи пак малко гледах от серията и мисля ,че наистина страда по Мустафа ,но какви ще ги надроби пак ще видим... Rolling Eyes

Све, така ги усещам и аз нещата около нея, но да не забравяме колко добра актриса е и самта Каролин, играе ги всички, както си иска, нямаше прегради и скрупули за нея в сезон 1..... Обаче майчинството много променя жената - изведнъж всичко досегашно минава на заден план и най - важно става детенцето !!!

# 633
Ами Карото, кое смята за дом ? Холандия ли или къщата ? Сега да не стане и тя добричка newsm78, заради детенцето, може би newsm78 Все пак, като го остави на Хасефе, тя го спаси и това, колкото и да не ни се иска беше отчаян майчински инстинкт - спасяваш си детето по единствения възможен начин, защото иначе го убиваш с безволието си !!!

Аз си мисля ,че ще се върне в къщата на Али....Не вярвам да се промени ...но знае ли човек...неееее....тогава филма ще стане безинтересен...всички ще станат добрички.... Naughty Naughty

# 634

Ако това детенце беше на онзи, какъв беше newsm78, черния гадняр, е не се сещам името му сега, щеше да е с черна коса ! Виж какво е хубаво ! Ня Али си е !!!

Арфиии... Hug не забравяй ,че Карото е руса  и момчетата приличат на майките си...Аз си мисля ,че е на Екбер. bowuu

Ееееееее, не искам да е на Екбер, / благодаря за името, че ми убягва все !/ много ще се усложнят нещата, те всички вече го обичат това дете и пак да страдат....... не не искам !!! Но пък нали гоним интригата и силните емоции, трябва да очакваме всичкооооооооо !!!

# 635
Ами оня смотльо, дето простреля Айлин...какво ли го чака ...ще умра от кеф да ги види как се гушкат... bowuu

# 636
Ами Карото, кое смята за дом ? Холандия ли или къщата ? Сега да не стане и тя добричка newsm78, заради детенцето, може би newsm78 Все пак, като го остави на Хасефе, тя го спаси и това, колкото и да не ни се иска беше отчаян майчински инстинкт - спасяваш си детето по единствения възможен начин, защото иначе го убиваш с безволието си !!!

Аз си мисля ,че ще се върне в къщата на Али....Не вярвам да се промени ...но знае ли човек...неееее....тогава филма ще стане безинтересен...всички ще станат добрички.... Naughty Naughty

Точно ! Тази вечер явно ме гони носталгия по доброто в хората, търся го у всеки - добър, лош !!! bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 01:22 от arpha

# 637

Ееееееее, не искам да е на Екбер, / благодаря за името, че ми убягва все !/ много ще се усложнят нещата, те всички вече го обичат това дете и пак да страдат....... не не искам !!! Но пък нали гоним интригата и силните емоции, трябва да очакваме всичкооооооооо !!!

Но ,мисля ,че накрая ще остане при Али и Джемиле....ония ще се затрият нейде....такова предчувствие имам...като Мемо.... bowuu

# 638
Попаднах на готина песен от клип с Еркан, от Бели макове е ! Песента е свежарска, звучи много лятно !

newsm74

# 639
Още си мисля за съня на Али Thinking....вие как го виждате.... newsm78 newsm78 newsm78

# 640
Ами оня смотльо, дето простреля Айлин...какво ли го чака ...ще умра от кеф да ги види как се гушкат... bowuu

Ох, незнам, не смея да напиша нищо обидно ! Айлин и Сонер сами се забъркаха в тази каша !!! Сега ще трябва да си я хапнат цялата !!! На му на Сонер братска обич и лоялност, и дълг, и какво ли не още !!!

# 641
Още си мисля за съня на Али Thinking....вие как го виждате.... newsm78 newsm78 newsm78

Аз очаквах, че това е предчувствие, че на Джемиле ще и' се случи нещо, а то виж, че Али ще се разболява и то сериозно !

# 642
Превод на фрагмента(незнам имената затова са със звездички,съжалявам ooooh!)

*-В голяма красавица се превърна,хубавице,но не си такава.
**-Отивам в чифлика
***-Али е в болница.
детски глас-Татко
Има една реплика на мъж,която не се чува добре
****-Всяка дума ще те кара да полудяваш
*****-Този път...в къщи

Слънчоооо.... Hug Heart Eyes  bouquet

# 643

Аз очаквах, че това е предчувствие, че на Джемиле ще и' се случи нещо, а то виж, че Али ще се разболява и то сериозно !

Къде го пише ,че се разболява сериозно newsm78 newsm78 newsm78

# 644

Но ,мисля ,че накрая ще остане при Али и Джемиле....ония ще се затрият нейде....такова предчувствие имам...като Мемо.... bowuu

Ще бъде супер ! Помните ли, че писателят - сценаристът казваше, че има двама братя !!!

Общи условия

Активация на акаунт