Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №8

• 61 188
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Айде от утре успех на всички. И на мен ми е гадна анг. сол но след нея изсмуквам резенче лимон и всичко е ок. Още веднъж успешен детокс, на мен ми е по-леко като знам, че има и други newsm10

# 601
  • На топло...
Аз за кафето да питам Embarassed.
Да пия ли? Или да сомнамбулствам? С два дребуса може да сдам багажа...
Сигурно ще е по-добре да се пробвам със зелен и черен чай вместо него...

Да поздравя рожденичката  bouquet! Успешен детокс, много усмивки и сбъднати мечти Grinning!

# 602
Аз си пийвам кафето, после ансол с малко вода, че да не се разиграват екшъни на работа.

# 603
  • София
Добро утро на всички!
Аз продължавам днес Simple Smile Малко ми е по-отпаднало от вчера, но се надявам да се справя Simple Smile
Успешен ден!

# 604
Добро утро и от мен   bouquet
Аз се включвам днес и ще пия цитруси и вода. Много съм мотивирана и имах нужда от това пречистване. Успех на всички. Когато знам, че не съм сама съм по силна Wink

# 605
Привет Simple Smile
И аз съм с вас Hug
Английската сол и на мен ми е отвратителна Sick  Но се старая да я пия редовно.
Кафе избягвам да пия по време на детокса, защото вредите му са повече от ползите. Детокса ме прави доста бодра.

Успех на всички!  Heart Eyes

# 606
  • На топло...
След колко време действа ансолът? 
Пила съм преди сто години и не помня...
Вече час и половина никакъв признак. Явно много токсини се запътват към червата, много нещо Crazy. Подреждат ли се, какво става, не знам Whistling.

# 607
  • София
Подреждат ли се, какво става, не знам Whistling.

hahaha

И аз съм с вас, макар и неподготвена с плодове. Засега на кафе, ансол и чай. Успех!   bouquet

# 608
При мен ансолът действа чак на следващия ден, така че днес ще си пия сокчета и ще си свиркам  Whistling
За неприятното усещане от пиенето на ансолът прилагам лъжица лимонов сок, след 30-тина минути изпивам цяла чаша лим. сок разреден с вода и ми става супер.

# 609
Значи стартирахме успешно, някои от вчера и ще се справим.

# 610
Аз ще го направя от 09.02 знам че не е много препоръчително след пълнолуние, но по-добре от нищо.

# 611
  • София
Още се държа Simple Smile Вече ми е доста отпаднало и ми се иска да си хапна нещо, но стискам зъби Simple Smile
Има ли други, които им е за пръв път?
Ан.сол е гадна, но бързо минава вкуса ...

# 612
И аз съм с вас.На ябълки, вода, кафе и чай.
Момичета за какви вреди говорите за кафето? newsm78

# 613
Аз съм на грейпфрути, чай , едно кафенце сутринта и оризова вода сега само. Може и утре да не издържа и да хапна нещо.

# 614
  • София
Здравейте, и аз правя детоксикацията за първи път, стартирах днес с цитрусов сок.
Англ. сол се оказа неприятна, защото аз лично си имам солен вкус в устата цял ден иначе разхлабващото средство не го усещам засега, то и като няма какво да се изхвърля.....
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт