За връщане на работа не съм мислила, но със сигурност ще изкарам първата година, после ще му мислим, не ми се иска да се връщам бързо но пък финансовата страна на нещата за съжаление може би ще ме накара да се върна по-рано от 2 те години,
За използването на космонавтче, ние имаме, подари ми го една приятелка, но аз мисля да го ползвам като стане по-студено.За сега съм купила едно якенце по-дебело и него мисля да слагам, а и като я увия в количката, се виждат само едно носле и очета.
Да ви питам, вчера Рая цял ден почти не спа, днес също досега само половин час, при вас как е, струва ми се странно все пак нали като спят растат, иначе през нощта си спинка, вчера като заспа към 10 та до 5 сутринта
та и аз се наспах.Вашите бебоци спинкат ли през деня?
Преградки и всички сладки бебоци от нас.

Миналата нощ беше такава паника у дома. Аз като усетих, че кошарата се тресе грабнах Дария и хукнах към стаята на баткото и таткото. Те спяха кротко и нищо не усетиха. Мъжът толкова се стресна от моето нахлуване, че му стана лошо. Помислил, че става нещо с Дария. Наложи се да го свестявам с вода. И в един момент се оказах с бебе на ръце, мъж, на който му е зле и батко, който спи
Дано успея да пооправя къщата, че още от както се върнахме от морето и вече е станало бойно поле... Срам...