След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
В темата за съпругите едно момиче е написало, че имат имейл от Сонгюл /Инджито/ (:

Аз тази моята поща всяко междучасие я проверявам... И няма, и няма Cry

# 586

А за играта на Халит - никога не съм се съмнявала в таланта му, но тук наистина надминава себе си! Изключителен! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И за мен в тази серия Халит надмина това, което беше постигнал като актьор в "1001 нощ". Във всички сайтове, които погледнаха има само суперлативи за неговата игра и снощната серия.

# 587
В темата за съпругите едно момиче е написало, че имат имейл от Сонгюл /Инджито/ (:

По-скоро е написано от някой неин сътрудник. Доста гладък е английският.  Laughing Laughing Laughing

# 588

Ето го рейтингът от снощи. Серията заслужава много по-високи резултати, но днес сайтовете пишат, че снощи по време на ВВ излъчването на Шоу ТВ е спряло. Техническият проблем е бил отстранен след известно време. Дори има спекулации дали това няма да помогне на КГ да вземе преднина в класацията. Все пак ВВ е удържал първото място.

HEDEF KITLE (TOTAL)   
S.NO   PROGRAM ADI   KANAL\DEGISKENSURE   (r) AMR %   SHR %
1   MUHTESEM YUZYIL   SHOW   1:35:04   11,36%   32,58%
2   KUZEY GUNEY   KAND   1:34:41   8,60%   23,36%
3   MUHTESEM YUZYIL (OZET)SHOW   0:43:45   7,17%   21,19%
4   KUZEY GUNEY (OZET)   KAND   0:35:15   4,07%   12,16%

HEDEF KITLE (A/B)   
S.NO   PROGRAM ADI   KANAL\DEGISKENSURE(r) AMR %   SHR %
1   MUHTESEM YUZYIL   SHOW   1:35:04   15,58%   44,37%
2   MUHTESEM YUZYIL (OZET)SHOW   0:43:45   10,58%   32,44%
3   KUZEY GUNEY   KAND   1:34:41   8,45%   23,68%
4   SPOR SAYFASI   SHOW   0:01:12   4,16%   14,19%
5   KUZEY GUNEY (OZET)   KAND   0:35:15   3,80%   11,79%

# 589
Някой беше писал,че 1001 нощ е върхът в кариерата на Халит.
Според мен,стига да попада на добри сценарии,има какво да ни покаже -
навсякъде различен и все по-добър Heart Eyes

# 590
  • Plovdiv
Здравейте! Hug Hug Hug

# 591

Абсолютно! Само да не го върнат към халветите и отровните дюли. Нямам поглед върху играта на актьорите, които участват предимно в кино продукции, но сред тези, които в последните няколко години се изявават в сериалите, за мен Халит е най-добрият актьор, ако ги оценяваме по това колко широка е гамата от актьорски качества, които притежават- глас, дикция, осанка, поглед, харизма, присъствие...

# 592
Hug Hug Hug Hug Hug
Жане   bouquet

# 593
Нямам поглед върху играта на актьорите, които участват предимно в кино продукции, но сред тези, които в последните няколко години се изявават в сериалите, за мен Халит е най-добрият актьор, ако ги оценяваме по това колко широка е гамата от актьорски качества, които притежават- глас, дикция, осанка, поглед, харизма, присъствие...[/b]
Абсолютно! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:22 от fresh13

# 594
Варна,благодаря ти за поста ,в който си изнесла рейтинга.   bouquet
Наистина ,в един момент нито един от линковете не тръгваше-за колко време,не мога да преценя.
Имайки поглед върху тези две серии обаче ,мисля,че рейтингът на ВВ ще става все по-висок.
Независимо от новите сериали,които  са тръгнали ,филмът си има вече много фенове-не само на Халит,но и на другите актьори,а и  на сценария като цяло.

# 595

Абсолютно! Само да не го върнат към халветите и отровните дюли. Нямам поглед върху играта на актьорите, които участват предимно в кино продукции, но сред тези, които в последните няколко години се изявават в сериалите, за мен Халит е най-добрият актьор, ако ги оценяваме по това колко широка е гамата от актьорски качества, които притежават- глас, дикция, осанка, поглед, харизма, присъствие...

Привет!  Hug
Току що изгледах снощната серия. Жане,  не някой, а доста от нас считаха, че в ролята на Онур, Халит разгърна страхотния си талант, в сравнение с ролите си в предишните сериали. Лично на мен, много ми харесва играта му  и в Алие, особено след 20-ти епизод до края на филма. Разбира се, че има какво да покаже, всичко зависи от сценария. Доказателство за това е и сценария на ВВ. Тази серия е несравнима с нито една от показаните досега. Халит беше невероятен. Той предава с играта си не само духа на епохата, но и усещането на владетеля, на завоевателя, на родолюбеца, на човека, който обича въпреки всичко. Тръпки ме побиха като гледах тази битка- величествена! А си представям какво са изпитали снощи зрителите в Турция. От тук нататък Сюлейман ще означава много неща за тях. Особено онези, които разчитат на филмите, за да усетят духа на историята. На фона на това величие, на този устрем и жертвоготовност - в лицето на Бурак и младото синеоко момче, а и останалите войници, сцените в харема бяха направо жалки и повтарящи се - ядене, лежане, шербет и Гюл ага с угодническата си усмивка. Дано наистина, както казва Варна, да не върнат Халит при дюлите и халветите. Мисля, че снощната серия беше представата ми за този филм. Ибрахим се сви като ранен гълъб. Начинът по който Сюлейман му каза за бремеността на Хатидже - без коментар. Връщах го няколко пъти. Халит смени интонацията, жестовете, акцентът върху всяка дума - не знам колко пъти за отрицателно време. Не е истина как се нагласяме според ролята. Окан изигра ИБрахим по-нисък от тревата. Браво! За  игата на Бурак - очарована съм. Този актьор вреше и кипеше в битката. Много ми допадна и гласът му като тембър. Толкова точно подбран за ролята. Сцената накрая с последните мигове на този млад воин ме разтърси. Споделям много хаотично впечатленията си, но ако има дискусия в темата ще се включа с удоволствие.
Искам да благодаря специално на Данайчето за превода снощи!    bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:29 от Mydream

# 596
Варна, благодаря ти за всичко споделено днес! Hug Hug

# 597

Абсолютно! .
[ Халит смени интонацията, жестовете, акцентът върху всяка дума - не знам колко пъти за отрицателно време. Не е истина как се нагласяме според ролята. Окан изигра ИБрахим по-нисък от тревата. Браво! За  игата на Бурак - очарована съм. Този актьор вреше и кипеше в битката. Много ми допадна и гласът му като тембър. Толкова точно подбран за ролята. Сцената накрая с последните мигове на този млад воин ме разтърси. Споделям много хаотично впечатленията си, но ако има дискусия в темата ще се включа с удоволствие.
  bouquet  bouquet

Знаете ,че очаквам коментарите ви с трепет.Благодаря ви от сърце!1
Майдрийм добре ме подсети -  диалога м/у Сюлейман и Ибрахим пропуснах да преведа.
В него Ибрлахим за секунди премина от Ада в Рай!!
Сюлейман / и то небрежно / : Имах писмо от Хюррем!Пише ми някои неща за Харема........
Ибрахим се вледени?!?

Сюлейман : Хатидже била бременна......
Ибрахим възкръсна!!
Ибрахим : Значи ще ставам Баща?!?!

Майдриим чудесно си го усетила.
А Бали бей Малкочоглу беше величествен дори когато препускаше с коня да посрещне Маджарския пратеник.Гледах двата конника .С явното превъзходство на Малкоч оглу.

# 598

Уникална игра на Халит! Просто нямам думи. Сценарият на първите два епизода от новия сезон му позволява да разгърне целия си талант, който, както пише един потребител в туитър, не познава граници. Дано се запази този стил на сценаристите, да не се връщат към модела от първи сезон.

Бурак също ми хареса много!
Добро утро!
И хубав ден на всички! Grinning Hug Hug
Варна,благодаря за снимките! Hug
Напълно споделям написаното от теб! Hug
Невероятна игра на Халит,наистина страхотно навлезе в ролята си!
Дари,Стеф Laughing Hug-късметлийки са тези момичета наистина!

Благодаря ви за всичко ,което поднасяте . Без вас не бих могла да се справя!! Hug Hug  bouquet  bouquet Praynig

# 599
Честит празник на всички!  

И от мен!!!
Дай боже мир и спокойствие да цари !!

Общи условия

Активация на акаунт