След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 191

• 32 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Varna...Приятно ми беше да прочета твоя превод ! Hug Hug Hug
Надяваме се и Берг да бъде в Гърция с Халит.Тя е обичана и там,нищо че в  случая Халит ще бъде служебно там.

# 406
                                  MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ FRAGMANI!

İşte Muhteşem Yüzyıl'daki 500 bin dolarlık o sahneler.

19 Eylül 2011 20:51

http://www.gecce.com/haber/muhtesem-yuzyil-yeni-fragmani-175633.html

http://www.gecce.tv/video/iste-muhtesem-yuzyildaki-500-bin-dolar … -o-sahneler_5749/

# 407

Muhteşem Yüzyıl - 26.Bölüm 3.Fragmanı - 21 Eylül 2011

# 408

MALKOÇOĞLU BURAK, KUZEY'E RAKİP Mİ?

http://www.dailymotion.com/video/xl6n2m_malkocoylu-burak-kuzey-e … art=23#from=embed

Интересно видео за Бурак

http://www.habershow.com/v4/25767-muhtesem-yuzyil-in-malkocoglu- … -rakip-goruyor-mu

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 22:21 от marman

# 409
марман,благодаря за фрагмана! Hug
Вече няма да гледаме само интригите в харема...

# 410

Очертава се грандиозна битка! Струва ми се, че имаше информация колко време ще бъде отделено в епизода на битката при Мохач. Ако не греша около 15-16 мин. newsm78

# 411

Pargalı'nın yurduna 99 euroya 'Muhteşem Yüzyıl' turu!

Reyting rekortmeni diziyle birlikte Parga'nın potansiyelini keşfeden Jolly Tur, Yunanistan'a 2 gecelik 'Muhteşem Yüzyıl' turları düzenliyor

http://www.aksam.com.tr/pargalinin-yurduna-99-euroya-muhtesem-yu … turu--67974h.html

Ще ходим ли на гости на Паргалъ? Joy hahaha

# 412

Berguzar & Halit Ergenc

С този нов клип ви пожелавам лека нощ! smile3524

# 413

Очертава се грандиозна битка! Струва ми се, че имаше информация колко време ще бъде отделено в епизода на битката при Мохач. Ако не греша около 15-16 мин. newsm78
И аз благодаря !!
Да значимо за времето си сражение е било. От унгарците 24 хиляди жертви и Краля им срещу 1000 от осмнлиите. Но и Сюлейман е ранен - в предния фрагман се "чуват" мислите му: "побързай спасителю /или създателю/ т е Аллах - не мога да възспра смъртта.....

Варна перфектен превод!Страхотна си!

# 414
      Сравнително ясен превод на Гугъл за програмата на Халит утре:      В Гърция отново е турски актьор Halit Ergenc, известен още като телевизия "Онур", които преди това са посетили нашата страна, заедно със съпругата си. В "Онур" ще бъдат открити утре следобед в Хилтън и ще даде пресконференция за насърчаване на новата серия "Сюлейман Великолепни", в която той фигури. Тази сага, която разделя Турция ще бъде увеличен в скоро време в страната ни.

В "Сюлейман Великолепни" на живота си връх Султан периода на Османската империя Сюлейман и представя всички свои ellattomata, че си любовни приключения с жените от харема, любовта си към виното - неприемлив за Добър мюсюлманин, разгневи голяма част от турците. Въпреки това, "Онур", която е много популярна в страната ни продължава да популяризира своята нова серия, в която ще бъде в Атина и ще говорим за новите си проекти. От посещението на Онур и Sechrazat Zappeion!

http://www.athensmagazine.gr/portal/bestofathens/articles/5789

Гърция ще излъчи Великолепният век!  newsm78

# 415

И аз имам същия спомен! Hug
Данайче,благодаря за разясненията! Hug

# 416
     Сравнително ясен превод на Гугъл за програмата на Халит утре:      В Гърция отново е турски актьор Halit Ergenc, известен още като телевизия "Онур", които преди това са посетили нашата страна, заедно със съпругата си. В "Онур" ще бъдат открити утре следобед в Хилтън и ще даде пресконференция за насърчаване на новата серия "Сюлейман Великолепни", в която той фигури. Тази сага, която разделя Турция ще бъде увеличен в скоро време в страната ни.

Гърция ще излъчи Великолепният век!  newsm78
Гърция е пред фалит и въпреки това намират пари да купят този исторически филм. newsm78
А ние - ние даваме 3 милиона лева за музей на комунистическото изкуство!  newsm78

# 417
Варна,благодаря за превода!
 Благодаря,че за всичко ни информираш!
Любопитно ми беше,какви въпроси са им задавали.
Сигорна бях ,че по си го харесва като Онур.Нали
с този образ и грабна сърчицето.
Помните ли веднъж и бяха задали въпроса,харесва ли го
с брада,а тя отговори,,На Халит всичко му отива".
Марманче,Мари-нашите папарачки златни!
Този момент много ме впечатли. Мустава гледаше натъжената си майка,
а в погледа му се четеше мъка.Вече е голям  и разбира  болка и.

.

# 418
марман,благодаря ти за информацията! Hug
А клипчето е чудно -с нежната си музика и прекрасните мигове
 от Загреб и Белград! Heart Eyes

# 419

Изглежда са готови и рекламните постери за филма. Ако това не е колаж. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт