Професионални серии за коса - 22

• 57 766
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
Кори за серията на Лакме има добри отзиви, маската уплътнява без да утрежнява, шампоанът е приятен, амулите имат фокус - не зная какъв ти е косопадът, за да се ориентирам  newsm78

за шампоана на лореал - няма идея

# 61
  • Miami
Благодаря, a.l.e.n.a   bouquet 

# 62
  • Перник
За  проблема ми с косопада никой нищо не каза  Sad
Имате ли впечатления от тази маска http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=69&products_id=1739
или този шампоан http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=69&products_id=1740
или пък може би този http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=69&products_id=1479
От ампулите против косопад кои са добри?

Кори,аз ползвам тази серия на лакме,като я редувам с други....харесва ми маската,както Алена е написала,наистина след маската усещам косата си по-плътна,жива,в никакъв случай не ми утежнява(с тънък косъм съм),шампоана е хубав и ми прави впечатление,че при миене ми падата по съвсем малко косъмчета,което си е в реда на нещата Peace
Но когато косопада ми беше в разгара си Mr. Green (след раждане) тогава след опити с различни продукти,уцелих своя-шампоана и ампули на Виши Peace

# 63
  • Miami
Мерси, malvinka88   bouquet Ще пробвам и аз продуктите на Лакме. Иначе съм ползвала шампоан на Рене Фуртерер  против косопад, но никак не бях доволна. И още нещо - някъде, мисля алена беше писала против косопад да не се връзва косата, а аз моята почти винаги я връзвам, сега лятото. Ще се опитам да я държа повечко пусната.

# 64
  • в 1001-та нощ
Мерси, malvinka88   bouquet Ще пробвам и аз продуктите на Лакме. Иначе съм ползвала шампоан на Рене Фуртерер  против косопад, но никак не бях доволна. И още нещо - някъде, мисля алена беше писала против косопад да не се връзва косата, а аз моята почти винаги я връзвам, сега лятото. Ще се опитам да я държа повечко пусната.
да  Peaceне я връзвай и когато е здрава, освен, ако не е за кратко  Peace

не разчитай на шампоан, като средство за преборване на косопад, той само поддържа терапията, но не е терапия  Peace

# 65
Eто я косата ми всъщност, малко по-светла е по принцип:
http://irenaivanova1979.snimka.bg/children/niki.590927.25027552

За коприната ми се отваря лис ултим /предния линк/.

По принцип не е проблем маската за кичури да се комбинира с шампоан лис ултим, нали?

# 66
# 67
Аз искам да попитам дали някой е ползвал продукти за начупване на косата Rolling EyesМоята не е къдрава в никакъв случай но е леко чуплива!Искам след като сия измия да ми седи по начупена ако ме разбирате има ли такива продукти които малко или много къдрят косата ама да не са от типа на къдрини и прочие да изтощават косата? Hug

# 68
  • в 1001-та нощ
фиксиране идва или от продукти или от изпичане в дифузер, аз ползвам нормални стилизанти и дифузер

# 69
Искам да похваля възстановяващия флуид на Saphir, прави косата ми много мека и жива,За първи път купувам нещо на тази марка, но ми хареса.Дори я чувствам по-добре отколкото със серума Абсолют Рипер.

# 70
фиксиране идва или от продукти или от изпичане в дифузер, аз ползвам нормални стилизанти и дифузер

Значи ще си купя сешоар с дифузер!Алена твоята коса стои много романтично и естествено но явно ти си имаш къдри по природа Simple Smile

# 71
можеш да опиташ с л-цистеин  Peace това е АК от заменимите (аминикиселина - сори за абревиатурата) - действа в именно тази посока - удебеляване  Peace разбита се - консултирай се с лекар  Peace, АК-та е добавка в доста от противокосопадните продукти - да вземеш такъв също е вариант, но може и отделно, като добавка - като разбира се се спазват указанията за препоръчителна доза  Peace

Ах, a.l.e.n.a, върна ме толкова години назад, как мога да забравя л-цистеина Grinning. Това е ляво въртящия изомер на цистеина, а темата за АК ми се падна на изпита по органична химия във втори курс. Знаех формулата на всяка една незаменима АК и взех изпита с шестица Grinning

Сега по темата:
Влюбена съм в Хрома термика, момичета Peace Косата ми е невероятно мека, ухае страхотно, лъскава, въпреки, че тя по принцип си е лъскава. Много съм щастлива, че избрах този продукт за термозащита Sunglasses

Одеве си поръчах разни неща от ЛФ, включително и спрея на Пол Мичел за обем в корените. Ако не го харесам, a.l.e.n.a ще мие виновна Mr. Green Hug

# 72
Момичета,здравейте имам въпрос,може да ви се стори глупав,но има ли правило за съчетаването на продуктите,които се използват за едно миене...

Онзи ден сложих ампула Renew C  и косата ми стана страхотна,измих я с шампоан Форс В,сложих си маска ,от слънчевата на серия,и накрая си завърших с балсама на ФВ ,но като измивах балсама усещането вече не беше същото ... косата не беше толкова "хлъзгава"

Прекалявам ли с продуктите?

# 73
  • в 1001-та нощ
lija е  Hug много се радвам, че си имаме отличник в темата  Hug само може да си ни от полза  Peace

това просто улеснява да си наясно дали и как можеш да я пиеш - без да с консултираш с лекар  Peace изписва се без рецепта - предполагам си спомняш как действа за колагена  Peace

също можеш да вземеш и направо таурин  Mr. Green защото л цистенинът именно спомага за образуването му (и двете са често включени в добавките за коса  Hug)

а тъй като всичко това води и до образуването на колаген - можеш да си вземеш и направо колаген 1 и 3 тип - обикновени се продава комбиниран - на прах или таблетки, но на пах е с гаден вкус Wink препоръчва се да се приема с вит.С - знаеш има ключово значение - и аз най-харесвам - органичния ан Мадре Лабс  Peace

според по-разбиращите - колагенът е голяма молекула и да се усвои се "разлага" до АК и от него пак се синтезира - вече твоя колаген, затова някои специалисти предпочитат да се пият АК  newsm78

от колко време ползваш хрома термика   newsm78 аз от време на време имма нужда от промяна и след като затихне любовта към някой продукт го извеждам на резервната скамйка

# 74
  • в 1001-та нощ
Assillia има продукти, които не дават добър ефект в комбинация  Peace

каква беше идеята ти, като комбинира всички тези продукти  newsm78 от кой продукт  какъв ефект очакваше  newsm78

аз съм ползвала и повече с чудесен ефект и по-малко с лош ефект  newsm78 зависи от комбинацията  Peace и очакванията  Peace

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 16:18 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт