Професионални серии за коса - 22

• 57 769
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
...Алена твоята коса стои много романтично и естествено но явно ти си имаш къдри по природа Simple Smile

като бях малка - беше много къдрава, може би след 27г започна да се поизправя, на майка ми също  Twisted Evil

аз ползвам дифузер също (за ежедневна прическа), а на аватара е с преса  Peace

# 76
Днес ползвах маската deep care на лакме - ами страхотна е за моята коса ! Следващия път ще я ползвам с нагряване, че днес нямах много време. Сложих си и повечко L2, но май пак ми беше малко, но резултата е доста по добър. Освен това днес ми просветна, че няма как да очаквам същата гладкост и подреденост както от преса, но постигнато със четка ( е може но като го прави фризьор, а аз не съм толкова добра : Grinning)

# 77
Ами исках да е хубава и лъскава като изсъхне...

Тя и такава си стана,по принцип ,усещам разликата в продуктите само под душа,като ми изсъхне косата винаги си ми е една и съща.За щастие - хубава.Просто отскоро се боядисвам ,малко по-светло от моя цвят и полагам още повече усилия за всеки случай....

Grinning Peace

# 78
  • Пловдив
 Peace Моля за отзиви използвалите Маска за зряла коса Kerastase Age Premium Substantif http://www.zlatnaribka.com/maska-za-zrqla-kosa-kerastase-age-pre … -ml-374-1813.html и дали е добре да се комбинира с шампоаните Олео рекс и Бейн сатин 2. Като резултат търся омекотяване и хидратиране.
Рибката са обновили сайта си  Mr. Green  Hug

# 79
Zlatna Ribka имат ново оформление на сайта и нови продукти  Grinning!
http://www.zlatnaribka.com/

# 80
Много хубаво се е получило!  Линковете към продукти, за които сме писали обаче не се отварят. Във ФБ пишат, че ще се оправят скоро  Rolling Eyes

a.l.e.n.a, според мен и нектар термика ще ти се хареса, най-добре да пробваш, ако имаш възможност, но ти си знаеш де

# 81
Привет от поизгубилите се!   Blush   Laughing

Протеина на Редкен почти ми свърши и смело се устремявам към Джовани. Ще споделя, когато има развитие.   Hug

# 82
  • в 1001-та нощ
ще ми бъде интересно  Hug

кой продукт избра  newsm78

...a.l.e.n.a, според мен и нектар термика ще ти се хареса, най-добре да пробваш, ако имаш възможност, но ти си знаеш де

след такава препоръка  Peace няма начин да не го пробвам  Hug може ли да го опишеш и сравниш   bouquet

# 83
  • София
Много съм доволна от цялата серия Фиберкютик на Лореал, в съчетание с Еластисайзера на ФК.Косата ми направо живна.Изтънелите връхчета вече изобщо не се забелязват. Много полезна темичка и ако не бях прочела тук отзиви за тези продукти, изобщо нямаше и да разбера за тях.. Hug

# 84
Привет дами  Grinning
искам да попитам за отзиви за тази серия на Matrix http://www.feelunique.com/brands/matrix/total-results-amplify  Thinking
Шампоана ми е на привършване и искам да поръчам нещо ново за ежедневна употреба дали е добро това което съм избрала Thinking или поне моля да ме насочите какво е подходящо за моята коса Praynig тънка със сухи крайща и бързо омазняващи корени, без обем, заплита се по крайщата.Боядисвам се бях руса сега я потъмних, ползвам сешоар и понякога преса, търся и подходяща термозащита.
Ползвах цимента на Керастаз http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Bain-Volumactive-250ml  и млякото http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml както и балсам за боядисана коса на ТIGI.
Благодаря предварително.

# 85
Здравейте,
Препоръчайте ми хубав продукт за изправяне с преса. Искам косата да е гладка и лъскава.

Благодаря предварително!

# 86
  • в 1001-та нощ
lusia_  newsm78 вероятно, ползвайки серията на керастаз - паралелно - не си хидратирала косата достатъчно newsm78

предлагам да включиш шампоан от хидратиращи серии (на ЧИ - нуриш интенс ил инфра), също такива маски или най-малкото по-силиконови, за да преодолееш заплитането (примерно лис ултим), добре ще ти е и лумино комнтраст

можеш да вземеш и хидратиращите маски на ЧИ (нуриш интенс или инфра)

добре ще са ти и шампоаните бен сатин на керастаз  Peace

като цяло е добре да си направиш стратегия - какви продукти кога ще ползваш и да ги балансираш - да не с асамо хидратиращи или само протеинови .... или само маслени

също добре ще ти бъде и еластисайзер  Peace

# 87
Тъй като нашата фирма представлява марката Schwarzkopf Professional, мога да ви препоръчам най-компетентно серумът за изправяне с керамична преса Flatliner.
Продуктът може да бъде закупен от салон който работи с марката или от нашият представителен салон в гр. Пловдив, ако се намирате в Пловдив.
По-горе в темата ще откриете информация за него.

Успех във вашето търсене!

Здравейте,
Препоръчайте ми хубав продукт за изправяне с преса. Искам косата да е гладка и лъскава.

Благодаря предварително!

# 88
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

Благодаря предварително!
Тъй като нашата фирма представлява марката Schwarzkopf Professional, мога да ви препоръчам най-компетентно серумът за изправяне с керамична преса Flatliner.
Продуктът може да бъде закупен от салон който работи с марката или от нашият представителен салон в гр. Пловдив, ако се намирате в Пловдив.

това и на мен ми е любим продукт  Peace ползвам го като термопротектор и при ползване на сешоар  Peace има и лека фиксация - без да прави косата дървена или наплескана с лак, поддържа гъвкавост и жилавост на прическата  Peace

# 89
Радвам се да чуя такъв добър отзив за наистина отличен продукт.
Всички характеристики на косата описани от Вас по-долу са точната цел на този продукт.
Много усмивки и красота на дамите във форума желая!

Здравейте,

Благодаря предварително!

това и на мен ми е любим продукт  Peace ползвам го като термопротектор и при ползване на сешоар  Peace има и лека фиксация - без да прави косата дървена или наплескана с лак, поддържа гъвкавост и жилавост на прическата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт